Üdv!
2000-es körüli évjáratú DT 125 R fordulatszámmérőjét fel tudom rakni '04-es évjáratú DT-mre? Tehát felfogatások stimmelnek, ill. be lehet kötni?
Köszi előre is!
Üdv
elvileg azt mondja a szerelő,hogy ez a cdi állítólag vezérli a powert is?
Mindenesetre 99-es a motor valami 3b00 van a vázon.Egyébként mit kérsz érte
GI / EMZOLI!
Egy érdekes kérdéssel állok eléd...
Akarok emelni a dominatoron... lehetséges, hogy valamiféle távtartót gyártani a központi teló tetejére? Mert az állító csavar végállásig van tekerve, viszont így is alacsony nekem.
Ötlet?
Vedd le a hangtompítót és fúj bele, ha nehezen tudsz átfújni rajta akkor már meg is van a gond, úgy csinál a motor ha lenyelezed mint amikor a sor4 es 4T-k tiltanak?
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy van egy 99-es dt125r motorom amit hibásan vettem. A hiba oka menet közben kihagy. A motort elvittem szerelőhöz aki a karbit kipucolta,beállította kapott egy új levegőszűrőt( most szépen pörög) de még mindig a fent említett hibát produkálja.A szerelő elkezdte kiméregetni a villamos részét ami szintén rendben van kivéve a CDI mert azt állítólag nem lehet kimérni így ő arra gyanakszik. A kérdésem az lenne,hogy valóban okozhatja e ezt a hibát a CDI? Már lassan 3 hete áll a motorom és kezdek befordulni. Sajnos CDI-t kölcsönkérni nem tudok,hogy valóban az e baja vagy sem. Mert ha most beruházok egy ilyenre és mégsem ez a hibája akkor kidobtam egy rakást pénzt. Aki tud kérem segítsen.
valaki megtudná mondani hogy a yamaha dt 125 r membránlapjáról ha levágom az egyik lapot a 3-ból jólessz az LC2-esre? vagy egy LC2-es membránlapjainak a méreteit megtundá valaki írni?
Majd kérdezd meg Babikát, hogy hogy nézett ki az én lábam. Protektor ide oda. Bár abban tök jó volt, hogy nem kellett egy kiló reisert belehajtani a lábamba, de 1.5 hónapig nem ment járás. Nem tört semmi, szövetek sem szakadtak szét, de az érrendszer "kicsit" roncsolódott az ütéstől. Pár injekciót toltam magamba. Valahol van is róla képem. Példaértékű. Highside volt :) Sőt mitöbb, a mentőbe bevonszoltam magam, adtak injekciót és még utána versenyeztem is. Hazafele már persze fájt, mint a barom, arra lettem figyemes, hogy a kötés reped szét a lábamon. Reggelre meg már ijesztegetni lehetett vele, még a dokik is megijedtek amikor mondtam, hogy zsibbad :) Egy fekete volt az egész :) Aznapi képem van, akkor még csak lilában pompázott.
2000-es körüli évjáratú DT 125 R fordulatszámmérőjét fel tudom rakni '04-es évjáratú DT-mre? Tehát felfogatások stimmelnek, ill. be lehet kötni?
Köszi előre is!