Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xD én azért még szeretem az aszfaltot de csak acipőm alatt meg a gumik alatt és ugy hogy tapadjanak a gumik
A héten lesz könyék, térdprotektor és kesztyű...az aszfalt meg bekaphatja
Valakinek nincs elcserélendő vesevédője?
Igen, Ha lett volna térdvédőm most lehet nem fájna a térdem ennyire... Neked meg nem ártott volna egy kesztyű, én a tenyeremen csúsztam és a kesztyűmön van egy kb 1ft-osnyi hely ahol kiszakadt, de megvédte a kezemet Énrám valaki nagyon vigyáz valhonnan
Veszélyes 1 kerék...:)
Robitól hányok, de jól tolja nagyon...
Srácok nincs vkinek elfekvőbe gy LC2es dthez powermotor elektronikája? Az a doboz ami rámegy még a pmotorra!
Az egykerekezés veszélyes játék... láttad a példámat, még nincs egy hete! Vigyázzatok magatokra!
igen, még jó hogynemlett nagyobb, bár most kezd nehezen hajlani a térdem, lehet kéne egy röntgen.

Volt fékteszt csak kavicson, ott meg megcsuszott könyen Most tanultam, az biztos
Indulás előtt egy fékteszt nem árt.
Jó hogy nem lett nagyobb baj
nem tört semmim, térdre estem lehet, hogy lesz egy röntgen. Fékeztem én, csak tegnap fékcsövet cseréltünk láncot takarítottam és sajnos elfelejtettem féktisztítóval lepucolni a tárcsát, és fék szinte semmi nemvolt. Motornak nem lett nagy baja csak karcosak lettek a műanyagok, jah és a tükrök jól bírják a terhelést, meg kell az a kis csomagtartós szerűség mert az akadályozta meg hogy ne szakadjon szét az űlésem :)
Eltört valami? Lábad a hátsóféken MINDIG
Ma sajnálatosan megtudtam hogy hol van a határ az egykerekezésben... sajnos nem jól értem földet jobban jártam volna ha elrakom télire...
Már nem vagyok tele XD csak még van és mostanában nem vesz senki semmit azért írom ki állandóan
Ezaz, nem értel Corelhez.
Nem tudom, bevinni a gépbe...:(
Valai meg tudná nekem mérni, hogy mekkora akksi megy bele a 125-ös, LcII-be?
Sűrgős lenne, köszönöm!
ne írd má ki másfél óránként, mert már fejből nyomom a számod... ha csak 3 naponta egyszer rakod ki akkor is mindenki tudja ,hogy tele vagy dt cuccal

YAMAHA DT 80 ALKATRÉSZEK ELADÓK !

AMIK MEGVANNAK MÉG :

- fordulatszám mérőóra, lendkerék, főtengelyem hajtókarral, de az cserére szorul (kotyog), első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, láncvédő, blokkvédő(haspáncél), csomagtartó +a hozzátartozó idom, első teleszkóppár, hátsókeréktengely(láncfeszítők is), első sárvédő,

+ lehet van még 1-2 apróság, de nagyjából ennyi !

+ postázni tudom

+ képeket is tudok küldeni

Elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu
Én nem tudok fújni szépen. Vagyis igen, de kb pont addigra jövök bele, akkor lesz szalonképes, amire végeztem :)
Meg igazából nem is az a nehéz, hanem előkészíteni a dolgot úgy hogy szalonképes legyen. Vagy hát az sem "nehéz", hanem inkább emberfeletti türelmet kíván a csiszolás :)
Nem is rossz ötlet...
Ma néztem festéket a hondára... Szerintem megfújom magam... Régen fater fényezett is...
Shitbike feliratot akar :)
Corelbe nyomasd vektorizálva, aztán grátiszban meg lesz. :)
Mit busmankodol nekem? feliratoto? RXre?
Mit szeretnél? ,
Csinálj nekem az RX-re feliratoto szgépen, amit eltudok vinni a matrica készítőnek.
he?
A hátsó lámpaburában,indexekben az enyémbe oda volt írva,hogy hány v-os.
Lehet jó kis forgós tuningot akar,az meghálálja a nagy etetőt :)