Igen, Ha lett volna térdvédőm most lehet nem fájna a térdem ennyire... Neked meg nem ártott volna egy kesztyű, én a tenyeremen csúsztam és a kesztyűmön van egy kb 1ft-osnyi hely ahol kiszakadt, de megvédte a kezemet Énrám valaki nagyon vigyáz valhonnan
nem tört semmim, térdre estem lehet, hogy lesz egy röntgen. Fékeztem én, csak tegnap fékcsövet cseréltünk láncot takarítottam és sajnos elfelejtettem féktisztítóval lepucolni a tárcsát, és fék szinte semmi nemvolt. Motornak nem lett nagy baja csak karcosak lettek a műanyagok, jah és a tükrök jól bírják a terhelést, meg kell az a kis csomagtartós szerűség mert az akadályozta meg hogy ne szakadjon szét az űlésem :)
Én nem tudok fújni szépen. Vagyis igen, de kb pont addigra jövök bele, akkor lesz szalonképes, amire végeztem :)
Meg igazából nem is az a nehéz, hanem előkészíteni a dolgot úgy hogy szalonképes legyen. Vagy hát az sem "nehéz", hanem inkább emberfeletti türelmet kíván a csiszolás :)
Valakinek nincs elcserélendő vesevédője?
Robitól hányok, de jól tolja nagyon...
Volt fékteszt csak kavicson, ott meg megcsuszott könyen Most tanultam, az biztos
Nem tudom, bevinni a gépbe...:(
Sűrgős lenne, köszönöm!
AMIK MEGVANNAK MÉG :
- fordulatszám mérőóra, lendkerék, főtengelyem hajtókarral, de az cserére szorul (kotyog), első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, láncvédő, blokkvédő(haspáncél), csomagtartó +a hozzátartozó idom, első teleszkóppár, hátsókeréktengely(láncfeszítők is), első sárvédő,
+ lehet van még 1-2 apróság, de nagyjából ennyi !
+ postázni tudom
+ képeket is tudok küldeni
Elérhetőségeim :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu
Meg igazából nem is az a nehéz, hanem előkészíteni a dolgot úgy hogy szalonképes legyen. Vagy hát az sem "nehéz", hanem inkább emberfeletti türelmet kíván a csiszolás :)
Ma néztem festéket a hondára... Szerintem megfújom magam... Régen fater fényezett is...
Mit szeretnél? ,
he?