sziasztok srácok! yamaha dt125lc2-eshez kéne vízpumpa szimering! hol lehet venni? vagy vkinek van?
kérlek segítsetek, fontos lenne, ja és ugyanehez a típushoz kuplungkar!
köszi! üdv:dani
Sziasztok fórumosok!
Egy pár hónapja olyan gondokkal kűzdök, hogy a DT-m (125 LC2) Egyfolytában eszi a gyertyákat, elektronika doboz, trafó kicserélve. A jelenség: Beindítom, szépen bemelegedik, akkor még tökéletes, ha power alatt megyek vele, tökéletes, de amint eléri a powert, akkor elkezd durrogni, nem megy úgy, és néha le is áll, úgy mint hogyha nemkapna elég benzint, nemtudom mitkezdjek vele, és éppen eladás előtt vagyok, és így sajnos nemtudnám tovább adni! Válaszotokat várom, Ádám.
sziasztok! yamaha dt mx 80-tipushoz kellene rajz,és az lenne a kérdésem:hidegen csak tolásra indul nagyon felpörög utána beáll az alapjárat,ezt mi okoza?és hány voltos lehet 6-12?
Ha megvan még az a kis sárga láncvezetőd az első fogaskeréknél, akkor nem tudnál róla egy képet csinálni? Az véletlen nem olyan mint ami a 125 R-en van?
ja és a postaköltség az mennyi lenne?
NINCS
Maradok sztem a kereskedésnél. Mert ott nincs postaköltség, ki tudom próbálni, ráadásul azonnal megvan.
a kipufogó rendzserért mennyit kérsz?
és a gumik?
Kuplungkar 1300.-Ft
http://robogotuning.hu/spd/L7C...
http://robogotuning.hu/spd
/P4E...
Aunerben néztem fox könyökprotektort meg ufo térdvédőt.
Citybikeban meg shox kesztyűt
Össz: 19.000
protektor ing:12000ft
polisport térdvédő:10000(új, csuklós)
kesztyűk:4000ft-8000ft)
ha 3-at veszel, akkor 25 000ft
kérlek segítsetek, fontos lenne, ja és ugyanehez a típushoz kuplungkar!
köszi! üdv:dani
7 sebességes powerszelepes, vízhűtéses
Egy pár hónapja olyan gondokkal kűzdök, hogy a DT-m (125 LC2) Egyfolytában eszi a gyertyákat, elektronika doboz, trafó kicserélve. A jelenség: Beindítom, szépen bemelegedik, akkor még tökéletes, ha power alatt megyek vele, tökéletes, de amint eléri a powert, akkor elkezd durrogni, nem megy úgy, és néha le is áll, úgy mint hogyha nemkapna elég benzint, nemtudom mitkezdjek vele, és éppen eladás előtt vagyok, és így sajnos nemtudnám tovább adni! Válaszotokat várom, Ádám.
Dt 80LCII...