Csípőfogóval elvágod a vezetéket a lehető legközelebb a saruhoz. Aztán beballagsz a villanyszerelő boltba a saruval, és kérsz egy ugyan olyat, majd otthon belehelyzed a blankolt vezetéket, majd beleforrasztod.
Csáó!
Szerintetek hogy műtsem ki onnan azt az aksit, mer az a cucc aimt rá kell csavarozni, már komoly mód rárohadt, és jön az új aksi, szal ki kéne szedni valahogy?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogy kell légteleníteni a fékrendszert, utána, meg visszatölteni olajjal, vagy mi, szóval hogy patent legyen?
Nekem szarrátört a telefonom, talán megvan még a száma. De hívjál fel, hogy legalább a tiedet tudjam. Ha nem veszem fel, akkor vagy fékpadban túrok vagy tiszta olajos vagyok vagy motorozok, vagy valami más :)
Néztem én is! De amúgy igaza van amikor a sok gyök rajlásból egy két matricát fel rak a "szarjára" azt meg sportmotorra! De azért amikor az ipse az egész motorját leküdi full monsterre vagy redbullra vagy hasonlóra az annyira nem rajlás szerintem...gondolok itt a cross motorokra. Mert add neki egy aránylag normális kinézetet. De ha én a DT-re feldobok egy monster matricát az rajlás tényleg...
Ti is tennétek inkább MONSTER matricát a DT-itekre, nem forralná a vizet és 150et mennének. Ja, és a MONSTER matrica antisztatikusan taszítja a motorról a szennyeződéseket!
http://robogotuning.hu/spd/102...
erről van szó amúgy, és itt 1990Ft/db van írva
direkt megnéztem a többi fékpofát is és ott nem darab, hanem pár van írva a mennyiség kiválasztásához...
tehát amit most rendeltem 2 db a többi cuccal együtt, összesen 4000-ér, az 2 pár lesz?
fékpofát, fékbetétet nem árul senki db-ra, én sem.
Amit megrendeltél az egy pár és nem db, úgyhogy látom 2db-ot rendeltél, vagyis 2 párat, ezért holnap hívlak telefonon, hogy egyeztessünk.
köszi de most rendeltmem tőled 40e ft körül, és rms-t vettem 2e-ér, e rendelés után kiderül, hogy cask darabja 2e, és nem egy pár...
de most nincs megin 4e-em, meg pósta 2db fékpofáért...:/
valami olcsóbb kéne
Szerintetek hogy műtsem ki onnan azt az aksit, mer az a cucc aimt rá kell csavarozni, már komoly mód rárohadt, és jön az új aksi, szal ki kéne szedni valahogy?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogy kell légteleníteni a fékrendszert, utána, meg visszatölteni olajjal, vagy mi, szóval hogy patent legyen?
Apuci, Mumi, Energy és persze mások!
Mátraháza?
Házra?
Golfra?
Motorra?
2. görgős kosár vagy gyűrű feljött.
Ti is tennétek inkább MONSTER matricát a DT-itekre, nem forralná a vizet és 150et mennének. Ja, és a MONSTER matrica antisztatikusan taszítja a motorról a szennyeződéseket!
AMIK MEGVANNAK MÉG :
- lendkerék, főtengelyem hajtókarral, de az cserére szorul (kotyog), első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, láncvédő, blokkvédő(haspáncél), csomagtartó +a hozzátartozó idom, első teleszkóppár, hátsókeréktengely(láncfeszítők is), első sárvédő,
+ lehet van még 1-2 apróság, de nagyjából ennyi !
+ postázni tudom
+ képeket is tudok küldeni
Elérhetőségeim :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu
Szét szedtem az rx-et, fújatom én is.
erről van szó amúgy, és itt 1990Ft/db van írva
direkt megnéztem a többi fékpofát is és ott nem darab, hanem pár van írva a mennyiség kiválasztásához...
tehát amit most rendeltem 2 db a többi cuccal együtt, összesen 4000-ér, az 2 pár lesz?
Amit megrendeltél az egy pár és nem db, úgyhogy látom 2db-ot rendeltél, vagyis 2 párat, ezért holnap hívlak telefonon, hogy egyeztessünk.
de most nincs megin 4e-em, meg pósta 2db fékpofáért...:/
valami olcsóbb kéne