Hali győrben a citybikeban..
Szerintem nagyon jó. Olcsó is, ha megnézed és sokat tud. Van egy Acerbis textil krossz kesztyűm nulla protektorral, az nem fogott volna meg tegnap. Innen el is küldik postán...
Egyébként nagyon olcsó alkatrészáraik vannak..
Itt tudsz körbenézni: CITY BIKE WEBÁRUHÁZ
Sziasztok. Van egy dt 50.esem. Valto olajat akarok bele onteni csak nem tudom hogy mennyi kell bele. Nem tudja valaki hogy mennyit ontsek bele? Vagy van valamilyen jelzes rajta? irjatok. Koszi.
Sziasztok. Van egy dt 50.esem. Valto olajat akarok bele onteni csak nem tudom hogy mennyi kell bele. Nem tudja valaki hogy mennyit ontsek bele? Vagy van valamilyen jelzes rajta? irjatok. Koszi.
Protektoros kesztyű nincs akcióban, meg nem is kell szerintem terepre.
Térdvédőt tudok adni többfélét is, könyökvédőt meg az első motorozás után ledobnád, mert kényelmetlen.
Természetesen
Csak azt nem kötözték fél órát a balesetin mint engem... a lábam és az alkarom nem lett lefotozva sajnos... pedig az nagyon csinatos...mondhatni rojtokkal díszített marhabőr..
Ezek a földetéréskor keletkeztek, a többit a páncél fogta... kesztyűm meg otthon maradt...
DT125R-en hol van a motorszám? Előbb olyan igazoltatásban volt részben, hogy ihajj! De a motorszámot nem tudtam nekik megmutatni, mert fingom sincs, hogy hol található. Vázszámot ellenőrizték. De olyan szinten elkértek / megkérdeztek minden iratot, hogy már majdnem oda adtam a kunság volános bérletem is.
Ezt úgy hívják, hogy külső futógyűrűs tűgörgő.
Annyira ritka dolog, hogy a csapágykatalógusokban sok oldlanyi iylen van.)
HA az egyik gyártónálnem találod, a másiknál kell kerresni.
Pl a buzi hondának az amániája, hogy oylan méreteket hazsnál, amit csak és kizárólag a nyomorult NTn gyárt, ami azért jó, mert 3szor drágább, mint bármylik másik cég.
Köszönöm ,hogy utánanéztél. Az a helyzet ,hogy minimálisan lóg, és ha bemennék a csapágyboltba és ott kapnék, vagy két nap múlva hoznának akkor biztosan vennék. De sajnos egyáltalán nem vagyok otthon ezekben a netes rendelősdi dolgokban. Tehát ezt a rendelést nem eröltetem. Egyébként 13 széles az egyszerűen beszerezhető? mert az lehet elfér, de ha megengedi akkor leveszek belőle oldalanként 0.5-öt
beton utra bőr kesztyű kell
egy darabig biztos nem motorozol most
addíg vegyél kesztyüt