Valaki nem tudja hogy esetleg használtan vagy olcsóbban új kipuff rendszert honnan lehetne szerezni... Mármint nem gyárit hanem valami tuning kiput... Egy helyen találtam dob nélkül dobbal együtt 70 k ... Az meg nem olcsó... Arra gondoltam hogy esetleg le lehetne-e gyártatni egy hozzáértő emberrel, vagy valami ilyesmi...
A másik hogy a hátsó teló eleresztette az olajat és nemtudni még hogy javítható-e... Ha nem akkor honnan lehet szerezni bele újat? Mert nekem 100 fölött magyaráztak egy új gyárit.... De 100 ból meg már egy tuning telót is lehet venni... :O
a kerék bizonyára ugyanaz, de a teló szerintem nem. 1.más mennyiségű olaj kell az r-be mint az én 80lc2-mbe /és ugye a 80lc2 ugyanaz vázilag mint a 125lc2/ 2. Apuci dtr jében is más első teló van mint az én lc2 esemben
Szia
A power szelepnek egyetlen egy helyes beállítása van, ahol jól működik, nem ettől lesz erős a motor "fenn". Írtam egy cikket róla, az adatlapomon van, olvasd el, levan benne írva minden (egyetemet végzett ember ellenőrizte az írásomat, teljesen rendben van.)
reménykedem beenne h nem nagy a baj mert nagyon sajnálnám ha igy kellene eladnom,vagy szétszednem alkatrésznek.ha meg rendbe akarom tenni akkor a kerék meg a teleszkóp belefér az anyagi részébe de a váz már nemhiszem.tanácstalan vagyok.szép motor volt(vagyis nekem nagyon tetszett/tetszik) és ezzel mentem minden felé. :/
HA összerakod, megnyugtatóan ki lehet mérni, ha kicsit megroppant a váz(vagy nem) le kelle mérni a pontos tengelytávolságot a tieden is, meg egy egyező modellen is, úgy, hogy egy motoremelőre van ákíktva a motor
(magyarul a telól kirugózott állapotában)
a kerék összeroppant,ha meg sérült a váz is akkor húzatópadon megcsináltatom ha létezik az a fajta megoldás jelen esetben.ha esetleg ugyvan msnen tudok képet küldeni
Nincs valakinek pár darab hátsó küllője anyákkal DT125R-hez?
köszi