Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már olaj téma... Jelenleg énis Castrol Racing mittomén milyen olajat használok. Amiről szó volt eddig. Ilyenből kaptam 10 dobozzal a motorhoz. Ha veszek más fajta olajat majd, akkor azt hogy rakjam a motorba? Engedjem le az olajtartályból a maradék Castrolt? Vagy simán ha már kevés van ráborítom az újat, és annyi?
Most éppen Repsol Moto 2t sintetico val megyek, nekem tökéletes. Nyugodtan lehet a Scooter verziót is használni azzal is mentem, mikor mit kapok. Amúgy multkor boltos sráccal beszéltük, hogy valszeg ugyan az a két olaj....
És garázsban tartott, orvos családtól, hölgy tulajdonostól csak hétvégi használatra, törésmentes, nem dohányzó.
Általában minden jármű ilyen szokott lenni.
A legfontosabb, kevés km-t futott. :)
Azt álapitottam meg hogy az a kis mágnes lehet a rossz:)köszi ,hogy próbálsz segiteni
Castrol Pová1 racingről nekem az a véleményem, hogy irreálisan drága és annyira nem is jó. Sőt az összes castrolról ez a tapasztalatom, amit volt alkalmam használni. Vannak köztük jók, de a konkurenciánál minimum 1 kategóriával jobb olajat kapok annyiért. És tényleg jobban kormol, mint egy pl Elf moto 2xt. Poweres motornál meg szerintem ez szempont, mármint a koromképződés.
Pl Elf moto 2xt, Valvoline Synpower 2t, Repsol competition 2t, Agip Cross 2t.
Ha meg ez sem elég, akkor agip racing 2t, de az két hétig használható, utcai használatra nem éppen jó.
Szerintem 125 ösnél kevés. Az enyém megy 95-öt és 80-as! Szerintem nézd meg a powert...
nem gond a tolókocsi legalább nem adózok többet:D
akkor ne erőltesd az egykereket! nem lenne jó ha tolókocsis lennél öreg korodra! (csak vicc volt)
Spirál szakadt vagy egyéb baja van a fordmérőnek?
Nem tudom mennyit foroghat mert rossz a fordulatszám mérő mikor még ment 8 körül volt
Azt hiszem Dt r 1991-es kb 4 litert fogyaszt
Full gyári 80asom viszi a 100at, 7000es fordulatnál. Meddig forog menet közben?
Kizsírozott szakadékban nem próbáltam 38 éves vagyok most kezdtem motorozni
Köszönöm a választ . nem értek hozzá sajna. nemrég vettem azt mondták felujított. a 95 az 2 személyel is annyi.viszont 1kerékre sem birom venni.
Azért olyan 120 körül illene mennie, ha jó állapotban van.
Kizsírozott szakadékban? Egyébként az, bár az hogy dt, az nem sokat mond. LC? R? Évjárat? Kiforog normálisan? Ha szerinted kevés, akkor vegyél nsr-t.
Sziasztok Yamaha Dt125ös motorom van .azt szeretném tudni normális az ha 95 a végsebessége? segitseteeeek:D
Apuci venném mind2-t csak beszélnünk kéne egy árat...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
eladó dt 125r és cr125 korrekt állapotban!
Hello
Véleményt szeretnétek tőletek kérni h szerintetek egybe vagy darabokba érdemes eladni egy dt 80 LC2-est?
eladó a kettő,vagy csak cserélhető?
itt vagyok Szadán és megnézém...
Köszönöm a segìtségeteket
Power 1-ről nekem az a véleménye, hogy "már már túl jó" a Dt-be, cross motorokba ajánlják amik forognak szépen 12e fölött, és azért a dt 10e fölé nem nagyon forog... inkább a repsol sintético.... nem mindegy hogy 3800ft vagy 2200ft 1liter, és a castrol nem ér anyival többet egy Dt-be, azért is taknyol mert a Dt nem égeti el teljesen. EZ az én véleményem...
Yamaha DT 80 Alkatrészek (eladóak) már csak kb. a 20% a van meg annak ami volt akit érdekel nézzen be....

Link :

http://racing-bazar.hu/motorke...

Elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu