Ha szar az aksi, akkor nem mennek idexek, nem működik a duda, vagy pl az index visszajelző, üres visszajelző és nem indul rúgásra csak tolásra...A lámpa tekercsről megy szóval az aksihoz nincs köze. Indul rúgásra?
Jövök ki tegnap a boltból, látom két kék ruhás...az egyik a hengert csekkolja, a másik meg a km órát, egyből lepörgött előttem az életem aztán boltos gyerek oda súgja...ne parázz közterület fenntartók Hátulról yardnak néztek ki...Kérdezi az egyik, ez tényleg viszi a 140et, mondom igen, szakadékban hátszéllel, jó fejek voltak amúgy...meg mondta jó lenne szolgálatinak
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!Keresek egy yamaha dt 50-es első lámpát!
Régi motor a képen az van.Még 6voltos.Vagy ilyen régi lámpa kellene vagy valamilyen újabb kiadás csak föl bírjam szerelni rá,vagy esetleg cím,hogy hol találhatok.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!Tibi!
csá
nekem is ezt csinálta mert rossz volt az olaj oldali simmering.Egyszerűen megtudhatod,hogy biztosan emiatt csinálja-e.Engedd le a váltóolajat és szagold meg,hogy van-e benzin szaga.Ha ebből nem tudod megállapítani akkor csak 2-3 decit rakj bele,azt annyira nem hordja fel a simeringhez és ha ezután nem csinálja akkor simmering.Nekem mire jelentkeztek azok a tünetek,hogy nem pörög ki a motor és beköpi a gyertyát a 7,5 deci váltóolajamból már csak 3 deci volt
Szia! Nekem is volt ilyen, a tank alatt néz meg a kábeleket, nekem el volt dörzsölődve egy, és egyszer bele ért a vázba így letestelt, egyszer meg nem..és tökéletes volt.
Hali.
Lenne egy kérdésem.
Miért lehet az hogy a motor 6000 -es fordulatig megy meg még húz is utánna meg 6000-től meg elmegy az ereje és a hangja nagyon beméjül. Ez mitől lehet? Gyújtás vagy power vagy mi lehet nem tudja valaki?
Hidegben indítás? Nekem múlt télen -10 fokban is elsőre rúgásra indult szívató nélkül bár voltak akik itt mondták, hogy ez azért bőven nem normális, h -10ben így indul
Segítségeteket kérném!Keresek egy yamaha dt 50-es első lámpát!
Régi motor a képen az van.Még 6voltos.Vagy ilyen régi lámpa kellene vagy valamilyen újabb kiadás csak föl bírjam szerelni rá,vagy esetleg cím,hogy hol találhatok.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!Tibi!
mennyibe kerül egy fúrás kb?
gabi910617@freemail.hu
vagy ide
gabi910617@citromail.hu (küldök képet is) ha érdekel üdv.
nekem is ezt csinálta mert rossz volt az olaj oldali simmering.Egyszerűen megtudhatod,hogy biztosan emiatt csinálja-e.Engedd le a váltóolajat és szagold meg,hogy van-e benzin szaga.Ha ebből nem tudod megállapítani akkor csak 2-3 decit rakj bele,azt annyira nem hordja fel a simeringhez és ha ezután nem csinálja akkor simmering.Nekem mire jelentkeztek azok a tünetek,hogy nem pörög ki a motor és beköpi a gyertyát a 7,5 deci váltóolajamból már csak 3 deci volt
Lenne egy kérdésem.
Miért lehet az hogy a motor 6000 -es fordulatig megy meg még húz is utánna meg 6000-től meg elmegy az ereje és a hangja nagyon beméjül. Ez mitől lehet? Gyújtás vagy power vagy mi lehet nem tudja valaki?