Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorosboltban kapható /legalább is nekem eddig csak ott sikerült vennem/ 35/35 W-os halogént használok, szép fehér a fénye. egy picit faragi kell alakítani a dologkon ,hogy passzoljon a dt be ,de ez nem hiszem ,hogy bárkinek is komoly gondot okozhat...

az 55w os nem jó bele, mert nem tudja úgy égetni ahogy kell.
Vasárnapra, ha valakinek van kamerája az elhozhatná videót csinálni
Nem... Székesfehérvár vagy Várpalota jöhet szóba személyes átvétel esetén.Vagy posta.
Merre felé laksz Borsodon belül?
Hagyományos csavaros,jó rá a másik toldatot is DT-re vették meg! Viszont a toldatot nem használták fel,passzolt az idex!
Akinek 80 as dt je van milyen első izzót használ? Ami rendesen világít?
Indexnek milyen a felfogatása? Mert ha jó lenne a dthez érdekelne a komplett toldat.
Yamaha DT 80 Alkatrészek (eladóak) már csak kb. a 20% a van meg annak ami volt akit érdekel nézzen be....

Link :

http://racing-bazar.hu/motorke...

és van egy Cross Bukó is + szemüveg is

Link :

http://racing-bazar.hu/motorke...

Elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
MSN : megegyezik az e-mail címemmel...
jó lesz!
ja a XVIIkeres nem jó, azok hétvégén zárva vannak. na majd kitaláljuk.
XVIIkerben a tesco-tól nem messze van egy hely ahol jól főznek és van hurka meg minden faszájosság, ami eltömi az ereidet zsírral . De a kajázást majd találkozásnál megbeszéljük hol legyen.
a legjobb valami kifőzde vagy ilyesmi lenne. jófajta sültkolbász vagy valami ilyen, mert ezeket szereti bevenni a kis hasam
Aki még nem tudna róla: vasárnap közös gurulás! találkozó 11:00 örs vezér tér, árkád mellett a shell kúton!
Jaja, én is gondoltam rá...Gödöllőn vannak fasza pizzériák, de visszafele Pesten is a XVI-kerben van egy két jó söröző ahol elég jó kaják vannak. energy15 biztos vágja pl a Bowling Cafét vagy a Bástyát.
Valahol majd kajálhatnánk is egy jót ,így a menet végefelé. hmm?
Pár?index külön nem eladó, nem vagyok bontó ,csak az egyik toldat van meg,cakk pakk 4e.
Mennyiért adnád a párat?
Teesék. oldalsóbol az egyik.
Aki még nem tudna róla: vasárnap közös gurulás! találkozó 11:00 örs vezér tér, árkád mellett a shell kúton!
Kis indexekről tennél felképet? Mert lehet érdekelne.
Csak azért kérdeztem mert most akarok rendelni tőletek. Aztán nem tudtam eldönteni melyik jobb minőségű.
Új ktm hátsólámpa toldat+kis hajlékony idexekkel,lámpával mindennel: 4e,Renthal kormány+szivacs+polisport kézvédő:10e,michelin első aszfalt gumi(valóban jó állapotú,nem azért lett leszedve mert kopott hanem mert cross gumi lett helyette,nincs elszáradva stb.):2e.
Csáó!
Nincs vkinek elfekvőbe egy leállító kapcsoló ami a gázkar mellett van?
Motorozás közben elhagytam vhogy leesett :D