igen a kuplungon volt, de úgy néz ki, mint ha tőle külön állt volna, de mégis össze voltak kapcsolva. Amúgy a kuplungot hajtotta meg, és a berugókar alatti 20nemtom hány fogú fogaskeréken keresztül. én úgy hallottam, hogy 2 féle kuplung van dt-khez, az egyik amelyiken külön van a kisfogaskerék a kuplungtól, a másik pedig az amelyiken egybe van öntve vele :S de ezt csak hallottam, lehet hülyeség.
Segíteni nem tudok, de elmondom a véleményem azért. Ha eltört az a fogaskerék, akkor lehet a kuplungon volt, csak letört róla, nem? Másik dolog, hogy mit hajt az a fogaskerék? A harmadik, hogyha ugyan az a blokk (főleg ha egyezik a kód) akkor jónak kell lennie.
Skacok segítsetek már légyszives.
Csak annyi kérdésem lenne, hogy múltkor nekem volt, hogy eltört a kuplungom mögötti kisfogaskerék, és rájöttem sok mindent kéne cserélnem a gépembe. 125-ös Lc2-es. Most találtam egy kuplungot, ami ugyanilyen 125-ös Dt-ben volt, csak annyi a különbség, hogy azon a kuplungon egybe van a kisfogaskerék a kuplunggal, tehát nem külön mint nálam :S
Ettől függetlenül ha megveszem, szerintetek nem lesz semmi gond? tehát passzolni fog?:S
Csak ennyi kérdésem lenne...légyszi segítsen aki tud :S
Nekem Progrip van rajta, és ilyen jóféle gumi anyagból van, de amit linkeltem, ott a képen is műanyagosnak néz ki, olyat szerintem ne vegyél. GI-nek van igaza, élőben jobb lenne
De gondolom a világításkörön valami áramkorlátozó elem csak van. Különben fordulaton égbe szökik a fesz és kicsapja. Persze vannak olyan motorok, amiken ez nincs.
Én elsősorban ilyet személyesen vennék, mert megnézném közelről, minőségre mennék elsősorban. 1500 plusz posta pl egy szarért sok, 3+posta meg egy jóért tök korrekt ár.
Ezt nem tudom miért nekem írtad... Nekem sem akkuról megy, nincs is benne. Sőt senkinek sem megy akkuról a világítás, ugyanis tekercsről megy. De a kuka égő akkor is kiéghet ha megfelelő áramot kap.
Igen kössz, de az lemaradt hogy emberi áron , de nemtalálok sehol csak sárgába 1500ér az meg nem igazán passzol színbe úgyhogy lehet nagyvasról kell rendeljek. Kössz rendszergazda a tippet.
Meg még lenne egy kérdésem a képen látható keretet keresnék még amire a szivacs meg a légszűrőházban.
Mekkora az alsó csak, felső csap és a hajtókarhossz (furatközéptől furatközépig), milyen széles?
Biztos van kompatibilis, bár attól félek lófasz 10-es felső csap lesz benne.
Alsó csapot köszörülve, hőkezelve szerintem egy ezresért megcsinálják, Ina KBK és KZK görgők darabja meg mondjuk legyen 1500.
rendszámos dt ócsón, most találtam ahogy nézegettem
Csak annyi kérdésem lenne, hogy múltkor nekem volt, hogy eltört a kuplungom mögötti kisfogaskerék, és rájöttem sok mindent kéne cserélnem a gépembe. 125-ös Lc2-es. Most találtam egy kuplungot, ami ugyanilyen 125-ös Dt-ben volt, csak annyi a különbség, hogy azon a kuplungon egybe van a kisfogaskerék a kuplunggal, tehát nem külön mint nálam :S
Ettől függetlenül ha megveszem, szerintetek nem lesz semmi gond? tehát passzolni fog?:S
Csak ennyi kérdésem lenne...légyszi segítsen aki tud :S
Amit rendszergazda is ajánlott, hogy elég jónak tűnik, hát az is volt:)
270-be odaadta:)
nem tudjátok hogy milyen teleszkóp
simering kell a 80as DT-be? meg hogy milyen olajat rakjak bele!mit ajánlotok?
na mintha ezt nem leírtam volna én is...
lassan GI főnökkel válthatók szóbeszédet is,oly mértékben fejlődök a fórumon
na jó,tudom gyenge volt,inkább töltöm a videót fölfelé
Szerintetek egy bontott ülés megér 6600ftot?
Ami képen van ő lenne az.
ezért te külön bónuszt is kapsz a gogole-től?
a másik meg,hogy fogod magad és a legközelebbi motoros boltban megkérdezed,biztosan lesz
Ja valaki kért videót a durrogásról,ma meglesz ...
Meg még lenne egy kérdésem a képen látható keretet keresnék még amire a szivacs meg a légszűrőházban.
2. keresőbe: "gumiharmonika piros"
3. keresés
4. első találatra katt
(ha nem tetszik, akkor a másodikra, harmadikra)
Biztos van kompatibilis, bár attól félek lófasz 10-es felső csap lesz benne.
Alsó csapot köszörülve, hőkezelve szerintem egy ezresért megcsinálják, Ina KBK és KZK görgők darabja meg mondjuk legyen 1500.