bocs,hosszúra sikerült az "utó buli"
van pár kép,de a lényeg fentvan már itt is...
érdeklődtem,de valami bamba csaj jött ki,nyaralni ment a főnök,felirattam a méretet,el ne adja
viszont árra aztmondta,hogy már nem annyi,nemtudja pontosan,de alkudok rá,ha úgyis többet hozok
Operable! Láttam nem lett még megoldás hobbielektronikán! Ha még mindig érdekel, akkor lehet tudok segíteni itt-ott, nyák készítésben ilyesmi apróságokban, ezt tanulom 3. éve
Kenda K270-280 szinte ugyanez, és sokkal olcsóbb mint egy Dunlop. Nekem 280 van, utcán nem csúszkál, füvön sárban már igen, de az a 2 bar miatt is lehet...
hello srácok
Találtam kuplungot a Dt-mhez, 125-ösbe. Csak nem merem megvenni, mert nem tudom, hogy jó-e? Az enyémbe ugye említettem, hogy a kisfogaskerék eltört, ami külön volt a kuplungtól. Amit találtam, azon pedig egybe van.
Szerintetek? :S
(vicc volt,jó munkásembereknek kijár egy kis pihi )
van pár kép,de a lényeg fentvan már itt is...
érdeklődtem,de valami bamba csaj jött ki,nyaralni ment a főnök,felirattam a méretet,el ne adja
viszont árra aztmondta,hogy már nem annyi,nemtudja pontosan,de alkudok rá,ha úgyis többet hozok
az SM szetted menyibe került?meg az SM alatt mit cseréltél ki?kerekek...sárvédő meg ilyenek!ezeket leírnád?
Látom nem sok változott a fórumon.....
Most jöttünk haza a tiszai nyaralásból.....
Dobtam 1-2 képet az adatlapra....
kerékanya 350/db pl
30 512 9874
Találtam kuplungot a Dt-mhez, 125-ösbe. Csak nem merem megvenni, mert nem tudom, hogy jó-e? Az enyémbe ugye említettem, hogy a kisfogaskerék eltört, ami külön volt a kuplungtól. Amit találtam, azon pedig egybe van.
Szerintetek? :S