Helló, figyelj múltkor említetted, hogy falván javítanak felniket. Kecskeméten azt mondták nekem, küllőset nem javítanak mert a gép nyomását nem bírja ki. Ott kifejezetten az ilyen felniket megjavítják? Mondtad, hogy drága, ez mit takar körülbelül?
Sziasztok! Hoztam barátnőmnek egy 95ös 80as DT-t. lecseréltem benn az olajat, mert nemigen volt benn, talán 0,4 deci. még 1 deci se!.
Raktam bele 10w40 castrol actevot 4t félszintetikus motorolajat.
A tünet: a kuplung nem csúszik, de jól beállítva se emel ki tökéletesen, álló helyben nem veszi üreset.
Remélem tud valaki segíteni.
Ahogy már írtam 100km/h a vége ha nem fúj a szél.A gyorsulása sem olyan jó annyira nem érzem az erőt.A rezonátort szétvágtam ott ahol a legvastagabb de ott nem találtam semmit csak előrébb egy karikát.
Előre is köszönöm
pontosan ugyan ilyenünk van. pár liter festéket már elporlasztott és szerintem ilyen "saját magad fested a dolgaidat" szintre tökéletes. az én dt-m is ezzel lett fújva. OBI-ban vettük még pár éve
Egyáltalán nem bizotos, hogy azért bugyog, mert tönkrement a tömítés, sőt.
Ha likas lenne, egyrészt forralná a vizet, másrészt a víz fogyna.
Viszont, talán a vízpumpa szimmering gyanúba keveredhet.
Meg kellene nézni, hogy az olaj nem vizes é, és hogy a víz szép lassan nem koszosodik e el.
Ha igen, akkor vízpumpaszimmering.
Zoli, nem tudsz mondani valamit az esetre ? (34676-os hsz.)
Amúgy, úgy tűnik a 155-ös fúvóka lett a legjobba küldöttek közül, és a gyári 148-ast valaki faszán kitágította, ezért sokallt még red filterrel is keményen.Köszi!
CSumivan:)
Nemsoká festjük a détémet és már tönkrement a pisztolyunk és szülcsimre kaptam egy ujat MADE IN OLASZ:)
meglátjuk hogy muzsikál:D AIR a márkája Zomko bol van vagy honnan:D
Hello én yamaha dt 80 lc re keresnék hátsó lábtartót és a hozzá tartozó idomot vagy konzolt nem tudom pontosan hogy hívják. Előre is köszönöm a segítségetek.
Hello mindenkinek a héten péntekig nagy ÁRKEDVEZMÉNY az alkatrészeknél, mivel úgy fest hétvégén megyek nyaralni
- úgyhogy akinek kell dt alkatrész az... :
YAMAHA DT 80 (vízhűtéses) ALKATRÉSZEK !
Még mindig vannak eladó alkatrészeim, gondoltam frissítem a hirdetést, csináltam új képeket, leírom mik vannak még :
Blokkból :
lendkerék, főtengely (hibátlan, de a hajtókar cserére szorul), kuplung oldali dekli,
Egyéb :
komplett váz, első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, fékpedál(hátsó) :),
láncvédő, blokvédő(haspáncél), csomagtartó(hozzátartozó idom), első teleszkóppár, központi teló, hátsó keréktengely(láncfeszítők is), kormány befogó, első sárvédő, tank
kb ennyi van lehet még van 1-2 apróság amit nem írtam úgyhogy lehet érdeklődni
Postázni tudom 2 féle módon :
1. utánvétel
2. postai rózsaszíncsekkes befizetés után
+ Eladó egy sima Cross Bukó+Szemüveg ( a bukón 4 helyen arany színű Fox levonók vannak)...
ELÉRHETŐSÉGEIM :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN-em is)
Raktam bele 10w40 castrol actevot 4t félszintetikus motorolajat.
A tünet: a kuplung nem csúszik, de jól beállítva se emel ki tökéletesen, álló helyben nem veszi üreset.
Olaj miatt lehet, vagy már kopott a lamella?
Köszi!
100km/h -nál 7500 -8000 körül.
A motort egy éve vetem és azota így hajtotam ha a dugó lenne csak megatta volna magát nem?
Ahogy már írtam 100km/h a vége ha nem fúj a szél.A gyorsulása sem olyan jó annyira nem érzem az erőt.A rezonátort szétvágtam ott ahol a legvastagabb de ott nem találtam semmit csak előrébb egy karikát.
Előre is köszönöm
155 -ös elég nagy, ha 28 nál kisebb karbiba kell ekkora, akkor valahol falsolhat, azért kér ekkorát
Ha likas lenne, egyrészt forralná a vizet, másrészt a víz fogyna.
Viszont, talán a vízpumpa szimmering gyanúba keveredhet.
Meg kellene nézni, hogy az olaj nem vizes é, és hogy a víz szép lassan nem koszosodik e el.
Ha igen, akkor vízpumpaszimmering.
Amúgy, úgy tűnik a 155-ös fúvóka lett a legjobba küldöttek közül, és a gyári 148-ast valaki faszán kitágította, ezért sokallt még red filterrel is keményen.Köszi!
Nemsoká festjük a détémet és már tönkrement a pisztolyunk és szülcsimre kaptam egy ujat MADE IN OLASZ:)
meglátjuk hogy muzsikál:D AIR a márkája Zomko bol van vagy honnan:D
Akkor nem érdekel a szerszámos doboz?
- úgyhogy akinek kell dt alkatrész az... :
YAMAHA DT 80 (vízhűtéses) ALKATRÉSZEK !
Még mindig vannak eladó alkatrészeim, gondoltam frissítem a hirdetést, csináltam új képeket, leírom mik vannak még :
Blokkból :
lendkerék, főtengely (hibátlan, de a hajtókar cserére szorul), kuplung oldali dekli,
Egyéb :
komplett váz, első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, fékpedál(hátsó) :),
láncvédő, blokvédő(haspáncél), csomagtartó(hozzátartozó idom), első teleszkóppár, központi teló, hátsó keréktengely(láncfeszítők is), kormány befogó, első sárvédő, tank
kb ennyi van lehet még van 1-2 apróság amit nem írtam úgyhogy lehet érdeklődni
Postázni tudom 2 féle módon :
1. utánvétel
2. postai rózsaszíncsekkes befizetés után
+ Eladó egy sima Cross Bukó+Szemüveg ( a bukón 4 helyen arany színű Fox levonók vannak)...
ELÉRHETŐSÉGEIM :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu (ez az MSN-em is)