Én is megemeltem a DT-met rövidebb kutyacsontokat csináltam hozzá ezáltal 15cm-rel magasabb kb de nekem nem szitál be 120 a vége rövidebb áttétellel, igaz enduro kerekek vannak rajta aszfalt gumival.
Igazabol a karbit csak szedszedte a szerelo, hatha maradt benje folytas, de nem, szoval osszerakta es ennyi, nem valoszinu, hogy elcseszte.
A termoszt erdemes zaklatni? Mert ha meg csak melegedne, de itt fustol a viz. Termosz nem hiszem, hogy ilyet okozna.
kell bele venni egy valami krossz gépnek az első telóját ahoz csinálni a távtartókat talán kicsit keményeb lesz az eleje Én tuti "megmókolom " valahogy, hogy keményebb legyen az eleje... max zsírt olvasztok a telóolajba xD nah ez viccnek is rossz volt
Tudom mit írtam...
100-nál ha tolom a 6.-ot beszitál.
Keress vissza!
Amúgy meg meg van emelve és keményítve az eleje, és a hátulja is.
Ez meg szerintem nem kerékkérdéshez kapcsolódik...
Egy a hátránya, alulkormányzott lesz, hirtelen kanyarodik, dobja a farát. Magyarul érzékeny.
És a pozitívum: jól néz ki, mást nem tudok felhozni....
Sok értelme nincs.
Enduró kerék kényelmesebb.
Ha belemélyedünk a témába, mert előre gondolkodom.....
Nekiáll karbit hangolni, felmelegíti, és nem veszi észre hogy forralja a vizet?
Érted a lényegét mire gondoltam?
Még mindíg ezen a motorvételen vajúdsz?
Barátom neked vagy nagyon jó motorod lesz, vagy nagyon megszívod a végére.
Bár szerintem az utolsó lesz.
Ne haragudj, de nézegetem én is az eladó motorokat, és 3 hét leforgása alatt, volt fent vagy 5 vétel, amin nem lehetett volna nagyot esni.....
És nálad ez már vagy 3-4 hónapja megy...
Bocsi nem akartalak megbántani, csak leírtam a véleményem...
Egész gyárinak tűnik, elképzelhető hogy úgy van fojtva mint a 125R egyik évjárata, hogy nem lehet kapcsolni az utolsó sebességet. 50esekről sajnos nem tudok semmit Nem olyan drága az a motor, 1 év alatt elmegy ennyi a motor fenntartására.. Vedd meg ha tetszik, mert aztán nézhetsz, ha elviszik!
Te magad mondtad, hogy szeret beszitálni (persze kormánylengés csillapítót is feltalálták, tudom.). Ezen kívül igencsak puha szerintem aszfaltra! Legalábbis nekem agresszívebb fékezésre-gázadásra kellemesen bólogat
Ezek Yamaha TZR-TDR felnik. Ha van esztergályos haverod és érdekel a dolog akkor nem nehéz összehozni. Én is szívesen átépíteném, forintom is volna rá, de a DT futóműve nem a legjobb erre a dologra..
Nem adom el az enyémeket....
Nem a felni ér sokat....hanem a benne lévő tengely amit csináltattam, meg a távtartózás....meg a féknyereg-konzol, amit szintén én csináltam.
Ezt akartam megvenni annó, csak az ember elég rugalmatlan volt.
De ugyanilyen van nekem is...
Láttál már olyan szerelőt, aki azért hogy jobban menjen kidobja belőle a főfuvit, és nekiáll kisérletezgetni?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...........
Tudod nagyon jól ennek behangolása nem tíz perc...
A termoszt erdemes zaklatni? Mert ha meg csak melegedne, de itt fustol a viz. Termosz nem hiszem, hogy ilyet okozna.
Nerm tudsz valami megbízható szerelőt?
Gecseivel se időnk, se energiám neki állni ennek a fosnak, csak felidegesítem magam rajta.
100-nál ha tolom a 6.-ot beszitál.
Keress vissza!
Amúgy meg meg van emelve és keményítve az eleje, és a hátulja is.
Ez meg szerintem nem kerékkérdéshez kapcsolódik...
Egy a hátránya, alulkormányzott lesz, hirtelen kanyarodik, dobja a farát. Magyarul érzékeny.
És a pozitívum: jól néz ki, mást nem tudok felhozni....
Sok értelme nincs.
Enduró kerék kényelmesebb.
Nekiáll karbit hangolni, felmelegíti, és nem veszi észre hogy forralja a vizet?
Érted a lényegét mire gondoltam?
bár ez nem pénz érte...
aki átépítette már,szíváson kívül valami pozitívat is tud írni?
Barátom neked vagy nagyon jó motorod lesz, vagy nagyon megszívod a végére.
Bár szerintem az utolsó lesz.
Ne haragudj, de nézegetem én is az eladó motorokat, és 3 hét leforgása alatt, volt fent vagy 5 vétel, amin nem lehetett volna nagyot esni.....
És nálad ez már vagy 3-4 hónapja megy...
Bocsi nem akartalak megbántani, csak leírtam a véleményem...
Mi lehet a gond ha nem veszi az 5.-et?Zsebbenyúlós hiba?
Nincs benne 11e -se.
(Aszi aki RS-eket szerel, pont így dolgozik)
másképpen nem is lehet normálisan.
Fura h 4 sebességes...én úgy tudom h ezek 5 sebességesek voltak...nem?
Szerintetek?
A DT futóműve erre nem jó...
Ez nem igaz...
Nem a felni ér sokat....hanem a benne lévő tengely amit csináltattam, meg a távtartózás....meg a féknyereg-konzol, amit szintén én csináltam.
Ezt akartam megvenni annó, csak az ember elég rugalmatlan volt.
De ugyanilyen van nekem is...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...........
Tudod nagyon jól ennek behangolása nem tíz perc...