Sziasztok. Van egy dt 125r-em. Az lenne a kerdesem h valaki nem tudja h mi es miert folyik vagyis csak folyt ki egy feher olajos folyadek a motorblokkbol a blokk aljan van egy cső azon folyt ki. Ez baj? vagy valamit utana kell tolteni? miert csinalta ezt? amugy a motor megy nincs vele semmi baj. Itt egy kep ha valakinek segit valamit:
A Dt 50 mx-eknek mindnek ugyanolyan tankja van?Esetleg variáltak vmit?
Rá lehet tenni ezen tipusú DT-re a jeladós gyújtást?
Van értelme v jó a mexás is?
Ajánlottak egy 96-os léghűtésest, elől-hátul tárcsa.
Ez MX lehet?
szevasztok.
mi baja lehet a fordulatszám mérömnek hogha egyszer jól mér egyszer meg össze vissza ugrál 1-töl 12 ezer ig össze vissza ugrál a kormány egyenesbe van akkor is. mitöl lehet? a bowden ki szálasodott vagy a ford.szám méröm vadult meg vagy mi van vele? köszi válaszaitokat.
igaz nem engem kérdeztél, de amit én tudok az andrássy úton a jókai téren van /sztem egyről beszélünk/ Ő kb 1000 ftért csinál vizeshez hengerfejtömítést
Ezt a csattanást kicsit kifejthetnéd. A kuplung kar végénél kb 1 cm holtjátéknak /lötyögésnek/ kell lenni. Nézd meg így van-e ,mert lehet ,hogy túl van feszítve a bowdened. Sok sikert!
Miért van az, hogy a km órám enm hajlandó 80-nál többet mérni? Eddig leszartam, de már idegesít. Valaki valami megoldást pls. Előre is thx.
Rá lehet tenni ezen tipusú DT-re a jeladós gyújtást?
Van értelme v jó a mexás is?
Ajánlottak egy 96-os léghűtésest, elől-hátul tárcsa.
Ez MX lehet?
köszi válaszod
mi baja lehet a fordulatszám mérömnek hogha egyszer jól mér egyszer meg össze vissza ugrál 1-töl 12 ezer ig össze vissza ugrál a kormány egyenesbe van akkor is. mitöl lehet? a bowden ki szálasodott vagy a ford.szám méröm vadult meg vagy mi van vele? köszi válaszaitokat.
Milyen olaj kell egy 125-ös LC2es dtbe a blokkba?
ÉS így is hengerfejtömítés lenne a gond?!?!
köszi!
ill. milyen árba vannak?
- a linkeket nem rakom ki, mert valamiért nem úgy rakja ki, hogy jó legyen...
Elérhetőségeim :
e-mail : gabi910617@freemail.hu (MSN-is ez)
mobil : 06303462198
Amik még megvannak : (+ amiket még nem írok le)
: komplett váltórész, lendkerék,főtengely, kuplung-elsőfékbowden, hátsófék(komplett dobbal), első sárvédő, központi teló, első teleszkópok, tank, lábtartók, km óra, kormány, hátsó 18" komplett kerék, hűtő, (+hűtőidom), kuplungkar, csomagtartó, láncvédő...