Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.
Köszi mindenkinek a választ a kérdésemre.
Csak azt nem értem hogy az mért van hogy első indításnál hallom is hogy ellenőrzi magát a power de menet közben mégis olyan mint ha nem nyitna mert nagyon gyenge a motor. Második indításnál meg azt érzem hogy fullon nyitva van folyamatossan a powerem mert még a hangja is mássabb. 3-ik indításnál meg hírtelen olyan lessz mint régen. Ezt nem értem hogy mindíg csak 3-ra olyan mint régen.
Szerintem megmutatom egy szerelőnek vagy beviszem yamaha szakszervízbe mert nem akarok hülyeséget csinálni.
Köszi mindenkinek mégegyszer is a válaszokat.
párat fékezel és lejön
Ne haragudjatok a kérdésért de ezt még nem tudom.

Lánc befújva. Fék tárcsát be kell valamivel fújni? Mert felületi rozsda jelent meg rajta.
köszi.
Szerintem jó lesz. Elvileg ugyan az a két mocié. Írj mailt aztán megbesz. mindent.
Szia!Bemész a boltba és kérsz egy Golf II-ét vagy 1-es polo-ét vagy trabant 1.1-ét.Mindegyikben ugyanaz van és teljesen jó a dt-be.Nekem is ez van benne, olcsó, kapható és tökéletes vele!
Hello!
Itt egyszerűbb itt a kép ami nekem van, ez tzr 125r-é, de adtam már el dt-hez nem panaszkodtak, én a tiednek a csatlakozóját nem látom sajna, nézd meg ha jó akkor szólj és emailbe ledumáljuk.
Üdv.Márk
yamaha dt 80 höfokmérögombát keresek?ha valaki tud ilyet irjon elöre is köszönettel
karbi tiszta, trafot is kicseréltem egy szimoéra, probára de ugyanaszt csinálja
előző hozzászólásomra a válasz fontos lenne ! aki tudja kérem írja meg...
Nem kaptam meg az emailt! Leírom hátha rosszul írtad be vagy csak szarakodott a citromail. szdani91@citromail.hu Küld el mégegyszer remélem most már átjön. Itt egy kép a feszültségszabályzómról.
Látom 125-ösbe kell, akkor jó hozzá.
Hali

4. hete várom azt a k***** gázbovdent...aki elvitte nem elérhető

http://robogotuning.hu/spd/M19...
ez jólenne az én lc2-dt -m be?

kösz előre is
üdv. most érdeklődtek nálam telefonon a gyújtásrészemért annyi, hogy az 125 ös dt de azt mondák, hogy néztek róla képet amit én tettem fel és úgy megegyezik elképzelhető hogy a 125 ösé ugyanolyan legyen mint a 80 asé várom a választ....
szia,válaszoltam az emailedre, és irtam h nekem van,mutass róla képet és megnézem ugyan olyan e, meg irtam h érdekelne a blokk is.
Üdv.Márk
180 fokot hogy fordulna? A bovden nincs annyi.
http://www.youtube.com/watch?v...
Szétszedéskor mindent fotózz le (ne telefonnal..) és összerakáskor láthatod hogy volt.
Ha esetleg van valakinek Feszültségszabályzója elfekvőben légyszi szóljon! Fontos lenne!
Ha kiveszi a power (nem vitaképp) ls rosszul teszi vissza, akkor már nem kell 180fokot fordulnia... na de mindegy. Nem vitázom. Igazából lényegtelen is.
Én pl. automata sebességváltóba való olajat használok a váltóba
Eladó 80-as DT alkatrészek :

http://racing-bazar.hu/motorke...
Ez így van nem érhet bele a power alapméretnél elvileg.Esetleg ha valami koksz oda nem keveredik a koszos beszutykolódott powerről.
Nekem fúrásnál előre mondták hogy a powert vegyem ki mert az nekik nem kell a fúráshoz,így én majd magam reszelek kicsit rajta.Mivel a henger átmérő nő de a power ugyan abban a helyzetben maradna így fúrás után tuti bele érde a dugóba így marad a reszelő
közel 180 fokot fordul a szelep !
gyári motornál ilyen nincs az tuti !
amit meg furnak annál a szelepet hozzáigazítják az adott mérethez
Nem hülyeség... komolyan beleérhet rossz pozícióban.
beleér a dugóba ! ajaj
És nézd meg, mielőtt kiszed, hogy állt! Mert ha rosszul teszed vissza (R típusnál biztosan) bele érhet a dugóba! Ebben a témában, mielőtt szétkapod, kérdezz egy szakavatott kollégát, aki töviről hegyire elmagyaráz mindent, mert komoly anyagi kárt okozhatsz egy rossz állítással!