Rég láttam ekkora parasztot, mint te. És mi az, hogy annyit írhattam volna, hogy leszarom? Most mindenki, aki nem akarja megcsinálni neked a Vitrual Tuningot, az írja azt, hogy leszarja? Akkor az egész fórum abból állna, hogy leszarom. De most megmondom neked (és szerintem nem csak a saját nevemben mondom):LESZAROM. Na? Megfelele? Jó lesz?
és erről most nagyon meggyőztél. Nem vagy képes 2 mondatot értelmesen leírni. Mit két mondat, két szót sem. Nah én befejeztem.
várom az értelmetlen anyázásod.
üdv air brush festést vállalok elérhető áron illetve még vállalok porfestést.7 éve tevékenykedek air brush festésben alkalmazott grafikus a szakmám szal elképzelések ötletek megtervezését is vállalom akit érdekel annak korábbi munkáimrol postán vagy e-mailben küldök képeket...érd.:0630/9047862.üdv
Rég láttam ekkora parasztot, mint te. És mi az, hogy annyit írhattam volna, hogy leszarom? Most mindenki, aki nem akarja megcsinálni neked a Vitrual Tuningot, az írja azt, hogy leszarja? Akkor az egész fórum abból állna, hogy leszarom. De most megmondom neked (és szerintem nem csak a saját nevemben mondom):LESZAROM. Na? Megfelele? Jó lesz?
-anyád
-a teanyááááád!
-az énanyáűm te pöcs?
-a tiéd te geci!
-enyém?a tiéd te baromarcú! :DDD
URAIIIIIIM higgadtan:DD
na ittvan egy fúúúúúúdenagy vt-s kép:)
itt a kurva nagy probléma, azt hiszed azért írsz ilyen helytelenül mert nem raksz ékezetet.
várom az értelmetlen anyázásod.
ez mit akar jelenteni? Tényleg nem értem.