galvanizálás? lehet bennem van a hiba,de aluminíumot hogyan galvanizálsz? krómozva én még csak vasat láttam,minden másra nagyon drága. jah és ahhoz is nagyon durván sima felület kell,ugyanúgy mint a polírhoz
mit értesz az alatt, hogy kacifántos?
Hát csak az a baj h a felni bal része nagyon kacifántos és kézzel lehetetlen csiszolni rendesen szépre!
Ezért gondoltam a galvanizálásra mert ha ott elég a festéket leszedni az még nem olyan nehéz, csak igazából nem is tudom h milyen lessz utána a felület. Nem tudnátok mutatni esetleg egy képet a galvanizálás utáni cuccról?
Hali!
Szeretném kicsit átalakítani a motoromat és arra gondoltam h a felnimet políroznám és azt szeretném kérdezni, hogy ha a festéket homokfújással távolítom el akkor milyen lesz utána, vagy esetleg van e valami más jó, gyors, olcsó megoldás? A kerék aluminium!
Üdv4
Hello!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy lefesti a képen látható nsr-t kékre? A kék színe hasonló legyen a hondáéra. (pl.: movistar 600)
Előre köszi annak, aki segít nekem!
Csá Berikz! Ez nagyon jó lett. Régebben és is bohóckodtam ilyenekkel, de ez nagyopn nagyon jó. Főleg hogy imádom ezeket a régi 500as 2t mocikat. Gondoltál már arra hogy megcsinálsz egy suzuki rgv500 ast is? Ha kell alapanyag szólj, szivesen küldök. Vajon mit tudnának most az 500asok ha még lennének.
mit értesz az alatt, hogy kacifántos?