szevasztok valaki megcsinálna egy auto szinezését ha feldobom ide a képet,mivel festeni szeretném de nem találok ilyesmi programot,és ha szar akkor csak a festékvastagság gyarapodik
Ez az idom egy kifejezetten Hayabusára gyártott cucc Németországból a Münch Mammutot tervező mDesign nevü cégtől származik, a POLO áruházból sikerült hozzájutni. Vannak más nagyon szép átalakításaik, érdemes lecsekkolni a http://mdesign-studio.de/?lang... oldalon.
helló
ha valakinek lenne egy kis idelye összedobhatna vmit erre
igazábol a fejidom festését kéne egy csúnya karc miatt megváltoztatni perszea hátsó bordó irommal együttt!
én egy nsr/cbr féle nagyméretü honda szárnyra gondoltam, de nem tudom kivitelezni, kérlek tegyetek vmit az érdekembe!
de ha bármi más eszetekbe jut arra is nyitott vagyok
még egy dolog: ha az összképet nem rontja akkor a felirat is benne lehetne vmilyen formában!
elöre is köszi
Citromsárga felnicsíkot tegyél+citromsárga levonót,vagymeg olyan szinű felnicsíkot mint rossinak van a 46 os a motorján+valami ugyanilyen színű levonót
Ha valaki nagyon unatkozna meg tudná csinálni ezt a motort úgy, hogy a narancssárga szín helyett legyen fehér, a váz meg legyen fekete. Meg ha már ilyen pofátlan vagyok, lehetne a fehér mellett kék is. Köszönet, örök hála stb.
Sajna nem túl nagy a kép, de nem találtam nagyobbat.
helló
ez nem a legjobb kép, de amig nem rakok fel egy jobbat addig gondoltam fejbe kitalálhatnátok valamit!
igazábol a fejidom festését kéne egy csúnya karc miatt megváltoztatni perszea hátsó bordó irommal együttt!
én egy nsr/cbr féle nagyméretü honda szárnyra gondoltam, de nem tudom kivitelezni, kérlek tegyetek vmit az érdekembe!
még egy dolog: ha az összképewt nem rontja akkor a felirat is benne lehetne vmilyen formában!
elöre is köszi
Ehun van egy MZ ETZ SuperMoto Edition
Tudom, hogy ez virtual tuning, de én a szabadkéz híve vagyok. A kerekek ívén kívül minden szabadkézzel készült. Bár amilyen beteg vagyok, egy ilyen gépet a valóságban csinálni is szeretnék, ha lesz rá keret
hali!
segítsen valaki
van egy rf 900 motor, és azt szeretném átfesteni fekete-fehérre(mint az új cbr)(VAGY AZ APRILIA RS)
csak előtte látni akarom hogyan fog kinézni.
valaki tudná hogyan kell a 2motor színét felcserélni
előre is köszi
ha valakinek lenne egy kis idelye összedobhatna vmit erre
még egy dolog: ha az összképet nem rontja akkor a felirat is benne lehetne vmilyen formában!
elöre is köszi
Sajna nem túl nagy a kép, de nem találtam nagyobbat.
ez nem a legjobb kép, de amig nem rakok fel egy jobbat addig gondoltam fejbe kitalálhatnátok valamit!
még egy dolog: ha az összképewt nem rontja akkor a felirat is benne lehetne vmilyen formában!
elöre is köszi
Tudom, hogy ez virtual tuning, de én a szabadkéz híve vagyok. A kerekek ívén kívül minden szabadkézzel készült. Bár amilyen beteg vagyok, egy ilyen gépet a valóságban csinálni is szeretnék, ha lesz rá keret
segítsen valaki
van egy rf 900 motor, és azt szeretném átfesteni fekete-fehérre(mint az új cbr)(VAGY AZ APRILIA RS)
csak előtte látni akarom hogyan fog kinézni.
valaki tudná hogyan kell a 2motor színét felcserélni
előre is köszi
(a mocim új festéssel)
(eredeti kép az oldalon)