Siasztok
Szeretnék vmi durva naracs-feket festést a robogomra mert ktm mániás vagyok,de sajna nincs elképzelésem h. mutatna .Valaki megcsinálná nekem egy igényes narancs-fekete festéssel amiba minden benne van felni és az összes idom.előre is köszi.
hát ezek elég komor szinek!
lehetne vmi vidámabb és vmi extrázás (pl már irtam h rászerkeszteni egy Hondás szárnyat mint a CBR eken, vagy leaglább valami kis újjitás monjduk BMW 1150 GS kék fehér kockás mintája is bejön )
vagy csak szineket tudtok változtatni? akkor meg valami vidámabbat, extrémebbet
(rozsaszint és árnyalatait hanyagoljuk
nekem tetszik, bár a motoromon nem tudnám elképzelni , mert nem éppen a stilusom
ha még vannak festömesterek akkor csinálhatnának pár jófajta küllemet a varadero-mra
elöre is kösz, várom a képeket
Itt egy variáció!Szerintem jó!Bár ez az első amit csináltam
Szeretnék vmi durva naracs-feket festést a robogomra mert ktm mániás vagyok,de sajna nincs elképzelésem h. mutatna .Valaki megcsinálná nekem egy igényes narancs-fekete festéssel amiba minden benne van felni és az összes idom.előre is köszi.
lehetne vmi vidámabb és vmi extrázás (pl már irtam h rászerkeszteni egy Hondás szárnyat mint a CBR eken, vagy leaglább valami kis újjitás monjduk BMW 1150 GS kék fehér kockás mintája is bejön )
vagy csak szineket tudtok változtatni? akkor meg valami vidámabbat, extrémebbet
(rozsaszint és árnyalatait hanyagoljuk
ha még vannak festömesterek akkor csinálhatnának pár jófajta küllemet a varadero-mra
elöre is kösz, várom a képeket
ezt hoztam bemutatkozóul :)remélem tetszik valameik:
aki ért a dolgokhoz az összedobhatna erre is valami jót