Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vízen ráadásul ez baromi veszélyes, mert ha esel, azonnal beleakadsz a vízbe.
Egyik ismerős csak szörfözött viharban, nagyon ment, de amikor beleesett a vízbe eltörte a lábát elég durván.
Aszfalton csak a bőröd kopik.
Ja, csak ne neked kelljen szerelni 😆
Borzadály megoldások vannak rajta....de szép, ezt el kell ismerni.
Egy volt kollégámnak vagy 5 különböző pannóniája van szép állapotban és a környékbeli falunapokra meg ilyenekre eljár velük haverokat is megkérve, hogy egyszerre több is jelen legyen, nem kedveltem, de a gépeire odafigyelése elismerendő, nem túl gazdag bár jól keresett, de mégis csinálja, hülyének tartom ugyan, de nem ezért. 😁
Mindig úgy gondoltam, hogy a veteránosok hülyék. Kivéve azokat, akik megpimpelnek ilyen szarokat, és aztán a méghülyébbeknek eladják busás feláron 😁
74-es skodámba 6000 euro egy hengerfej.
az 500-as ami nekem van ettől sokkal drágább/ritkább de nem lehet eladni.
Józsii Oláh
Csatlakozás a Facebookhoz: 2022
Józsii
A fizetési alkalmazások használata során ügyelj a gyakran előforduló csalásokkal szembeni védekezésre!
Vigyázz a hamis e-mailekkel vagy a fizetési számlád csomagváltására vonatkozó kérésekkel.
Józsii
Józsii Oláh
Ez még megvan? �
P 08:07
Te küldted
P 08:22
Józsii
Joregeturam
Józsii
Józsii Oláh
Hanykilostrofea
P 09:16
Te küldted
nem mértem le kb. 1,5 méter
P 10:57
Józsii
Józsii Oláh
40000adokertebataszekenlakom20000benzin
Te küldted
magyarul?
Józsii
I
Józsii
Elnezestcukornekimetszememnek
Józsii
Józsii Oláh
Homajosanlazok
P 11:27
Te küldted
Hívjon fel 706248808
P 12:11
Te küldted
Te küldted
Te küldted
Józsii
Menyi3rommafelmegyekhamegtukegyezni
Józsii
Józsii Oláh
Keleneegycimhazszam
Te küldted
60000ft az összes.
Józsii
Józsii Oláh
50000legyenidulokuram
Te küldted
Nem köszönöm. Alkudott már eleget.
Józsii
Megyek60000
Józsii
Józsii Oláh
Pontoscimetkerekuram
Te küldted
Karancskeszi .........................
Józsii
Józsii Oláh
Hanyadikkerulet
Te küldted
Nem Budapest
Józsii
Hovamenyek
Józsii
Józsii Oláh
Falu
Te küldted
Leirtaia cimet. 3183
P 14:41
Józsii
Bajbavagyukerdneeszakatvezermuszij
Józsii
Megatmotor
Józsii
Józsii Oláh
30000erviszihazatrelerzopas
Józsii
Józsii Oláh
Nemtugyaelkuldenimertegemerdekelnagyonbatagancs
Te küldted
Hagyjuk.
P 16:19
Józsii
Nekemkelfizetemszalitast
Józsii
X60000
Józsii
Csakagancskel
Józsii
Fejnemkelugyislevagomuram
Józsii
Konyebelkunipostan
Józsii
Utanvetel
Józsii
Nekemkelhatytugyakdolkozni
Józsii
Irjamacimet
Józsii
Jozsivuleegetetnekem
Józsii
Józsii Oláh
Nagyonszepenmekeremkulgyeel
P 17:13
Józsii
Utalokelore60000
Józsii
Agyszamlaszamot
Józsii
Megegynevet
Józsii
Mekapodapezt
Józsii
Vagleafejeket
Józsii
Józsii Oláh
Postanutanvetelelragfel
Te küldted
Szegenyvagyoknincsenszamlam
Józsii
Uramijetnemogyonentiztelemmagat
Józsii
Kulgyeel
Józsii
Konyorgom
Józsii
Lenemukam
Józsii
Gyogyszer
Józsii
Emenyektoloszekel
Józsii
Segicsen
Józsii
Józsii Oláh
Nyomorekkocsicserbehagytavejem
Józsii
Józsii Oláh
Józsii
Józsii Oláh
Estenisugyaka
Józsii
Józsii Oláh
Józsii
Józsii Oláh
Józsii
Józsii Oláh
Józsii
Józsii Oláh
Te küldted
Azabajtisztelturamhogynagyonmesszevagyunkegymastolamugysegetenek
Józsii
Uramelhozaapostautanvetelel
Józsii
Zalaegerszeg300x
Józsii
Kaptamagancsotelkultek
Józsii
Eholelek
Józsii
Józsii Oláh
Uram
Te küldted
Nalunknincsenposta
Te küldted
Olyanszegenyekvagyunknalunkmegciganysincs
Józsii
Tevecmertenmagyarvagyokakarmite
Józsii
Futartmeglehetredunienasztiskifizetem
Józsii
Meglehetredunikisfutart
Józsii
Józsii Oláh
Elhozavilagvegerul
Vízen ez rettenet lehet , én 100-zal mentem jettel , szerintem bőven 200km/h aszfalton érzet ! 🤔
Milyet gyorsul.... 😂

https://youtube.com/shorts/0bZ...
Pedig régen minden hülyegyerek értett hozzá 🤣
...ezért is lettek ennyire lelakva.
Ilyen volt jóapámnak , azzal kezdtem a tudományt , ha néha odaadta ! 😏
Adom! Szerintem nagyon igényesen meg van csinálva.
A qrva de szép a vas ! 😉
Mondom majdnem 10-el bár inkább 5-el gyári állapotban mindkét típus, sokszor ráhajolva a kormányra a kerepesin vagy hasonló aszfaltoson küzdöttünk. 😆 A leharcolt postás csúzlik jó ha 90-re voltak képesek, naponta másikat kaptunk a melóra illetve egy idő után "tulajdonba" is adtak ami jó dolog volt a végén én is kaptam egyet, de sikerült beleállítani egy zsiguli elejébe én meg átrepültem a taxit. 😯 😄
250-es Jawa csili-vili 5000 euro azt mondja a tulaj 4000 valamennyit költött rá ... Vannak kétségeim hogy kap-e érte annyit... Szép jó festőt krómozót nemtudommit nehéz találni de már egy gyújtásállítást meg karbibeállítást se vállal lassan senki (azért volt nálam)
Az igen, itt komoly szinten megy mar az ornitologia.
Lett kép a blokkról is...ez a vágott vázhoz van. Ez csak 800€ lenne...

Nekem kb 20 éve az ilyen szituácók miatt lett elegem a "veteránozásból". Èrhetö, hogyha van egy szép jármüved, vagy egy HASZNÀLHATÒ (!!!) bontott alkatrészed, az érték! Dolgoztál vele, kevés van belöle, keresett. De amikor beindul "terep felezövel" az átbaszás, és ilyen használhatatlan szarok keresik madarakat, hogy újabb gazdára leljenek...
Elötte van a Nortonos szitud...el tudom képzelni, hogy mondod neki, hogy ez szét van rohadva, semmi nem használható róla/ belöle, és akkor megsértödött az eladó, hogy nem szarozd a "drága kincsét" ezen "minden mükdik"... ;-D.

Igaz nem is vittem sokra, de nem egyszer volt olyan, hogy igértem alkatrész valakinek, és inkább visszabontottam a saját motoromról, ha nem találtam megfelelö minöségünek azt amit piacra szántam..., de van akinek a becsülete nem ér többet pár rongyos papirpénznél.
Nem volt az annyival gyorsabb 😆
Nekem van mindkét eredeti hengerem és karburátorom.
Annyi volt az előnye a 150-esnek hogy annak már volt elég nyomatéka a dinamikus induláshoz és nem voltam útakadály vele a lámpánál.
Persze hosszabb áttétellel lehet ment többet, de a nyomaték nekem többet ért.
Táviratosként 2 évig azok voltak a belvárosban, a postánál nem véletlenül használták őket. A 150-es már nagy királyság volt majdnem 10-el több volt a vége mint a 125-nek. 😆
Annál jobb. Mire összerakom igazi ritkaság lesz az enyém 😁
Kis TS125 delux konkrétan ronda, és gyenge, ezért nem is volt soha felkapott, pedig vannak értékei, én ezért is vettem meg rohangálós használati tárgynak, illetve azért mert rohadt olcsó volt.
Na ez szánalmas. Legalább ne az udvaron tárolta volna.
Még régebben akartam venni egy öreg Nortont. 800ezer forint. Gondolhatod. Az udvar közepén még csak le se takarva. Rozsda kupac volt az egész vas már nem sok volt benne. Motor vázat még soha nem láttam az előtt lyukasra rohadva. De még a blokk is szét volt rohadva...akkor jöttem rá hogy nem akarom én ezt 😁
Szerintem dumáltunk mar róla...Én is TS 125 Delux -al kezdtem a pályafutásom..., kosárban kaptam. A 90-es évek elején még a barátok között jelentett valamit, mert simokkal jártak. Mire meglett a motorjogsi, kész lett a TS. Èn kb egy évet nyúztam és kb 15 ezeret tettem bele. Aztán meglett a korlátlan kategória, és Etyekröl kerül a seggem alá egy 400-as Yamaha...A TS ment a piacra, kellett akkor minden forint alkatrészre, benzinre... A TS talpraállítás olyan jól sikeredett, hogy a Yamaha sem úzta meg az átalakítást. Túramotorból Shoft chopper lett a kor igényeinek megfelelöene cseptank, elöretolt lábtartók, T kormány...Közben csúsztak be a resaturálasi projektet, Csepel 250, Pannónia T5, Csepel 125, Danuvia 125, IZS Planéta, URAL M72...A 2000-res évek elején lett pénz rendes motorra ( a 400-as megellett többször) ìgy lett a GSX1400. Innen már nem volt olyan könnyü visszanézni a "lomokra"... De közben összegyült annyi "alktrész", hogy nyugdíjas éveimben sem unatkoztam volna. Ès ha becsúszott egy füles, hogy ki akarnak dobni egy etz 250-et vagy egy TS 150-et akkor a Lada samara 3. ajtaja kinyilt és benyelte ezeket a motorokat, amik aztán padláson leltek száraz. meghitt nyugalomra...Ahogy a technika haladt körülöttem, úgy toltam háttérbe a rozsdás alkatrészeket, és kezdtem elönyben részesíteni a finomabb technikákat, magasabb technológiákat felhasználó jármüveket...
A TS jó volt. lett is belöle egy jó alap egy csirkeudvarból, meg aztán vagy 5-6 blokk is, de 2 éve fordult a kocka, és ment a jófogásra a keleti technika. Az MZ kupacot (kb 3-400 kg) csak a 250-es ETZ alkatrészek miatt vitték el, talán volt benne egy "peregyes"blokk is...A kis MZ cuccok senkit em érdekeltek...
Beírta a BMW forumra, hogy R12 vázat és blokkot keres.
2100€-ért kinálják vázat (kép), és 5000€-ért ajánlottak blokkot (nem biztos hogy aváltó is rajta volt)...
A tank 50esé leginkább. Olyanom volt. Az 51 már sokkal alacsonyabb és kecsesebb volt
Az 50-es horpadt tankja viszont magasabb volt. 🙂