Emellett családias hangulat, pontos tájékoztatás és egyeztetèsek, nyomtatott dokumentációk a szerviz folyamán.
Hozd Te is a Pink motorkerékpár szervizbe motorod, hogy végre megtudhass mindent szeretett motorodról a számos diagnosztikai eszközök, és szakmai tudás, emberi hozzáállás által.
nekem mindennek megvan a helye, aztán félálomba is tudom hogy hol van
bár az új kocsit még kicsit szokni kell mert első éjjel egyből kizártam magam 😂
ki kell kötni a hátsó ajtó zárat mert csak egy picit érek hozzá egyből bekattan és pont a kilincsnél van
pl piros jelző mindig a bal oldali, sokszor 2 állásban vannak a botok és eleinte volt hogy máshova futottam, de akkor a 4 jelzőből összevissza használtam kettőt hogy egyformán kopjanak
én egyet mindig ráakasztok a rod-podra, mert ha még néha vagyok olyan marha, hogy éjszaka horgászok mire kitápászkodok a sátorból a fütyülő kapásjelzőre a legkisebb bajom szokott lenni a fejlámpa keresgélése 😅 Az ott van mindig a botnál. Bár az utóbbi években már egyre kevesebbet hagyom bent a botjaimat éjszakára meg mostanság már sosem(kezeit széttáró) Merenyén is úgy nyomtuk, hogy reggel amikor kitápászkodtunk 8-9 órakor akkor behordtam 2-2 botot. legkésőbb 11-12 ig megfogtuk vele a 4 db 10-15+-os halunkat. Amelyiken kijött a hal az már nem került vissza. Aztán elmentünk a tavi kocsmába. Onnan délután 3 körül visszaértünk akkor megint behúztam 2-2 botot még világosba kifogtuk a délutáni 4 halunkat utána meg ittunk grilleztünk és aludtunk(meghajlós) Aztán ez így ment egy hétig és nem volt idegeskedés,hogy este 11-kor hajnal kettőkor meg reggel 6-kor felkelt egy kósza ponty szétbaszva az alvásunkat 😅
Az utolsó délután túl hamar kijött a délutáni 4 pontyunk. Mind 15 feletti hal volt. (kezeit széttáró) Mondom a sógornak, hogy én a sajátomat már nem viszem vissza de ha gondolja a rendhagyótól eltérően az övét még szívesen fogjon néhányat amíg grillezek(kezeit széttáró) Tudtam, hogy őt jobban érdekli a peca csak kedveskedni akartam neki,hogy gyűjtse az élményeket(kezeit széttáró)
Ennyit mondott: - Sógor. Nekem mára már ne szervezz ilyen programokat (ujjával nemet mutató) 😂
http://youtu.be/EHl-d88fSxQ
Kötélnek áll ! 😁
GÁTlástalan :)
Sose voltam ott, nem tudhatom
– szakszerűen
– szeretettel
– minőségi szerszámokkal
– precízen, körültekintéssel
– minőségi alkatrészekkel
– tisztaságban, rendben
– felelőséggel
– garanciával
legyen szerelve, akkor ITT a helyed.
Emellett családias hangulat, pontos tájékoztatás és egyeztetèsek, nyomtatott dokumentációk a szerviz folyamán.
Hozd Te is a Pink motorkerékpár szervizbe motorod, hogy végre megtudhass mindent szeretett motorodról a számos diagnosztikai eszközök, és szakmai tudás, emberi hozzáállás által.
info@pinkmotorbikeservice.com
Szép napot! 😊
bár az új kocsit még kicsit szokni kell mert első éjjel egyből kizártam magam 😂
ki kell kötni a hátsó ajtó zárat mert csak egy picit érek hozzá egyből bekattan és pont a kilincsnél van
pl piros jelző mindig a bal oldali, sokszor 2 állásban vannak a botok és eleinte volt hogy máshova futottam, de akkor a 4 jelzőből összevissza használtam kettőt hogy egyformán kopjanak
Az utolsó délután túl hamar kijött a délutáni 4 pontyunk. Mind 15 feletti hal volt. (kezeit széttáró) Mondom a sógornak, hogy én a sajátomat már nem viszem vissza de ha gondolja a rendhagyótól eltérően az övét még szívesen fogjon néhányat amíg grillezek(kezeit széttáró) Tudtam, hogy őt jobban érdekli a peca csak kedveskedni akartam neki,hogy gyűjtse az élményeket(kezeit széttáró)
Ennyit mondott: - Sógor. Nekem mára már ne szervezz ilyen programokat (ujjával nemet mutató) 😂