Aha,csak ezeket a kérdéseket a rendszer is fel tudja tenni.Elkezdi az ember köhögök.....aztán már kérdezhet is a rendszer,nátha?Színe?láz?stb stb.Nem egy ördöglakat ez,főleg annak tudatában hogy itt van a mesterséges intelligencia.
belegondolsz ha nem lennének idióták tűz sem lenne, pl céges környezetben lehetetlen a tűzeset ha mindenki utasítás szerint dolgozna
otthon is csak a hülyék borítanak lángba mindent......
Ha valahol, akkor pont az eü-ben lenne ez kevés. Az emberek 80%-a a saját panaszát nem tudja érthetően közölni, az orvosnak sok esetben kell irányítottan és a sanda gyanúja mentén kitapogatni, mit is akar az ember kifejezni.
Persze, tudom, hogy hülyeség, amit leírtam, hiszen te világosan és érthetően közlöd, egyből vágja a doki és két perc alatt végzel.
Sot,ha picit meg tovabbvisszuk egy kicsit ti se kelletek.Mer csak egy tuzoltorendszert kell be meg kikapcsolni.Igy felesleges az egesz koltseges laktanya,villogosauto meg a fozocskezes szolgalatban.
Nagyon egyszerű,egy program.Egy egyszerű döntéstámogató rendszer,leírod mi a gondod majd a döntéstámogató ez alapján ír fel gyógyszert,ad tp.papírt vagy beutalót.Mondtam,azért marhára kár odaülni hogy ezeket kezelje,pontosabban nem is ő hanem az asszisztens.Képzeld ez már a tűzoltóságon is működik.Betelefonál az ember elmondja mi a probléma,majd a rendszer meghatározza a fokozatot és jön automatikusan a riasztás.Simán kiváltható és ez is fog történni.
És akkor ki írná neked a receptet meg a beutalót, süsü? 😃
OK, hogy portás létedre megírnád magadnak, de akkor másnak is te írnád? Vagy mindenki magának? 🤣
Dehogy van rá szükség.Illetve szükség van rá mert a rendszer megköveteli(sajnos),de már csak idő kérdése.Receptfelíráshoz tp.papírhoz beutaló osztogatáshoz kár fentartani.
Pedig a lakosság 90%-ának arra van szüksége... agysebész kevesebb kell, látod az neked se fog kelleni 🤣
Egyébként egy praxisban 1000x jobb dolgozni, mint egy kórházi osztályon, ott nagyon erős a hierarchia - de ezt pont neked mondom, aki önként dolgozik parancsos rendszerben...
Ha Vitya csak ennyit mondott volna, mindenki telibeszarja... aztán mikor jön a csúcs, verték volna a r rendelő ajtaját, hogy nekik JÁR az ellátás... így is volt elég gond, hogy sikerült kicsit ellaposítani a csúcsot.
Az "jelentős összeg" 20 éve volt, meg talán a legnagyobb belvárosi körzetekért fizetnek. De leginkább azért se, megvan ennek a praktikája - de amúgy az ingyen betölthető praxisok is üresek, sőt sok mellé még lakást is adnak, ha odamegy a doki. És így se...
De mi értelme a kérdésednek?Semmi.Mert nem az a lényeg hogy az orvosnak újra doktorálnia kell-e mert más az oltóanyag,mert ugye te itt azt firtatod a merci és a honda sárvédővel.....De te olyan hülye vagy hogy a felhasználót nézed nem az alkalmatási területet.Rohadtul eltévedtél a sűrűbe.
otthon is csak a hülyék borítanak lángba mindent......
Persze, tudom, hogy hülyeség, amit leírtam, hiszen te világosan és érthetően közlöd, egyből vágja a doki és két perc alatt végzel.
OK, hogy portás létedre megírnád magadnak, de akkor másnak is te írnád? Vagy mindenki magának? 🤣
Egyébként egy praxisban 1000x jobb dolgozni, mint egy kórházi osztályon, ott nagyon erős a hierarchia - de ezt pont neked mondom, aki önként dolgozik parancsos rendszerben...
Remélem szép zöld.
Neked van bajod 3x fertőzés után?