Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint tulgondolod. Mindegy. A véda nem fényképez minden autót, mint ahogy a mérleges sem.
20-as pince falazóból készült a garázsom a teteje kapott egy méter vastag föld borítást. Azt mondta a gépkezelő ha nem dől össze ő is ilyet csinál.
a vályog geciszar szigetelő olvass utána
ha jó sok szalma van benne az ami szigetel, nálunk olyan bénák a vályogtéglák hogy alig van benne szalma, hiszen úgy sokkal nehezebb dolgozni vele
ott van vagy 20 éve és hibátlan, a szélén egy kicsit vastagabb az tart sokat
aztán lehet nem pont 5 centi biztos vannak részek ahol van 6 vagy ahol nagyon megszaladt a lapát 7 is
És ha 20 perc múlva láttam meg ?
Csak akkor, ha teljesen száraz. A "mai" építésűeket leszámítva viszont sajnos nem azok...
tejet is szoktak rakni bele
nem tudom szerintem a vályog igen is jó hőszigetelő
kép
hogy értse mindenki ez a kádár kocka és millió szám van az országban. Egyébként jófajta vályogházak
A szülői házam egy típus kádár kocka. a 60-as évekből. A víz szigetelést úgy oldották meg, hogy az alsó 5-6 sor tégla azon ül vlami kátránypapír féleség és arra ment a vályog. Édesanyám még most is ott lakik és soha nem volt vizes a ház
Nekem pl. szerintem ilyen anyagból van a házam Vagy valami ilyesmi ezt annó GÁZBETONNAK híták. Hát belefurni nem kunszt az tuti, de szigetelőképessége mintha lenne rajta 10 centis nikecel. A szilárdsága? Hát döntse el mindenki nekem kb. 40 éve itt áll a ház 11 méter magas
az 5 centi még fel is fagy. Szerencsétek volt, hogy inkább a szomszéd törte össze a nyergessel így van kit hibáztatnotok
Ez hülyeség. Mi az, hogy nincs pénzük? Annyi pénzük van amennyit akarnak. A többi ahogy sanyi leírta, minden adat egy helyen fut össze. A mai számítógépes világban a rendszerüknek kb. egy ezredmásodperc az adatok összefésülése, hogy kijöjjön a bibi a súlynál sebességnél, akárminél. Csak átmégy egy lejárt műszaki vizsgás autóval a véda alatt, már küldik is a büntit.
Haver átfújatta az autóját más színre (összetört) de nem vizsgáztatta hozzá azt probléma lett belőle mert a véda kiszúrta. kb. ennyit erről. Minden autót minden tulajdonsága szerint vizsgálnak. Ha akarnának képesek lennének utólag is büntetni, mert 1 évig tárolják az információkat. Azt, hogy a kicsiket még mért nem nyúzzák számomra érthetetlen. Ha akarnák simán meg lehetne fingatni Őket.
ha annyira szépen akarsz festeni tegyél lenolajat a mészbe, így ugyanaz a szar lesz mint a bolti de szépen tudsz festeni vele
minél több az olaj annál szebb lesz, és legyen jó sűrű a mész
Azzal is rondán pacsmagolok, Teddy-hengerrel (az említett Polifarbe mészfestékkel) meg szépen, ráadásul jóval kevesebb strapával. 15 éve csak így festek.
Szobába jó az olcsóbb (beltérinek nevezett) mészfesték, előszobába, fürdőszobába meg a "kültéri" kell. Ez utóbbi másfélszer annyiba kerül mint a másik. Így is elég az egész házban 3 vödörnyi, azaz kb. 10 ezer forintnyi mennyiség.
Igy igaz, mindkét eset sűrűn előfordul, meg az is hogy nem azt használják ami odavaló szintén spórolásból.
Guritani is elég jól lehet, pláne amit belonkelt képen. És az szépnek is mondható.
Sok esetben az is hiba hogy egy rendszer egyes részeit kihagyják
Többnyire gazdasági okokból
Vagy csak szarnak rá
A meszelő jobb mint a korong
A téglalap alakú
Betonra gondoltam, a penész egy mocskos jószág, nehéz kiirtani. Vagy szellőzés hiánya, nedvesség bezárása vagy hőhid az oka többnyire. A mész jól levegőzik azon kevésbé marad meg.
Igen, az ember néha a saját kárán tanul...
Minden anyagnak meg van az alkalmazási területe. Ha valaki nen arra használja amire ki lett találva arról nem az anyag tehet. Ostobák meg mindig vannak akik szerint szar csak fogalma nincs róla mi is az.