Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem, meg jakharapás ellen is.
Háborúra tuti nem szól, csaxólok.
Van ra egy fasza biztositasom, felveszem ra a suskat es eletem vegeig spanyolban motorozok.
Simán: ….. a második célpont egy gödöllői bútorbolt volna....
Hát felém ne, ha kérhetném.
Buborek. Mondom.
Szar erzes neked igy elni, es meg a joravalo kalocsaiak is fideszes polgit valasztottak.
Borrzaszto skandallum.
Kijelolned hova bombazzanak a NATO erok?
Én, a dagadt zsírdisznók, bagósok, millió fölötti alkeszok, drogosok, belterjes cigányok, tehát azok, akik basznak vigyázni a saját egészségükre, furcsállom, hogy az egészségügyet okolják a társadalom tagjainak betegségéért.
Eszem-faszom megáll.
Nézd: én ezeket látom, ezeket érzem a saját bőrömön..... ...és nem tetszik!
Ez kb. olyan, mint amikor az előző évben meghalt AIDS-es betegek száma egy, a következőben meghal kettő és a buzik a zsindexen máris harsogják, hogy a kormány miatt duplájára nőtt az AIDS-ben meghaltak Magyarországon.
Tok felesleges neked beszelni, mindenbol tenyleg csak a negativumok jutnak a fejedbe.
A tenyek nem zavarnak, felultel egy indexes buborekba es mast mindent ignoralsz.
Egy buborekban elsz ahol az idill egy kibaszott nagy erdobol es 3 korhazbol all akkor is mindenkire vicsorognal hogy minden rossz.
Ez nem old meg semmit - az orvosok /nővérek java már régen elment. Ez csak a "túlórapénz" az itthon maradott, túlterhelt "maradéknak", csekély honorárium a dupla műszakért....
Akik elmentek, azok ennyiért ugyan haza nem fognak jönni MAGYART gyógyítani!
9. A szakorvosok fizetése két ütemben 207 ezer forinttal emelkedett.

Tudom propaganda:
https://ezatuti.blogstar.hu/20...
Leginkább nem az épület meg a helikopter leszállópályák hiányoznak - hanem az orvosok meg a nővérek, akik jelenleg jól kereső "gazdasági migránsként" valahol Nyugat- Európában végzik gyógyító munkájukat.
Spec ezt a listat nem promotalod, valyon miert?

Kórházak:
- 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
- 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.
- 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
- 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek.
- 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése.
- 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
- a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül,
- 11,2 milliárdos beruházás a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.
Még néhány kórházi tétel:
- Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en.
- Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása.
- Heves megye, Markot Ferenc kórház 6 milliárd.
- Szombathely Markusovszky kórház.
- Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd.
- 6 Bethesda gyerekkórház. Budapest
- Debreceni kórház.
- Körmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.
- Kaposvári kórház. 1.5 milliárd!
- Békés megyei Pándy Kálmán kórház, Gyula
- Bajcsy-Zsilinszky kórház, Budapest
- Várpalotai kórház.
- Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
- Nyíregyházi kórház.
- Dombóvári kórház.
- Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió.
- Somogy megyei Kaposi Mór kórház, Kaposvár
- Siófoki kórház.
- Pécsi kórház.
- Mohácsi kórház.
- A győri Petz Aladár.
…. stb, stb, stb.
Az meg haggyan, de az iskolakban 10 eve elfogyott a kréta. .
azért aki egy orvosi vizsgálatra több hónapot vár szerintem kb ilyen szájízzel nézi a stadiont(stadionokat)
nem kétlem hogy szükség van rá, csak ennek az eredményét egy ideje nem látjuk, és gondolom nem is fogjuk még egy ideig
kb olyan ez a foci téma mintha az asszonyra költenék milliókat és benevezném mindenféle szépségversenyre......
Amíg megalomániás vezérünk az emberektől kizsebelt pénzből (gondolj csak a világbajnok, 27%-os ÁFÁ-nkra...) tíz- és százmilliárdokért ilyen értelmetlen látványberuházásokat finanszíroz ahelyett hogy a magyar egészségügyet alapjaiban rendbe tenné (akkor talán nem kellene 8-10 évvel hamarabb megdöglenünk mint Európa többi részén élnek az emberek), addig azt hiszem nincs mire büszkének lennem. Pláne nincs, mert a magyar futball ezek ellenére a béka segge alatt lakozik.

Amúgy ez a Viccek topik, tehát ha nem tetszik, át lehet görgetni rajta, vagy be sem kell ide nézned.
Te tudsz említeni olyan dolgot amire büszke vagy, amire jó érzéssel gondolsz?
A fiatalok nihilista, önpusztitó "világfelfogását" még csak csak meg lehet érteni, ha ugyan elfogani nem is lehet, de hogy meglett emberek a destruktivitásban élik ki "örömük" azt már sokkal nehezebb elfogadni...
Ezzel csak azt akartam bövebben kifejezni, hogy ez speciel nem olyan vicces...föleg az szánalmas, hogy feltehetöen téged ez megelégedéssel tölt el, hogy ez, és ehhez hasonló tartalmu dolgokat összegereblyézel, és itt is szennyezed vele "levegöt"...
De tudod mit, csináld csak amíg...
Nagyon beteg..
Az is igaz
Nem szeretik a túl tartós dolgokat.
Még szerencse, hogy már csak viccelődés van belőle.
hát ez nagyon pihent A felmosó moppos pácolás is viszi a prímet