Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És 74-ben született...
kb. egyi időssek vagyunk attis Nem kezdte el oktatni? Az utca is oktatott ember 12 évesen az utcán nem gyújtottál rá Mert még a 99 éves öregasszony is letépte volna a fejed. Minimum azt hajtogatta, rázó ököllel hogy elmondom apádnak mert ismerem.(fogalma sem volt róla) Tehát lehetett tudni tróla, hogy bűnös dolog, az meg evidens volt, hogy káros szerintem már egy 6 éves gyerek számára is. Pl. az én 5 éves fiam tudja, hogy nem jó az amit apa és anya csinál pedig még soká lesz 12-ő
Te mondtad ezt.
Meg azt is jobban tudod hogy én mit tudtam és mit nem, szóval tényleg egy zseni lehetsz.
Oké, elfogadom. 12 évesen zseni voltál, de nem volt aki elmondja hogy a dohányzás káros.
Ők nem voltak zsenik...
Így már értem Tehát te zseni voltál 12 évesen csak mivel nem volt kitől tanulnod nem tudtad, hogy a cigaretta ártalmas az egészségre
Osztálydársaid nem mondták? Akikkel szünetben az iskola udvar végén álló használaton kívüli pottyantós retyóra jártatok dohányozni?
Hagyjuk...
Értjük Pipi..de mindenhol lehet jó programokat szervezni tudtommal. Ne soroljam már fel...
Azt is tudjuk hogy a diesel káros, és szennyez, mégis mindenki használja és szarik rá.
10 év múlva azzal jössz hogy nem tudtunk erről, és egy 45 éves embernek nincs olyan felfogó képessége, mert csak a 100 évesek olyan bölcsek?
Falunak is
Én vidéki vagyok senki nem vidikizett Sőt én szeretm is vidéket, de pesten egy csomó jó dolog van egy helyen ahová lehet egynapos programokat tervezni
Leegyszerűsítem!
Hiába vagy zseni már 12 évesen ,ha nincs kitől tanulni.
kecskeméten ugyanezt a helyet zsínor utcának hívják egy kerületnyi putri. rendőr nem mer bemenni és nem is akar az egy no go zóna. én úgy gondolom minden nagyvárosnak megvannak a no go zónáji ez a nagyváros lét velejárója
Én a 7 kerben ,vagy a Havanna lakótelepen sem lassítanék. Főleg sötétedés után,mikor a zombik előbújnak
Maradjunk annyiban,hogy nem kell vidékezni! Egyrészről primitív,másrészről meg ti lesztek a vidék pár hónap múlva!
Hát sajnos akkor nem fogtam fel. Összegzem: Te azt írtad, hogy egy 12 éves gyerek nem tudja, hogy a dohányzás ártalmas. Aztán valamelyik hozzászólásodban 60-as évekbeli amerikai poszterral példálóztál ahol terhes anyákkal népszerűsítették a dohányzást
Én meg erre azt írtam, hogy egy 12 éves gyerek nem hülye már cselekvőképes és tisztába van azzal, hogy a venégek előtt nem fingunk(legalább is hangosan) nem böfögünk, tudja, hogy a gyereket nem a gólya hozza,(sőt a ismerkedik a férfiasságával) tudja, hogy a mikulásos és a jézuskás sztori csak kamu és tudja, hogy az alkohol és a cigeratta káros az egészségre ezért is tilos. Én legalább is így nőttem fel Ha te nem nem gondolnám, hogy velem volt a baj Ha mégis ilyen tájékozatlan voltál 12 évesen a világ dolgairól az sem biztos, hogy a te szegénységed. De valószínűbb nem emléxel már vissza az akkori énedre mert sokat felejtettél a kevésből
Amiből 20 tonna az utcán marad...mert leszarják ezeket
Én szoktam arra járni, mert ha bedugul a Hungária körút, akkor arra lehet egérutat találni, de szigorúan ablak felhúz, ajtó bezár, és a stoptáblánál is csak lassítani szabad
Pontosan olyan mint ahogy Ati leírta, és még enyhén is fogalmazott
De csak hülye vagy Lacika.
Mert még most sem sikerült megértened azt a tényt ,hogy én soha nem mondtam azt hogy egy 12 éves gyerek értetlen és nem képes felfogni dolgokat. Én azt mondtam,hogy akkoriban nem mindenki tudta hogy káros a dohányzás,mert nem volt ennyire reklámozva. Illetve aki meg tudta ,az leszarta! Éppen ezért mert leszarta ,nem kezdte el oktatni a 12 éves gyerekét ,hanem inkább rágyújtott a gyerekszobában mesélés közben....vagy terhesen! A középsuliban BUDAPESTEN a 80% cigizett...a koleszban meg szintén. Gondolom azért mert 12 évesen felvilágosították őket ugye?
Azt csak a tv-ben látom igéretes helynek tűnik
Na hogy értsd ilyenre gondoltam mert ilyennel fel van szerelve a város, ugyanis a napi 40 tonna kutyaszart valahogy kezelni kell
Ez úgy hangzik mint aki a Hős utcában lakott, és csak az ingyenkonyhára sétált át rendszeresen
Nos ebben a társaságban az épelméjűség elég kérdéses mindig, de szögezzük le, nem vagyunk hülyébbek nálad.
Csak azért tűnik számodra így, mert a nélkül hajtogatod a saját álláspontodat, hogy meghallgatnád a másikét.
Tök jól elszórakoztunk egymás oltogatásával, de valódi érv egy sem volt, innentől kezdve nincs mit elfogadni, akár milyen vehemensen állítod hogy hülyék vagyunk.

Én pl. téged gondollak totál idiótának miután nem vagy képes felfogni azt a tényt, hogy nekem 6 évesen elmondták hogy a cigi az káros és rossz, és ezt fel is fogtam. 12éves koromra már ki is próbáltam
Sőt meglepő, de a túlzott sófogyasztás káros hatásairól is tudtam ekkor már, mert volt egy aranyos 90éves prof. anyám munkahelyén aki mindenkire rászólt a menzán hogy "vigyázz a só méreg"
Nem érzem magam ettől csodagyereknek, főleg mert úgy tűnik nem csak én tudtam erről, de te úgy állítod be mintha ez képtelenség lenne, azért mert nálatok ez nem volt téma.

Ezek ismeretében szerintem jogos a feltételezésem, hogy gond van a felfogó képességeddel.
Ez lehet az elmeállapotod tükre, vagy csak szimplán a büszkeséged nem engedi, nem tudom. Ennek kiválasztását már rád bízom.
Senki sem mondta, hogy el kell ájulnod de pest sem rosszabb vagy jobb mint mondjuk debrecen ami az ország 2 legnagyobb városa. Annyi a különbség, hogy mindenből több van mivel debrecen is elférne az egyik kerületében így 22 szer nagyobb. Annyiszor több a túrista, több a látványosság, nyílván több a koldus vagy a bűnözés is. Ahogy debrecenben is megvannak a kerülendő területek így ez pestre is igaz. Én itt senkit nem láttam, hogy arra verte volna itt a nyálát, hogy pesti Szerintem ez valamilyen kissebbségi komplexusodból fakad, hogy aki pesti az felvág és a pest egy szar. Persze én elhiszem neked,hogy debrecenből nem jár ott túl sokat, nem is elvárható mert qrva messz van. Én nem korteskedek pest mellett mert a közlekedést és a parkolhatatlanságot gyűlölöm( bár elég sok helyen megoldott a parkolóház) és sohasem laknék ott alapvetően semmilyen nagyvárosban mert személytelen az emberek nem ismerik egymást DE 1 óra autóut nekem. Sokkal könyebben találok programokat az 5 éves fiamnak mint mondjuk itt kecskeméten ami megyeszékhely. Amikor ilyen trágya idő van simán elmegyünk egy játszóházba 1000- 2000 nm-en amire máshol nincs lehetőség. kiránduló időben felmegyünk a gellértre a csúszdaparkba, vagy elmegyünk zugligetre vasutazni, libegőzni. Onnan egy kis túrával a budai helyekben ott van a budakeszi vadaspark amit minden nap egy műsor keretein belül a tv-ben is lát a gyerek. vagy simán lemegyünk a dunához azt csapunk egy kört a kirándulóhajóval, ha több időnk van felülünk a szárnyasra azt 60-al áthasítunk visegrádra meg esztergomba De van, hogy csak kimegyünk a margitszigetre amíg én rollerezek a család többi tagja biciglizik. Megnézzük a zenélő kutat ha van rá igény bérlünk egy elektromos autót is Vagy múltkor jó idő volt amikor elindultunk és szar lett mire odaértünk így mondjuk lett egy egész napos program a csodák palotájába Aztán van, hogy az óbudai szigeti csuszdaparkot látogatjuk( amikor épp nem karácsony geri tart ott sajtótájékoztató az ingatlanpanamáról ) nyáron jóidőben ha nem strand akkor valamelyik vizes játszótér. De rendszeresen látogatjuk az állatkertet is. Mondjuk mióta a városligetben felhúzták az 1,3 hektáros játszóteret még nem voltunk, de tervbe van. alig várom, hogy a gömbök is elkészüljenek a volt vidámpark helyén. Télen meg korcsolya a város ligetben. A kutyaszaroddal talán egy helyen találkoztam józsefvárosban. Pedig a természettudományi múzeum és környéke ahová mentünk fel van újítva a ludowika campus mellett. Ahol meg tudtunk állni viszont valóban kerülgetni kellett a kutyagumit. de nem ez a jellemző. sőt olyat látok, hogy kutyagumi gyűjtő állomások vannak. Azt hittem fényképeztem belőlle, hogy beteszem neked de nem találtam róla képet, pedig van
Igen..én is szeretek a gyerekkel csavarogni,csak viszek neki váltás cipőt a telibeszart utcák miatt. Meg sok aprót a kéregetőknek,drogos oknak,cigányoknak. Vannak szép részei,meg hányinger részei. De ne ájuljanak már el a pestiek,mert van ezerszer jobb hely!
Nem írom le mégegyszer,de egy dologban igazad van. Egy mostani 12 évesnek több esze van mint neked ha nem fogod fel amit írtam!
Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?