Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"sose ment neki semminek"
Akkor a szemével nincs gond....
Én az enyémet bárhova elvinném egy embert nem bántana
Ellenben ami nem ember az tuti nem úszná meg
Bár az állat dokinál nem szokott fesztiválozni, sose ment neki semminek
De azért néha leveszitek a postást a láncról?
Ezzel nincs gond. Ez a dolga egy házőrzőnek.

Azt mondjuk én is utálom amikor tart 5 kutyát aztán azok egymást hergelik és mindenre ugatnak ami mozog, de a környékünkön 1 kutya/ház dívik szerencsére.
Tehát olyan kutyád van amit ha elengedsz a parkban nekimegy az első embernek?
Nem gondolod hogy nem kéne elengedni az ilyen kutyát?
Aki meg engedély nélkül a kertbe bemegy, azt meg kutya kötelessége megharapni
Régen elég béna volt a drog felvilágosítás
Ugye az az alaphogy a drog rossz (south park feeling)
Aztán amikor hozzájut a fiatal kiderül hogy nem rossz az hogy mi lesz vele x hét-hónap-év múlva kb senkit sem érdekel 20 éves kor alatt
"Drogról is tudja mindenki hova vezet..."

Ugyan honnan tudnánk? Mert valakik azt mondják? Legalább legálisan ki lehetne próbálni például a füvezést, aztán majd eldöntöm én, hogy jó-e / rossz-e nekem...
Már megint maguk?! Szétültetem a bandát!
Köszönöm a dícséretet...sokat számít nekem
Drogról is tudja mindenki hova vezet, vannak felvilágosítások minden iskolában, még is egyre több a drogos.
Az meg egyértelmű hogy minden bagós hülye

De ha figyeltél ezt az egészet azzal kezdtem tegnap, hogy megdicsértelek, hogy a körülmények ellenére te leraktad.
Bár igaz a komment végén volt, lehet előbb febasztad magad
példálózik az alkoholizmussal hogy rosszabb, pedig azt is beszívja mint a szivacs a vizet
a hülyék cigiznek az értelmesek nem, maradjunk ennyiben. Pszichológiában alap tétel a saját hibáinkkal vádaskodunk, szóval inkább ne hülyézz le senkit! Vegyél inkább egy motort vagy húzzál pecázni a dízel ladikoddal!
Na ok..,mostmár áruld el ki a csaj. Te vagy Laci?
Neked mi a szakmád csajszi?
2 tűzoltót ismertem az apját és a fiát, mindkettő alkesz,az öreg meg is halt máj problémával 50 évesen. Kivételes emberek voltak kivételesen sokat tudtak inni. Lehet te vagy a kivétel.
amikor megszületett az orvos sírt fel :-)
2 hónap alatt a harmadik postás jár a mi utcánkban, néha megbolondulnak a kutyák. Sajnos meg kellett kötni nap közben, de este mlas féléktől védi a házat.
gyere jelezd az enyémnek!
Nem volt hosszú hajad 12 évesen meg szakadt farmerod sem (iskolában nem) mert mentél hazafele egy minimum osztályfőnöki intővel. Köpeny volt begombolva, ugyanis a szocializmusban mindenki egyenlő

Na nálunk ilyen nem volt
Az iskolába ha egyáltalán jártál ( bár most kérdéses számomra) akkor ott kötelezőleg világosítottak fel ezekről a dolgokról az unalomig ismételgették
Még akkor is hallanod kellett ha úgy jártad ki az első 8 osztályt, hogy 2 első 6 második
ja értem mit akarsz mondani Az,hogy most felviláosítjuk a gyereket, de a 70 években meg nem világosítottak fel bennünket
Szerintem a saját nevedben beszélj. Nálunk a 82 ben már az iskolában propaganda volt erről. Minden zászlófelvonáson végig kellett hallgatnunk ugyanazokat a frázisokat, hogy az alkohol öl, pusztít és a nyomorba dönt Valami ilyesmi szlogenje volt a dohányzánsak is. De amikor a 90 évek elején szakközépbe mentem a legelső napon az összes elsőst beültették a moziterembe cegléden(mert oda jártam) és dokumentum filmet vetittetk ezek káros hatásairól. Hát végig röhögtük az egészet. Nagy Feró koncerten az alkoholisták mutogatták juszt lacinak( Ő volt a riporter), hogy hogy lövik a szesszel magukat vénássan. Aztán megkérdezten a juszt:
- és mit csinál a maradékkal?
- KKiiöööntöm
- na mégis árulja el mit csinál vele?
-inkább a szemem folyojn ki mint a maradék
Ha hosszú volt a hajad,vagy szakadt farmerben voltál,akkor is ugyan ezt mondta a mama. Vannak tiltott dolgok egy tininek...ezek is azok voltak.
Én ezt itt befejeztem srácok. Tényleg örülök neki hogy ti olyan helyen nőttetek fel,ahol a dohányzás káros hatásairól kioktattak benneteket,ti meg ezt fel is fogtátok. Bár nem értem Pipi akkor hogy cigizhet...
Jahh..ő nem volt Zseni! Mint ahogy az a pár millió ember,aki már 14 évesen dohányzott. Természetesen a szüleik őket is kioktatták a nyolcvanas évek elején...
De lehet hogy csak Kéri Lacit oktatták ki?
Nah mind1....úgy is én vagyok a hülye,meg az a pár millió ember...na meg te Pipi
Befejeztem...
én sülettem akkor