Ugye az megvan, hogy miután itt kérkedsz azzal hogy Budapesten nevelkedtél, egyből le is parasztoztad magad
De szerintem soha nem jártál itt, ha ETZ-t sem láttál. Nyilván ez lehet az oka, hogy a művelt szüleid azt sem mondták hogy a dohányzás káros az egészségre.
Ki tudja mit hagytak még ki. Remélem azért már szoba tiszta vagy
Lacikááám...mond már meg légyszi TI honnan mentetek Pestre naaa. Én nem láttam sok ETZ-t Pesten 6 év alatt .
Na..melyik faluból való vagy hm?
Csak a parasztok hírdetik hogy pestiek. Az őslakos pestiek nem kérkednek ilyesmivel töki
Amúgy a szüleim nem dohányoztak,bár volt dohányültetvényük ha jól tudom...
Engem pedig az ismerős kutyás gazda bszott le, hogy a kutyus jobban szót fogad nekem mint Neki, pedig én csak átlagban havonta látom a rosszcsontot! De én viszek neki ennivalót, és foglalkozok vele mert egy olyan kutyus hogy örül neki !
Nem érted a lényeget. Ha kimegyünk a parkba mindketten, én nem zavarlak téged, de a kutyád lehet, zavar engem. Mi jogod van neked erre? Ha odajön szaglászni engem, én meg pofánfújom paprika sprével, akkor meg fel leszel háborodva...
Tartd pórázon, vagy tartsd otthon, de mindenképp távol tőlem, mert én nem szeretem. Te meg otthon akár fel is húzhatod a nyelvedre a seggénél fogva...
Nem...szerencsére nem Budapesti vagyok. Annál sokkal okosabbak és tehetősebbek voltak a szüleim hogy putriba neveljenek fel.
Anno Szabolcsból rengeteg munkás melózott Pesten . Zöme cigány volt és le is telepedett ott. Meg máshonnan is rengetegen. Te szüleid merről vándoroltak a faluközpontba?
Küzdjél is, ha nem bírod felfogni, hogy aki fél a kutyáktól, vagy idegenkedik tőlük, annak hiába mondod, hogy "nem harap, csak játszik"
Egyszer egy ismerősnél voltam, megyek a bejárón befelé, kis vakarék (valami márkás puncinyaló, de csak kb. 40 cm hosszú) szalad oda, ugrál, kapkodja a nadrágom, meg a bokám... nem harapott igazán, de a tűhegyes fogait így is éreztem. Gondoltam, még egyet belémkap, akkor egy rugással Hold körüli pályára állítom, de szerencsére a gazda épp meglátta a tekintetemen a szándékot, és elzavarta
Igen, van kutyánk, ha bárki bejön, becsukom, pedig Basset Hound az biztosan nem harap meg senkit
Hagyd már azt a tanyaközpontot bazdmeg
A 13 kerbe jártam suliba...annyi csöves,szerencsétlen elbaszott embert azóta sem láttam.
Putri a 80% . Kőbánya panel..osztálytársamnál...7 ker Hernád utca..udvaros dohos gettó...Körakáspark...Pannónia utca 13 ker...mi a faszra veritek magatokat? A koszra és a sok érdektelen,igénytelen emberre.? Vagy a félig leomlott belvárosra? Menj már el Sopronba,Egerbe,Pécsre...stb..stb..
Budapestiek....az...pfff
Tiszt.a kiv.
Leszarom hogy harap-e, mert nem tudom. És a 6 éves gyerek sem tudja, csak halálra ijed, mikor egy 50 kilós nagy fekete kutya rohan felé... ezt nem fogják fel a kutyabuzik.
És nevezz nyugodtan kutyafóbiásnak, de nem bírom, mikor egy idegen kutya bejön a személyes terembe, szaglász, "játszik" esetleg fel is ugrál... persze tudom, nem a kutya a hibás, hanem a furkó gazdája
A szájkosaras-pórázosokkal semmi bajom.
Nem retaldáltak voltak,hanem leszarták!Nem igazán voltak még ilyen kutatások mint most,hogy 400 fajta rákkeltő,meg vegykezelt dohány...blablabla. Ha meg voltak is,nem reklámozták ennyire. Aki nem szerette,az a szaga miatt nem szerette,meg hogy büdös.
Szerintem elenyésző az a kutya aki a gazdája jelenlétében harap
Mi is evvel küzdünk hogy a sógornőm fel a kutyáktól aztán ami hisztit rendez nálunk az valami hihetetlen
Pedig a kutya simán leszarná 3 perc után őt is meg a gyerekét is ha nem foglalkoznak vele
Na de ha tényleg nem harap?
Vicces amikor a kutyafóbiás elkezd ugrabugrálni, meg csapkodni, a szerencsétlen kutya amúgy le se szarná, de azt hiszi játszani akar vele
Az ilyen ostobákkal nem lehet mit kezdeni. Mind azt várja el hogy csapjam agyon a kutyámat, az pedig nem fog bekövetkezni.
Én ha félek valamitől akkor megtanulom elkerülni, nem pedig agyatlanul magamra vonom a figyelmét.
Kutyák okosak. Ha jelzed neki érthetően, hogy takarodjon akkor eltakarodik.
Szerintem ez nevelés kérdése is. Apám bagózott, a katonaságnál szokott rá, de kicsi voltam amikor letette, és gondolom megszenvedett vele, mert nagyon úgy nevelt hogy utáljam a bagót. Egy cigirágóért is a kezemre csapott, hogy pillanatra ne gondoljam hogy ez menődolog.
A nevelés sikeres volt, mert 8.ban fiúWC persze hogy csicska aki nem gyújt rá. Kezembe adták, nagyot slukkoltam, majd közöltem velük hogy ez szar, szívják csak tovább.
Régen is utáltam, csak akkor hiába reklamált volna az ember, jöttek a dumával hogy ennyit el lehet viselni, meg ilyesmi.
Fú micsoda sértődött pofákat láttam én amikor kérdezi, hogy "nem baj a rágyújtok" és már égett is a szar, én meg mondtam hogy oltsd el mert zavar.
A presszó, meg ilyesmi helyeken hagyján, mert ott választhattam hogy nem megyek be, és így is tettem.
De amikor rámkényszerítik a buszmegállóban, vagy munkahelyen akkor kapják be a faszomat, azt szívogassa a paraszt.
Volt egy láncdohányos főnök, na hozzá azt küldtük aki büntiben volt
Frankon fél évente ki kellett dobni a számítógépet, mert a CD meghajtóból csöpögött a kátrány, és megszorult az összes ventilátor.
Persze ki lehetett volna cserélni ezeket, de olyan rohadt büdös volt a számítógép, hogy soha többet senkinek nem lehetett kiadni, úgy hogy ment selejtezésre.
Fú de örültünk amikor telepakolták füstérzékelővel az összes szobát, és nem lehetett rágyújtani, mert egyből indultak a létesítményi tűzoltók
Az viszont nagyon derék ha valaki így leteszi ahogy te.
Egyik barátom is gyújtott volna rá, megáll a keze a levegőben, rám néz, és kibaszta a kukába az öngyújtót, fél doboz cigit meg ami a szájába volt. Azóta nem gyújtott rá, több mint 20 éve. Nem tudom mi lelte de így döntött.
De szerintem soha nem jártál itt, ha ETZ-t sem láttál. Nyilván ez lehet az oka, hogy a művelt szüleid azt sem mondták hogy a dohányzás káros az egészségre.
Ki tudja mit hagytak még ki. Remélem azért már szoba tiszta vagy