Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak arra vigyázz, hogy be ne csípje a végét a fogaskerékszivattyú!
Nem kell...a sor 4 jobban cibálja a bőrt!
El a mancsokkal a csajomtól! Ez az én jpeg-em!
...de a boxer blokkomat megdughatod - én is gondoltam már néha, hogy beleverem a faxom
Na látod, ez is egy jó példája annak, hogy nem szabad minden baromságot elhinni, amit leírva látsz
Na meg az is
És legalább nem dohányzik.
De ha a háttérképén ő van ,én megdugnám...hiába hívják Lacinak!
Na de a kollega már 12 évesen tudta hogy káros...olvass vissza. Mindegy...te is hülye vagy akkor...ennyi
Tezsvírem, Te az adatlapod szerint 23 éves vagy - 38 év motoros tapasztalattal....
Tudtam, hogy káros? a faxt, azt most se tudom Azt viszont tudtam, hogy nem jó NEKEM és ez elég volt
Igaz!
Ő már tuti a mesterképzésnél tartott szóval nem.
Van aki felfogja ésszel már 12 évesen, és vannak a későn érő típusok (40-50 év)
Seduról lested!
BNaná,ebből írtam szociologia doktorit.
Zavart! De tudományosan te tudtad 12 évesen hogy ez káros?
Lehetséges pedig... én egyedülálló anyámmal voltam gyerek egy 25 m2-es lakásban (szoba-konyha) Egy rossz olajkályhánk volt, szellőztetni alig lehetett, olyan füst volt bent, hogy alig lehetett látni szegény anyám betolt napi 1 csomag mezítlábas Symphoniát (az öregebbek még ismerhetik)
Na, én is eldöntöttem mér kisgyerekként, hogy ez egy nagyon xar valami (vagy lehet, már akkor megértettem a zöldek propagandáját? ) és én nem kérek ebből. Nem is dohányoztam soha, most meg 50 felett már minek kezdjem el?
Rühellem is nagyon a pofámba füstölő buzikat, valszeg ez is a gyermeki traumából fakad Sztem a dohányosoknál és a kutyásoknál (ne félj, nem harap, csak játszik típusúak) kevés antiszociálisabb elem van
Mert te nem gondoltál bele,milyen szar lehet megcsókolni a dohányzós királyfit
Hasonló idős voltam mint sedu,csak ő csodagyerek lehetett.
Én simán a kossuth-tól köhögtem mint a tüdőlövéses öszvér így aszondtam kell a fenének.
Ez már tart egy 35 éve.
Igen..én későn érő típus vagyok,vagy csak átlagos.
Nem mindenki ekkora sztár ,hogy 12 évesen már felfogja a dohányzás káros hatásait. Mikor te 12 éves voltál töki ,még a szüleid sem tudtak erről...veled ellentétben! A büdös szájról meg végképp nem az jut az eszembe hogy a királyfinak milyen büdös lehet a szája....ha érted mire gondolok De nem ítélem el a másságot...
Tuti volt már jogsid is...mesélj...
Bár az jó, E-mentes, lehet hogy ezért is terjed.
Meg GU-10, ugye?
Dehogynem van E-14, E-27..