Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most ahogy agyalok nem múlt évben beszéltem vele az árakról a 100 lehet már azóta több
de ismerek olyat is aki kimegy velük körbenéz megvesz pár kocsit, egyet hazahoz a másodikért meg kimegy vonattal ha reggel indul délután ott van
van ismerős akik járnak ki németbe többnyire zwickauba
100 pénzért kivisznek és a kocsit hozzák haza és segítenek a dolgokban a szállás kb 20 pénz naponta 2-3 nap mire mindenki összeszedi a cuccot
ha lábon akarod hazahozni nincs szállás csak 100 euró felé a rendszám de akkor a kivitel se több mint 30
de én utálom annyira a fritzeket hogy nem állok szóba egyikkel sem
pont emiatt nem veszek kinti autót mert tudom miket hoznak haza.......

szerencsére van időm válogatni mert az astra kitűnő egészségnek örved, egy 50 forintosnyi foltban rohad csak ennyivel még egy műszakin simán átmegy
azért 3 év alatt megkeresni egy 10 millás gép árát úgy hogy közben élsz nem olyan rossz dolog......
másik 3 évben meg megvan a következő ára aztán amennyit kap a régiért az a tiszta haszon
6 évesen egy 10 millás gépet el tudsz adni minumim 4 milláért
és mindezt úgy hogy nem éhezel.....
Init mindenki csak lehúzná de ő majd résen lesz mindig és kánanán lesz a mennyit engedsz a feléből is. Itthoni magántulajdon P-s rendszámmal 10 éves autó. Persze erre is megvan a válasz elhagyta és újat kért.
Egyik reggel beulsz az asztma a és nekivagsz a nagy nemet-oladz túrának.Elotte kinezel a mobile de-n 10-12 címet,letargyalod az eladókkal németül mi mennyi,kezibecsapsz odaadod az eurót,kivaltod az office-ban A kiviteli rendszámot,hazajottok a két kocsival és lepapirozod itthon a gépet és megvan a 2-3 kiló zsebben.
Olyan egyszerű és olcsó,...,..........vagy mégsem.
Jó ha egy 100 as spórolás lesz még,de gyanítom annyi sem.
Csak a kiviteli rendszám és a benzinkoltseg 100-150 rugó.Gyanitom nem acélos a nemeted,úgy nem biztos hogy összejön a tuti vétel.Egy heted rámegy és a szállás sem ingyen van.
Rosszul közelited meg. A sprinter munkaeszköz, ha nem cseréli akkor lehuzhatja hamar a rolót, mert a javitás többe kerül majd - továbbá azt egyszer meg kellett vennie saját pénzből az elején, azt meg nem jótékonyságból tette hogy ingyé fuvarozzon másoknak. Azt nem elkölti, hanem visszaforgatja a vállakozásba. A gyárba is vesznek a melósnak uj gépeket. Ha elköltené valóban sok pénze lehetne arra a pár évre. Aztán azt csinál amit akar.
De mindegy, mert a melós csak ezeket a sarokpontokat látja.
de legalább kevesebb esély van az óra tekergetésre, mert már vagy 4 műszakin írják az óra állást
mert nem érdekel hogy 100 ezer vagy 300 ezer van benne, csak az érdekel hogy a 300ezrest ne a 100 ezres árában adják
Befejezted a motorozást, vagy cserélni akarsz?
Pedig az sem biztos, hogy olcsóbban adná, aki beadja kereskedésbe az többnyire beszámíttatja vagy nagyon nem akar foglalkozni az eladással, de aki viszont el akarja adni magánszemélyként az semmivel sem fog kevesebbet kérni, esetleg alkudozni jobban lehet mint a kereskedőnél, de ez sem biztos. Nemrég a motorradnál érdeklődtem milyen feltételekkel adnák el a motoromat és egész normális volt konstrukció, ahogy nézegettem nem éri meg nekem itthon árulgatni, mondjuk még nem szántam el magam végleg, de ha igen akkor nagy eséllyel beviszem valahová, hogy adják el.
Zoli!
http://onroad.hu/2018/02/27/vilmos-herceg-lathatoan-elegedett-az-uj-triumph-motorokkal/
ez úgy kb jó is lenne, 2 millába elfér az első nagyszervíz is meg ha pár kis apróság nem tetszik rajta
csak jobb szeretem ami tulajtól van mert ott nincs 2-300 ezer plusz a kereskedő zsebébe a semmiért.......
dusnok itt van nem messze tőlünk
Evvel nincs baj.
Azokból a sarkokbol lehet ilyet összerakni amik hagyományos elrendezesuek.Manspsag ritkák és kihalófélben vannak.A legtöbb olyan újabb fajta rendszeruek mint amit belinkeltel.
Keress rá a kárpit design Dusnok cégre.
Én mindíg olyan szakirányú témákba folyok bele amihez gőzöm sincs
Ha nem így lenne mi volna a vicc?
Ja itthoni P-s renccámmal.
nem az a típus a lényeg, mondjuk pár boltot átnéztem gyors sehol sem láttam kettes kanapét amit össze lehetne építeni egy szép nagy négyesnek
bár ha az egyik ajtót bedeszkázzuk(ilyen irányú terv is van ) akkor elfér egy sarok is......... bár ez nekem annyira nem jön be
a kocsi másik kassza, azt nem basszuk el mert ha beáll véletlen atz astra akkor gyors kell valamit nézni
pl egy ilyet ami a gazdától van árulva és nem külföldről behozott
https://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/ceed/kia_ceed_1.4_ex_friss_muszaki.2_tulaj-12622200
Így nem lesz duster.
Próbáld a vastag szőnyegen.Ezek a tömegtermelés,jobbost vagy balost és a színt valaszthatod.
csak formailag érdekel ez a stílus azért linkeltem azt
ennek a karfáján lehet aludni is meg dugni is
Ebből amit belinkrltel csak ez van.
nem is kell ágyas rész, mert van ágyunk annyi ami kell
na majd ha marad pénz az ajtó-ablak festés után egyeztetünk
mert most mindenki lázasan tervez 200ezerrel a zsebben, aztán költésnél már milla felett járunk
És nem ajánlotta fel, hát milyen kereskedő az ilyen
Ujrafogalmazom.
Ő basztatásnak veszi.
Nem mindenki olyan egoista hogy szarik rá mint én.