az kb sikerült is, kicsit olyanok mint a mi rejtett erőforrásaink, de azért attól sokkal lelkesebbek
csak ugye akik ott születtek azok már teljes német bért kapnak, és a nagytőkés a pénztől jobban semmit sem szeret
simán beáldozza érte az országot is ha ő ezen még gazdagabb lesz
neki az a fontos hogy lesz x ezer dolgozója feketén-szürkén, aztán leszarja hogy kit hányszuor erőszakolnak meg és az állam mit költ rájuk
A mester terv az volt hogy jön az olcsó melós és lesz friss dolgozó a piacon
Plusz akkor a nyugdíjasoknak lesz ki termeli a,pénzt
Ez kb olyan kitűnő ötlet mint a,kommunizmus, papíron jól mutat de sosem fog működni
Nálunk jogaik vannak, ha meg kimész hozzájuk megköveznek ha van sapkád ha nincs. Ezeknek a gombafelhő a gyógyír. Tavaly beszélgettem egy olasz rendőrrel fordított a magyar neje, basszus amiket mesélt te jó ég...
Nem bánom, hogy nem ott élek, vagy akár olaszban. sokan irigyelik kicsiny hazánkat mostanában. Azt sem bánnám ha kibasznának minket az unijjóbó akkor nincs lelépési lové, de ugye nem fognak mert a "gyapotszedő négereik" vagyunk. Örülök, hogy nem ferri potter van a kormánynál.
Úgy számítottak jól jön az olcsó munkaerő.
Csak nem ennyien,nem egyszerre,és hogy hajlandóak lesznek e dolgozni.Erre nem számítottak.
Meg arra is számítottak hogy simán beilleszkednek és 2-3 generáció mulva németek lesznek.
Nem jött be.
Majd fordítva lesz.
Csak tudnám i volt a mesterterv?
Olyanoktól várják el hogy olcsóért nekik dolgozzanak valjanak németté akik a saját hazájukban simán ölre mennek és trágyadombot csinálnak az országukból mert más felekezetűek?
..mikor a oviba a gyerek szülinapi bulijára virslit kellett vinni...feleségem rákérdezett van e valami "követelmény"!? Az óvoda vezetö mondta, hogy semmi különös, majd utána szólt, hogy ha lehet akkor pulyka legyen, mert az "igazhitüek" a disznót nem eszik...
Nem tudom otthon ki menniyre van tudatában a valós helyzeteknek, de addig jó amíg a vicc rovatban lehet róla röhökcsélni...
A németek szerintem már koporsó szinét is kiválsztották maguknak, szólni nem nagyon mernek, mert egyböl elhatárolódik mindenki, féltik az egzisztenciájuk, gyerektelenek, félre vannak keményen tájékoztatva...vagy másikvéglet, egyes helyeken meg ismét felütötte a fejét a szélsöséges nemzeti érzés.
Èn nem nevettem rajta...az utca végén fél év alatt felhútak egy "kontainer várost", a régi használaton kivüli irodákat átalakították hónapok alatt szállásoknak, a város egyik legnagyobb parkját hétvégén már nem látogatja az ember mert olyan szeméthegyet hagynak maguk után minden napos hétvégén...a város szélén is ott a másik "kontainer lakópark" 4 m-es kökerítéssel. "Saját börömön" tapasztalatam a német tanfolyamon a "magas kultúrájukat", és az annál is "magasabb munkakedvüket"...München pár évvel ezelött színes volt, most viszont erösen el kezdtek a felhök "besötétedni"...
csak ugye akik ott születtek azok már teljes német bért kapnak, és a nagytőkés a pénztől jobban semmit sem szeret
simán beáldozza érte az országot is ha ő ezen még gazdagabb lesz
neki az a fontos hogy lesz x ezer dolgozója feketén-szürkén, aztán leszarja hogy kit hányszuor erőszakolnak meg és az állam mit költ rájuk
Plusz akkor a nyugdíjasoknak lesz ki termeli a,pénzt
Ez kb olyan kitűnő ötlet mint a,kommunizmus, papíron jól mutat de sosem fog működni
Csak nem ennyien,nem egyszerre,és hogy hajlandóak lesznek e dolgozni.Erre nem számítottak.
Meg arra is számítottak hogy simán beilleszkednek és 2-3 generáció mulva németek lesznek.
Nem jött be.
Majd fordítva lesz.
Csak tudnám i volt a mesterterv?
Olyanoktól várják el hogy olcsóért nekik dolgozzanak valjanak németté akik a saját hazájukban simán ölre mennek és trágyadombot csinálnak az országukból mert más felekezetűek?
Nem tudom otthon ki menniyre van tudatában a valós helyzeteknek, de addig jó amíg a vicc rovatban lehet róla röhökcsélni...
A németek szerintem már koporsó szinét is kiválsztották maguknak, szólni nem nagyon mernek, mert egyböl elhatárolódik mindenki, féltik az egzisztenciájuk, gyerektelenek, félre vannak keményen tájékoztatva...vagy másikvéglet, egyes helyeken meg ismét felütötte a fejét a szélsöséges nemzeti érzés.
várom már a hódmezővásárhelyi választási paródiát is...
Lehet mégis a motort kellene eladni