Sajnos a tudatlanokkal el tudja ezt még hitetni a fidesz. Sokakkal még azt is, hogy a jobbik bontaná a kerítést Azzal egy picit se törődjünk, hogy az ő ötletük volt az építése, és mai napig is a határőrség visszaállítását szorgalmazzák De kampányidőszakban az igazság mit sem számít a lényeg, hogy kit, hogy lehet hülyíteni. Bár szerintem csak a hülyéket lehet hülyíteni. Én mindíg is a fideszre szavasztam De ez a szerelem már csak a múlté Nem konkrétan a tiborcz ügy miatt. az csak egy porszem a többihez képest. Most az ellenzékben lébvőknek szerencséjük volt. Kellő időben tudták ezt előhúzni a kalapból. Minden bizonnyal a fidesz 2/3 vége ez lesz. Sőt valószínű kapaszkodni kell még az abszolút töbséghez is. Megérdemlik a sorsuk. Mint írtam a tiborcz ügy a maga 14 milliárdjával csak egy porszem Nekem nem (csak) ez szúrja a szemem . Hanem az a sivatag ami 8 év alatt keletkezett ezekből a porszemekből. Saját magukra írt törvényekkel(hivatalosan) évi 1000-1500 milliárdot tüntetnek el saját zsebekbe. Működő nagy cégeket tesznek tönkre, hogy utánna szarért-hugyért megvehessék. Aztán amikor már az övék állami beruházásból felvirágoztatják a már magán tulajdonba került cégeket. Mocskos egy tolvaj banda ez akinek veszni kell. Szerintem
pár éve még én is így gondoltam volna, de mostanra az is beállt segget nyalni
igaz ez is megtervezett lépés volt mert a kezdeti irányvonallal a 10% se lett volna meg
aztán a harcos-mellényes-berzenkedős stílus gyors a múlté lett
egykutya ez mind, aki meg mégsem azt nem engedik a húsosfazék közelébe
én semmit sem hiszek már el
de azt tudom ha a nagytőkés pénz csökkenni fog akkor fognak tenni valamit
szóval sose lesz itt anarhia, vagy ha igen az is tervszerű lesz
ha-ha-ha
Mert Te elhiszed,hogy majd az ajja népség pátyolgatni fogja a fehér fajt,ha kisebbségben lesz...Tudnám javasolni a Mein Kampf 1.fejezetét...Ott A.H. kb.megfogalmazza,mi lesz ilyen esetben....
akkor lesz a németnek jó élet mert kisebbség lesz, egy halom joga lesz és semmi kötelessége
nem fogom meglátni de nagyon kíváncsi lennék a cigók arcára amikor kb 3 nemzedék után szembesülnek a ténnyel hogy ha nem dolgoznak éhenhalnak, mert már nem maradt fehér ember aki eltartsa őket
mert ha most 600ezren vannak akkor 20-25 év múlva 1,5 milla lesz 40-50év múlva pedig 30+ milla ha így szaporodnak
ez így van
minél több van annál több kell még
pl faterék cége viszonylag kicsi most volt 25 éves, az összes dolgozó+ családtag kapott meghívást az év végi bulira egy elég nívós helyre, busz hozta vitte a népet óránként (vidéken volt) stbstb
fater 12 éve nyugdíjjas őt is meghívták (a 20 évesre is) kapott 20 ezret+ törölközők táska toll lámpa mittudoménmi ajándék tárgyak a dolgozók kb 200+ ezrrenyi prémiumot kaptak a 25 éves évfordulóra
a mi cégünk nagy(legalábbis kőrösi viszonylatban), amikor 30 éves volt a cég kaptunk egy pólót, de olyat hogy én hordani sem birom mert a legnagyobb is rövid
na ennyit a nagy(obb) cégekről.......
igaz ez is megtervezett lépés volt mert a kezdeti irányvonallal a 10% se lett volna meg
aztán a harcos-mellényes-berzenkedős stílus gyors a múlté lett
egykutya ez mind, aki meg mégsem azt nem engedik a húsosfazék közelébe
De a jobbikra szavazzatok
de azt tudom ha a nagytőkés pénz csökkenni fog akkor fognak tenni valamit
szóval sose lesz itt anarhia, vagy ha igen az is tervszerű lesz
Csak felidegesíted magad...mint én....hogy minden jóslata beválik
Mert Te elhiszed,hogy majd az ajja népség pátyolgatni fogja a fehér fajt,ha kisebbségben lesz...Tudnám javasolni a Mein Kampf 1.fejezetét...Ott A.H. kb.megfogalmazza,mi lesz ilyen esetben....
nem fogom meglátni de nagyon kíváncsi lennék a cigók arcára amikor kb 3 nemzedék után szembesülnek a ténnyel hogy ha nem dolgoznak éhenhalnak, mert már nem maradt fehér ember aki eltartsa őket
mert ha most 600ezren vannak akkor 20-25 év múlva 1,5 milla lesz 40-50év múlva pedig 30+ milla ha így szaporodnak
minél több van annál több kell még
pl faterék cége viszonylag kicsi most volt 25 éves, az összes dolgozó+ családtag kapott meghívást az év végi bulira egy elég nívós helyre, busz hozta vitte a népet óránként (vidéken volt) stbstb
fater 12 éve nyugdíjjas őt is meghívták (a 20 évesre is) kapott 20 ezret+ törölközők táska toll lámpa mittudoménmi ajándék tárgyak a dolgozók kb 200+ ezrrenyi prémiumot kaptak a 25 éves évfordulóra
a mi cégünk nagy(legalábbis kőrösi viszonylatban), amikor 30 éves volt a cég kaptunk egy pólót, de olyat hogy én hordani sem birom mert a legnagyobb is rövid
na ennyit a nagy(obb) cégekről.......