Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez is kicsi: http://www.ideaa.hu/index.php/...üléses-kanapé-manuális-tv-fotel-funkcióval-detail
csak sarokban láttam 2.5 méterest vagy felettit, csak nekem egy sarkom sincs szabadon
Tehát semmi különösen jó front.
maszek asztalos csinálta, amúgy nem olyan szar mert 40mm munkalap meg 22es lapok mindenhol
egy u alakba kellett beépíteni mindent ahol még igazándiból a derékszöggel is voltak gondok kb 2-1,5-2m a cucc hossza
el is szenvedtek vele 3 hónapot 1x felmérték 1x valami biszbaszokat hoztak ismét mértek és 2x fél nap alatt összeépítették
5 év gari van bármi meghibásodásra
ez nekem nem jön be.......mondjuk nincs is hová tenni ezt a sok szart, a miénk is kicsike
nekünk még sütőnk sincs...... én a serpenyőben hiszek, vagyis van egy kint a sufniban haver adta mert a 3 éves gyerek kibaszta a külső ütésálló üveget egy fa kismozdonnyal, be is van kapcsolva minden évben 3x ha tököt sütünk
Az egy átlagos picit nevesebb gyátó sima középkategóriája.Az igazán felsőkategóriásak nem 7 kilók.
Harrier kanapé.Kanizsatrend.Angol importra megy,süppedős nagy robosztus.Bár már ők is elkurálltak anagy láncoknak gyártanak tömegmodelleket.Tele lett OSB-vel meg natúr bútorlappal és nápolyiszerű fával minden garnitúra.
a konyhacucc 700 ezer volt kicsi konyha kb 2x2 méter
a villanyos kütyükkel se volt másfél milla
egyik szőnyegük tetszik, igazi dugós szőnyeg, van vagy 6-8cm vastag kurvára jó hemperegni rajta
Ez pont hogy személyeskedés! Nem hiszem hogy egy ilyen fórumon a nyilvánosság elött kéne nekem erröl számot adnom. Bevallom többet vártam töled, mint hogy ilyen olcsó tamádásal próbálnád meg a mondandóm értékét elvenni. Ez a legolcsóbb legaljasabb trükk , mikor személy ellen intéznek támadást, föleg a van rajta nincs rajta sapka stílusban.
Azok is elkezdtek küszködni, de van már az az ár használt dolgoknál ami felett nem lehet eladni. Mondjuk amikor már új árához közelít
én múltkor(1 éve) néztem egy konyhabútort a möbelixbe. Az is bútorlapból volt ugyan, de pofás volt tetszett
Mikor meghalottam az árát már nem is tetszett annyira. Nem általkodtak 3,5 millió forintot kérni érte.
Hát nem mondtam,hogy máris csomagolják
a konkurencia hogy ad olcsóbban? ők nem annyira éhesek?
amúgy pont most van tervben a kanapé vásárlás, de eddig még nem lett meg az igazi
bár nem is tudom lehet-e kapni 2métertől hosszabbat ami nem sarok, mindig megy a harc a helyért itthon...... mert ugye elfoglalok alapból másfél métert aztán a másik kettő meg anyázik
Szerintem kezd egy óvatos elvonóval és drasztikusan fognak csökkenni a költségeid.
Van.Bár nem népszerű mert 6 kiló felett van.A 4,5 milla nem sok.
Csak konyhából megerőltetés nélkül lehetne kb 3 millát költeni.A 1,5 meg két garnitúra.
Ebből a szemszögből: Ezek miatt sem vállalkozom. Meg anyám becsületesnek nevelt.
Csak a melós nem sír, mert nem ér rá a meló és a kocsmázás/ videójáték miatt, meg úgyis megszokta, hogy fogja be, mert kirúgják.
Mi is csak azt tudunk eladni amit megvesznek nem is a forgalommal van a baj, hanem a megnövekedett kiadással
Áremeléssel már mindent nem bírunk kompenzálni Bőven akad konkurencia is szép számmal.
Különböző vállalkozásokat sem lehet összehasonlítani egymással Nekünk az előző 10 év sikertörténet. Még a válság sem tudott kikezdeni. Persze voltak akkor is kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Most azt érzem elindultunk lefelé, még ha nem is meredeken.
Vannak olyan vállalkozások amik meg most ívelnek felfelé. Autó és építőiparral kapcsolatos vállalkozások jelen pillanatban ilyenek. 2010-2016-ig ezek a vállakozások meg nullázták tartalékaikat. Most nekik áll a zászló ennyi.
Attilla sarok bassz,
Antal emlékiratait is érdemes felkutatni, valaki egy elöadás keretében idézett belöle, vagy film is volt róla, talán pont abban a filmben amit az elöadócsaj említ az elöadása végén. De a lényeg, az mdf kormányát a koliciós tárgyalásokon az szdsz sarokba szorította, és pont ilyen "kérésük" volt, hogy mi nem fogadjuk el az adóság eltörlését, meg privatázáció útját egyengették, a nemzeti bank kiszolgáltatottságát a magas kamatpolitikát, stb...ismerem az általad leírt dolgokat, csak olvastam más elemzéseket is, mások tollából, de az utolsó gondolatodhoz megint csak azt tudom írni, hogyha komoly erövel akarsz kiállni a szemétdobra, akkor az összeharácsolt vagyont igyekszel egy kézben összpontosítani, hogy labdá tudj rúgni a tökeerös betolakodokkal, és nem fogod szétforgácsolni a "középréteg között", hogy azok új kisbusz vegyenk a vállakozásuknak, vagy új székeker a rendelöbe, mert az ország gazdasági függetlensége, vagy kitettsége nem azon a szinten fog eldölni...
Nyilván tévedés joga fenttartva, és lehet csak egy szemtelen sikkasztás csalás, lenyulás az egész...
Keress rá egy olyan csodára hogy Tttila sarok étkező.
Én még olyan foshalmot nem láttam de keresik,sőt a vásárló kérte azért vezettem be.Mert amúgy ismerem és nem akartam vele foglalkozni.De ez van.
Amúgy nemrég hívtak hogy 117e-res 3-2-1 es Alíz garnitúra van e.
Huhh alapból ami van fenn neten webáruházakban azt nem szeretném tartani.De egy átlag közepes 3-2-1-es 200-220-nál kezdődik.
Mondtam a hülgynek hogy webáruház mintaterme nem óhajtok lenni,és a garanciát is ott kell érvényesíteni ahol veszi.Nem szeretnék én lenni ez a cég.
Bár volt olyan gyártó aki kategórikusan kijelentette hogy azért nem kapom meg ugyanazt a matracot mint az Auchan mert ott 1000 db ból 200-at ha visszavisznek az nem gond de nekem a 6 ból mind a 6 ot vissza fogják hozni.
ez így igaz, de normális cucc nemigen van
nálad még nem voltam de haver most rendezkedett be, egész házat bebútoroztatta, a konyhai cuccok azok olyanok hogy lehet kibír 10* évet is
a többit nem tudom, pedig neki nem annyira számított a pénz, így is kb 4,5 millát rátolt a beköltözésre(minden teljesen kész volt fürdő-fűtés burkolás) ha tudott venni villanyos zongorát az asszonynak 260ért mert néha van kedve zongorázgatni akkor nem pont azt nézte mi a legolcsóbb
de én egyik cuccon se látom azt hogy sokáig tartana, se a lapraszerelt se a késztermék
a 200+ ezres kanapé olyat nyekkent amikor ráültem azt hittem szétesik
A kupecek egyformán gondolkodnak
Zoli most erre mondhatná, hogy nem fos az, hanem a kor igényének megfelelő
Azt adok el amit igényelnek a vásárlók.
A kérdés nem erről szólt. Magunkénak vallunk egy adott eszmét, mások nem e szerinti hozzáállását "elítéljük/számon kérjük" de magunk sem e szerint élünk
Minden növekedett.A készlet is.