Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt még nem kértem így nem tudhatom segítene-e?
Még azt is
Nem mindbol,ez nem sarok garnitúra vagyis nem a klasszikus értelemben vett sarok.
Itt egy jobbos ágyas és egy sarokotomán van.A normál sarok ahol van egy kettes,egy harmad és egy sarokelem.
Amit linkeltel annak az ágyas részét az otomán tartja,nélküle leül a földre.
Nem. Szerintem pont azzal borítod ki, hogy kurva laza vagy. Félhangosan jegyzem meg, jókat szoktam mosolyogni rajtatok. No meg ha Zoli is beszáll.
Kistyutyu! Tudom, hogy szeretsz uszítani Akkor mond meg nekem, hogy mi volt itt a baszogatás
Kivéve a seggből szájba.
Én is egészen addig míg káromra nem vált, most már másokat is csípek.
Zolitól bármit kérhetsz, elég sok mindent megold és kompromisszum kész.
Nem szoktál pedig állati a tarajod!
olyat is lehet kérni? pl ebből csak a karfás részek? http://www.ideaa.hu/index.php/...ülőgarnitúra-jobbos-detail
Csak úgy kérdezném : Láttál már engem itt vérgőzösen fröcsögni? Vagy olyan szakirányú eszmecserébe belefolyni, amihez gőzöm sincs?
Én úgy vettem észre (magamon), hogy a kor előre haladtával sokat javul a helyzet a kompromisszum készségre. Persze ebben is vannak kivételek (itt is).
Azért csipem az "én" nevű ipset.
Amúgy K.istvan egész jól.leirta.Nem baszogasd mert érzékeny.
....és ki az akinek joga megmondani, hogy ki a lealacsonyodott és erkölcstelen? A megmondó emberek általában pont ezt képviselik hisz nincs bennük alázat vagy legalább belátás hanem csak az én az én és az én.......oszt jónapot. ....én is voltam ilyen (remélem, hogy csak voltam), de talán mára már nem, mondjuk ehhez kellett egy kis kínlódás, de lehet, hogy jót tett, a fene tudja.
Két kettest jobb-balosban egymás mellé és van egy 3,5 méteres kanaped.
Laligátorral jókat szoktatok beszélgetni.
Itt mindenki vágja, hogy egy igazi hülye vagyok ..... de ettől függetlenül van bennem képesség a normális beszélgetésre/eszmecserére is. De az úgy nem működik, hogy kérdezni nem lehet, csak bólogatni
Mint a múltkor Ogerg. Piti egyszerű kérdést 3x kellett feltennem/elmagyaráznom, mert nem értette vagy félreértette/mármint nem akarta érteni, mert akkor válaszolhatott volna rá/
Hagyjuk is
Marad a baromkodás
mindig is irigyeltem azokat akik akkora mint a tacskó ülve
Pont akartam erre reagálni kupec ugyan megelőzött mondjuk ő az érintett. Én ugy gondolm jó srác nem hiszem,hogy meg akart volna bármivel is bántani...
A törp család
Mi itthon hárman alig vagyunk 190 centi
Ez mitől támadás? Aljas trükk??
A mondandód értékével java részt egyet értek, mint ahogy ennek többször is hangot adtam.
Sajnálom, hogy beugrottál a sértettség fala mögé, mondva csinált sérelmek miatt
vagyunk hárman én 190 a gyerek 190 az asszony 180 cm
és nem úgy akarunk ülni mint a moziban.....
230 széles a 3-as.
Emberre tervezik nem mamutra.

https://kanizsatrend.hu/harrier#tipusok
semmi extra de az ikeás szaroktól azért sokkal jobb