Nem mindbol,ez nem sarok garnitúra vagyis nem a klasszikus értelemben vett sarok.
Itt egy jobbos ágyas és egy sarokotomán van.A normál sarok ahol van egy kettes,egy harmad és egy sarokelem.
Amit linkeltel annak az ágyas részét az otomán tartja,nélküle leül a földre.
....és ki az akinek joga megmondani, hogy ki a lealacsonyodott és erkölcstelen? A megmondó emberek általában pont ezt képviselik hisz nincs bennük alázat vagy legalább belátás hanem csak az én az én és az én.......oszt jónapot. ....én is voltam ilyen (remélem, hogy csak voltam), de talán mára már nem, mondjuk ehhez kellett egy kis kínlódás, de lehet, hogy jót tett, a fene tudja.
Itt mindenki vágja, hogy egy igazi hülye vagyok ..... de ettől függetlenül van bennem képesség a normális beszélgetésre/eszmecserére is. De az úgy nem működik, hogy kérdezni nem lehet, csak bólogatni
Mint a múltkor Ogerg. Piti egyszerű kérdést 3x kellett feltennem/elmagyaráznom, mert nem értette vagy félreértette/mármint nem akarta érteni, mert akkor válaszolhatott volna rá/
Hagyjuk is
Marad a baromkodás
Ez mitől támadás? Aljas trükk??
A mondandód értékével java részt egyet értek, mint ahogy ennek többször is hangot adtam.
Sajnálom, hogy beugrottál a sértettség fala mögé, mondva csinált sérelmek miatt
Itt egy jobbos ágyas és egy sarokotomán van.A normál sarok ahol van egy kettes,egy harmad és egy sarokelem.
Amit linkeltel annak az ágyas részét az otomán tartja,nélküle leül a földre.
Mint a múltkor Ogerg. Piti egyszerű kérdést 3x kellett feltennem/elmagyaráznom, mert nem értette vagy félreértette/mármint nem akarta érteni, mert akkor válaszolhatott volna rá/
Hagyjuk is
Marad a baromkodás
Mi itthon hárman alig vagyunk 190 centi
A mondandód értékével java részt egyet értek, mint ahogy ennek többször is hangot adtam.
Sajnálom, hogy beugrottál a sértettség fala mögé, mondva csinált sérelmek miatt
és nem úgy akarunk ülni mint a moziban.....
Emberre tervezik nem mamutra.
https://kanizsatrend.hu/harrier#tipusok