Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alhatnak = állhatnak ,
Meg fordítod a monitort és ki jön , fittebbek fejen is alhatnak
Csajoknak meg minden helyzetbe alap
Nyugi, ez nem csak ott van így. A kereskedelem szinte minden területén, áruháztól, bolttól függetlenül.....

Amikor a lídl 79 forintért árult olyan jégkrémet, mint a mandulás magnum.....áfásan 79 forint a kisker ár! Akkor ő azt mennyiért vette?
A végén kijönne olyan szám, hogy annyiért még a csomagolást sem lehet előállítani, nemhogy a terméket. Szóval a kereskedelem szarért-hugyért vásárolja fel a gyártóktól a termékeket, mert ha nem adja annyiért, akkor lesz más, aki igen. Tehát oda fogja adni a gyártó fillérekért, hogy el tudja adni....
Ez azt jelenti hogy neki még a 47% kedvezménnyel is van annyi haszonhogy megérje...
A többi meg extra haszon
Székely gyerek mondja az apjának! Édösapám maga mindönhöz ért? Válasz :Hááát mindönhöz is!
Unixból hozok ami kell 47%-a kedvezmèny.
Azé nem vöszök BMW-t me, hosszabb autó neveket is megtudok jegyezni.
Te képzeld...mióta megvettem a BMW-t és beütöm az Iphone-ba hogy "B" ,egyből a BMW-t hozza ki a kereső :O
Tudoooom....idővel át fog váltani majd Bárdira nyugi :D :D
olyan nincs hogy megtévedt........
Az de rendesen. Szóba sem jöhet más márka ezen a kettőn kívül!
Jaja, nem a márkával van a baj, hanem a jellemző tulajdonosi körével. Kivétel a druszám - ő csak szimplán megtévedt ember.
a kocsival sok bajom nincs, csak a gyártók a puncimágnes mellé betettek egy köcsögmágnest is a vezetőülés alá
De azon kívül minden más...
sosem érdekelt a bmw szinonimái.....
Mèg nem hallottad?
néztem ma egy filmet ott a bmw kocsira azt mondták a metszettek hogy náci bárka
OIL
Én levettem volna a csávót vagy 50 ezer javítási költséggel.
ja
csak az hihetőbb...
Ez olyan 710 alkatrész esete
Tudom a bájer meg 63 lityi amikor a szágínysígjelző felvillan azután megyek tankolni olyan 55-57 megy bele.
... és 350 a benzin literje...
50 lityis a kombi 52ő
Túl óccsó a benya, mi?!