2.300 van a gunyiban... 3,45 a mélysége(most mértem,tolómérővel ,5.56 volt mikor vettem)és hibátlan gumi..
a körforgó(előtted ALDI) meleg és hideg gumival is csúszik(imádom mikor csúszik )
Volt nekem is... Igencsak erősen kell nyomni, chat, msn kizárva, vagy rohadtul figyelni kell, mit írsz. Cserébe azonban megtanulod rövidre fogni a mondókádat, erősödnek az ujjaid, és akár a mosogatóban is lemosható
bartkozol =barátkozol...
gumis (összetekerhető) billenyűzetet vettem a laptora...
(kisfiam buborékfújót öntött a lapiba )
forintot nem ér..leütök egy bilenytűt és ha nem telibe verem nemaddja be..
Az ilyen tehetséges idióták elég gyakran nem birják elviselni az életet drogok nélkül, nem? Persze lehet jól csinálta, valószinűleg ha 150 éves koromig élek, akkor sem leszek ilyen hires, tehetséges, és ismeretlenül fogok elporladni. ( De ez rohadtul nem érdekel )
Kár érte, de nem sajnálom
nincs, motorsokra száltak rá, egész hétvégén erről szóltak a hírek a Rádio1ben! Ez csak egy hirtelen rákeresés volt, guberálj a hirek közt, biztos találsz mást is!
háháháhá...csesznek...gyorsulási versenyek..?!MIRŐL BSZÉLTEK?sötétben tapogatózó,szerencsélen idióta magukkal mit sem kezdő zsaruk, műbalhélya..100ból 4 motoros(mondvacsinált ügyek) megnézném ezt a statot kocsikra..
a körforgó(előtted ALDI) meleg és hideg gumival is csúszik(imádom mikor csúszik )
Aki
t érdekel hétvégére motorostalálkozó,isteni környezetben érdemes meglesni,és közel is van!
gumis (összetekerhető) billenyűzetet vettem a laptora...
(kisfiam buborékfújót öntött a lapiba )
forintot nem ér..leütök egy bilenytűt és ha nem telibe verem nemaddja be..
Jóéjt
Kár érte, de nem sajnálom
AMY egy tehetséges idióta volt..27esek klubja..
Tudod,hogy nem vagyok jó....
http://youtu.be/OAUx74-Ni50
De újabban inkább ez: Hanna
Totál rákattantam