Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért mert abba nem 36 van hanem 136.. 1999es
36e km nél miért kell új tárcsa? Nekem 32 nél szinte semmi kopás.link
hja..2003as 8000kmel... hányinger ez a motor piac...is..
azért ingyen nem kérem, valamit fizethetsz!

Hol lehet olyat szerezni?
Szittyu!
rossz hírem van
az összes nagykert megnéztem,ahonnan szoktam rendelni,de sajnos se kijelző,sem plexi semmi!
Kéne egy letiltottat szerezni és azt szétszedem és átteszem ingyen és bérmentve egy óra alatt
na tudsz már valamit? Meg lehet javítani?
meló. ..uccazene...
öcsém üzemelteti...
Wi-fi van! Gondolom fontosabb, mint a medanszié!
Most írom a levelet a raftosoknak!
nekem nem kell a medence, elég víz van a folyóban
Vigyázzatok magatokra!
Feltétlen kell a szálláson a medence? Mert ha nem találtam 16 euroért! Innen indul a raft is, és ide is térnek vissza. A vizi sportra most kérek ajánlatot, de max 17e lesz az is! Már csak a létszámunk kérdéses.
köszi, lassan indulok
Mi van? Nem bírsz elaludni?
ámen...
Jó utat a reggel útra kelőknek! Küldjetek majd sok képet a medencéből a hegyekről! A jó idő és a gps tőltő végig tartson ki az utatok alatt!
ilyen...érdekes, az érintő képernyő működik!
ez az.
na meddig nyaralnak azok?
hát kinek mi, én tisztán élvezem...én pl a rockot nem szeretem, nekem meg az a szipus zene!
Én is láttam ma őket a 72esen.
Pedig egy párszor biztos volt érte dá-dá-dá!
Láttam Neked is jól sikerült a Heinekken Balaton Sound! Milyen koncert volt? Alma együttes meg DJ Halász Juci!? :-)
holnap majd bekóstolom őket
hát,lehet,hogy egy életre elment volna pinától a kedvem és inkább motorozom,mint baszok,,,
ja,anno a szigeten egy sátor kötelére rácsavarodott gyerek félmeztelenül a saját szarában,hugyában fekve remegett és okádott,,,kicsit ki volt,de szerintem neki bejött a buli,,,ez nem buli,ez alpáriság,,,,lehet jól érezni magát az embernek kúltúráltan is,,,,,mint pl :én,előző pénteken,annyira bebasztam,hogy a GRkrisz gatyájában fürödtem a medencében,pedig nem abba voltam,mikor még józan voltam,meg úgy sok pia fogyott,de jó volt...
megoldjuk,de tényleg,,,,, a pontos típus kellene!
ezek csak tárgyak,ne bántsd érte,,,,,