Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a járdáról...
mondom
állítollag...
Szemtanúk állításai szerint(én határozottan cáfolom )
Péntek hajnalba két rendőrbácsi mellől indúltam meg keréken felfelé a Brusznyain..
pedig ott volt a fél fórum...:
Szittyu tábornok úr és neje...
sM Atti és felesége(cementes zsák ,ezen feküdtem )
Akkor Ti is...
Arra nem emlékszem, hogy ma vagy holnap jönnek haza. Kicsit nem mentem velük, aztán semmi hír róluk.
A Vad fruttik koncert előtt kétszer is próbáltunk köszönni, de láttuk mennyi szomjas ember volt, ezért inkább hagytunk dolgozni.
bocsánat...
hány
óra felé?
Hja..a csajok...még ha csak a pultosok támadtak volna...volt itt minden..
őrültek háza volt ez a négy nap...
4ből 3om emlékezet kieséssel zárult...
Minnyá megnézem millen idő volt na kint!
5 percig köszöntgettem Neked tegnap! A lányom a nyakamban, Te meg dolgoztál ezerrel. Kicsit még integettem is, aztán inkább odébbálltunk, mert már túl sokan néztek bennünket. Bár ha olyan kolléganőim lettek volna mint Neked, lehet, hogy én teljesen lefagytam volna...
halloka....
A törzsfőnökről semmi hír?
Milyen idejük lehet?
Lehet hógolyózik a möltálon...
Jó estét!
Ha valaki beszélgetni szeretne, akkor ne fogja vissza magát! Egész éjjel itt vagyok!
"Hellóka"
(Ha már a pultba hiába köszöntgetek.)
szia

tmobile 2052666
ááá..véletlenül sem látogassatok meg..ott vagyok a kocsmába...este gyertek!
szerinem szép...

ámbár tegnap láttam az utcazenén egy fekete yamakasit, még jó hogy ott volt, mert már zsibbadt a kezünk a sörtöl, jó volt lepakolni!
s osem láttam ezt a rusnyaságot...
egy srác a Tuono fórumból érdeklődik ezután!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv-1000_tuono-491
7438

Ismeritek, Almádi! Ebbe is....7 éves motor 13ezerrel!
szerintem voltak ennél komolyabb dolgok is..ezek meg csak "szokványos" fesztivál mende-mondák..
Nyomom az ucccca zenét...hajnal 3kor zárom a kocsmát(mozi szimpad)...bezártam az oldalfalakat,ablakokat...már az ajtót csukom mikor egy teljesen másik univerzumban tartózkodó szerencsecsomag megáll mellettem és nézi a "folyamatot"...azt kédrezi:"Te most zársz vagy nyitsz"?Mondom neki rezzenéstelen arcal:NYitok..!erre válasz:hál isten, aggyá má egy fröcsit..
Akkor gyere füvet nyírni ajkára!
holnap? valamerre? délután 3-4ig ráérek..
azért, amiért akár egy hobbi pályázó is ledarálja azt az első gumit 4OOOkm alatt, amivel én elmegyek 12-t. Agreszíveket fékezett. ....na jó, ez akkor sem jó hír, ha azt a motort akarom megvenni! De lehet hogy volt egy betétcseréje, nem akart gyárit venni, és helyette vett valami szart ami kikezdte a tárcsát...sok ilyet hallani, ez már hihetőbb! De az is nagyon valószínű, hogy nem 36 van benne!
köszönöm xépen hogy gondoltál rám, de én kihagynám...
A futást nem is figyeltem! Engem csak a színkombináció fogott meg.

Téged is érdekel esetleg az augusztus végi 4 napos raftingos túra? Ha igen kéne nekem egy e-mail cím, ahova elküldhetem a túratervet, meg az árkalkulációt.
hy!kint vagytok?írj az emailomra egy telefonszámot aztán felhívlak!Hétfőn valószínű átgurulunk Olaszba a barátnőmmel.
Az a nyócezer testvérek között is megvan legalább minyimum 38 000 ! És erre fogadni merek! Én nem sokat motorozok, de 4200 egy fél évben belemegy! Másik félévben ki van vonva!
Szerintem nem is új a tárcsa, csak mivel kopás nem igen látszik, ezért a nagytudású kereskedő megállapította hogy az. Igy jobban hangzik.