Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert te a metált birod!
Picit sok volt a "jóból"... Miért nem sajnálom?
ez egy idióta...ezt siratják a tinigyökerek!
nem....letöltöd és kész...ez a digitális világ!
Ez az...de ugyan ez volt nekem a sima sport gumival is, nem érzem azt a pluszt, ahol a slick tapadna meg, az utcai meg nem...ugyhogy lehet, hogy én megyek lassan!
Viszont most uton útfélen, rádióban neten azt hallani, hogy az elmúlt két slickes baleset óta a zsaruk rászálltak a gumikra!

http://vponline.hu/veszprem-me...
senkivel...
tapasztalat...úgy gyűlik,nem?
egyszerűen nem érem..én kijövök a városból,egyet-kettőt húzok és nincs az kanyar amit be ne vennék csúszás nélkül..lehet lassú vagyok..
De te amúgy most versenyzel valakivel km-ek terén?,
álj...nem csodálkoztam, annak idején megállapítottam, hogy nem oda való, nem jött be annyira, amekkora PR-t hallottam töled! nem ugyan az! 4O fokban fasza volt az tény, de volt vagy 2 olyan 7vége, most már szerintem nem is lesz meleg, pedig még csak most megyek szabira!

Legközelebb inkább valami esőgumit veszek!
bocsánat.. megint elszálltam..
a tapadás volt a téma,nem?
aki csodálkozik hogy egy slick városban körkorgóban hidegen csúszik?!..meg hogy közúton nem éri el a tapadási hőmérsékletet..?!
gyakorolni..sokat..21.000nél járok..2010.okt.10 óta.(1.350el vettem).mentél ennyit a tüncivel? gyakorolni..hidegbenmelegbenesbően....
pályán.mindenhol..
mit?
inkább gyakorolj. .fektesd,lapold..csúsztasd...aztán.beszélünk...
Huhh, várjál, ehhez fel kell hívnom Grétsy Lászlót :)))
Egyedi módon üdvözöltelek az optika friss tagjaként
és mi van ha mászik? ..az mindíg mászik..
most mit járatsz le?
... a Reidernél egy jó ideje ingyenes a szemvizsgálat
Most akciós a szemvizsgálat a Reider optikánál...

mindját elmegy a valaga, hova döntsön még? Ne tévesszük össze az igen "technikás" versenyzőkkel, akik lemásznak a motor oldalára, hogy úgy nézzen ki, mintha...de nem, az sem dől jobban!
nem,nem. .ennél nagyobb döntéseket is lehet látni...
Nem addig van az no! Itt ez a rengeteg euróm, valamit kezdenem kell vele! És a rafting lefelé megy.
veszel egy gumicsónakot, aztán a füredi csúzdaparkban felevezel az egyik csúszdán! Kihívás, testedzés garantált, meg messze sem kell menni!
mester... ezt a házi sextánsal állapítottad meg?