Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sacc/kb- sztem hasonlo igényeink lehetnek (a moci 6 lityi körül)
tehát durván egy százas.. köszi :)
Erre azért nem mondok semmit, mert: nem tudom mennyit fogyaszt a motorod, mennyit eszel, iszol, milyen ajándékot hozol haza, lesz-e utasod, milyen assistansos utasbiztosítást kötsz, ...
Nekem mindez egy személyre kb. 90e+költőpénzre jön ki.
(Matekból én is rossz voltam.)
Megközelítőleg mibe fáj ez a túra, mert nincs kedvem számolgatni, és matekból is rossz voltam :)
az elmúlt pár napban nem kell messzire menni a raftingoláshoz....
Jó reggelt! Urak!
Ne tolongjunk már annyian egy jó kis raftos túráért! Tessék szépen jelentkezni!
nagyon jóóóóóóóóóóóó
ezt be ...de majd legközelebb.....
és milyen volt a túra?
dehogynem.
csak a rokonait nem választhatja meg az ember és különben is: madarat tolláról, embert kabátjáról.
ne haragudj, hogy belekevertelek, de ne védekezz, nem te tehetsz róla...
és kár ragozni, majd lesz Diának másik, a srác meg motorozzon egészségben míg világ a világ és +2 nap.
most látom ezt...
maximálisan egyetértek.
én voltam, és állat is. szarrá áztam.
De előtte este keményebb volt.
azért nem csapott le rá, mert nem vele beszélt, szülei mutatták meg és kedd volt kitűzve személyes találkozóra.
a másik: ha nem akarom eladni, nem hirdetem.
de igazából mindegy, holnap megy másikat nézni.

pizzaevés oké, majd összehozzuk valamikor.
Halihó. Szép jó reggelt Motorosok.
Az V. Motoros találkozó Pusztaszabolcson a Katély kertnél lesz, hogy ne avarjuk a nagy hangokkal a lakosokat. Bár őszintén a Kertnél több a lakos. De mindegy.
Részletek itt: www.motorordogei.hu
További szép napot!
Igen, a szállást, és a raftingot is előre fizetjük.
Szállást előre intézitek? mert ha igen akkor nem alapozhatok a rossz időre,véletlen jóra fordulna b*szhatom,nem akarok problémát csinálni a dolgokból akár mennyire is tetszik az ötlet,ez a nyár ez ilyen ezt választottam,marad a motor munkába járásra jövőre valószínű úgyis megválok tőle,új járgány gurul haza!
Csak Tuonoban gondolkodsz? Én ezt 1,5éve majdnem megvettem, csak akkor még jóval drágábban adták! Nos, akkor is ugyan ez a kép volt fent, tehát az utóbbi 2 évben ez a gép nem nagyon ment! Szerintem marha szép!
na majd legközelebb szétteszem a buta arcát neki ha találkozunk! Szarul jött ki az biztos, nem rosz srác, titeket is elég jó fejnek ismertelek meg elsőre, jót dumáltunk Almádiban.... remélem sikerül azért valami jót venni!
A csaj hozzáállásával nem volt probléma, ilyet én nem írtam, itt nem ő volt a ludas.
De hagyjuk a témát... nem óhajtok tovább rágódni a dolgon, csak leírtam a dolgokat az én szemszögemből is. Neki pedig sok sikert a továbbiakban.
Én nem haragszom, csak pontosítottam a szitut.
Amúgy azért adta el a Zét (amit én speciel megsirattam) mert Tuono-t szeretne. Inkább segítsetek találni egy épkézláb gépet mert szörnyülködve tapasztaltuk, hogy mennyire pusztulat leélt állapotban van némelyik 4-5 éves motor. Az árra visszatérve pedig telefonon meg is állapodtak, árban is és a teljesítés időpontjában is. Kívülállóként nem tudhatjuk mire kell az eladónak a pénz, előfordulnak bitang jó vételek ha valakinek a házat vinnék a feje fölül ha nem szerez gyorsan zsetont. Nem volt ráírva se a gépre, se a kerítésre.
Bocs de újra elkerülte a figyelmedet, hogy a motor tulaja nem volt jelen a megtekintéskor csak a szülei, így nem tudta megvásárolni vagy lefoglalózni a motort. Bocs, hogy belevau de én is ott voltam.
de most néztem a motorod, ez tök szép, minek adtad el?
remélem most nem rám haragszatok!
Ezzel is egyet értek, nem is akarok igazságot tenni, én csak belekeveredtem, mert a Tarka felhívott, érdeklődött, hogy milyen a motor. Ismertem, elmondtam! Az tény, hogy meg van mostanában kergülve, nem tudja mit csináljon, mert tavaly is 2ezer km környékén rakott a motorba. Egyszer el akarja adni, egyszer nem, egyszer MV Agustát akar venni, egyszer új kocsit! Én annyit mondtam neki, ismerve a motort, hogy annyiért elpocsékolja, és hogy vesz egy millióval drágábban egy MV-t, azzal is csak 2-3ezret fog menni és élményben meg nem fogja azt hozni mint a Tunci! Az üzletben meg sosincs jófejség! Pl. ha másnap megy egy ember 1,3al akkor az övé lesz, ez a te esetedben ugyan azt jelenti, nem a tied a motor. Én míg a kocsimat megvettem, vagy 2OX mentem potya utat, ez benne van a pakliban. én mindig viszek foglalót, ha vásárolni megyek, az a tuti, ha eláll, jön vissza a duplája. De mikor a motort vettem, vittem a vételárat, nem szabad szarozni, jó vétel nem jön mindig szembe!
De mindenfajta kötekedés nélkül, hogyan rendezte le a csaja? ismerem, nem hiszem, hogy illetlenül beszélt volna, a végeredményben meg sztem nem oszt nem szoroz, hogy kitől kaptad a telefont, de majd megkérdezem, miért nem ő telefonált és jelzem!
A mecsekod meg nagyon vagány a képen!
Ez elég erős volt így (fél)tudatlanul...
Az "Oké, kell." pedig minden csak nem vacillálás... Szerintem...