Erre azért nem mondok semmit, mert: nem tudom mennyit fogyaszt a motorod, mennyit eszel, iszol, milyen ajándékot hozol haza, lesz-e utasod, milyen assistansos utasbiztosítást kötsz, ...
Nekem mindez egy személyre kb. 90e+költőpénzre jön ki.
(Matekból én is rossz voltam.)
ne haragudj, hogy belekevertelek, de ne védekezz, nem te tehetsz róla...
és kár ragozni, majd lesz Diának másik, a srác meg motorozzon egészségben míg világ a világ és +2 nap.
azért nem csapott le rá, mert nem vele beszélt, szülei mutatták meg és kedd volt kitűzve személyes találkozóra.
a másik: ha nem akarom eladni, nem hirdetem.
de igazából mindegy, holnap megy másikat nézni.
Halihó. Szép jó reggelt Motorosok.
Az V. Motoros találkozó Pusztaszabolcson a Katély kertnél lesz, hogy ne avarjuk a nagy hangokkal a lakosokat. Bár őszintén a Kertnél több a lakos. De mindegy.
Részletek itt: www.motorordogei.hu
További szép napot!
Szállást előre intézitek? mert ha igen akkor nem alapozhatok a rossz időre,véletlen jóra fordulna b*szhatom,nem akarok problémát csinálni a dolgokból akár mennyire is tetszik az ötlet,ez a nyár ez ilyen ezt választottam,marad a motor munkába járásra jövőre valószínű úgyis megválok tőle,új járgány gurul haza!
Csak Tuonoban gondolkodsz? Én ezt 1,5éve majdnem megvettem, csak akkor még jóval drágábban adták! Nos, akkor is ugyan ez a kép volt fent, tehát az utóbbi 2 évben ez a gép nem nagyon ment! Szerintem marha szép!
na majd legközelebb szétteszem a buta arcát neki ha találkozunk! Szarul jött ki az biztos, nem rosz srác, titeket is elég jó fejnek ismertelek meg elsőre, jót dumáltunk Almádiban.... remélem sikerül azért valami jót venni!
A csaj hozzáállásával nem volt probléma, ilyet én nem írtam, itt nem ő volt a ludas.
De hagyjuk a témát... nem óhajtok tovább rágódni a dolgon, csak leírtam a dolgokat az én szemszögemből is. Neki pedig sok sikert a továbbiakban.
Én nem haragszom, csak pontosítottam a szitut.
Amúgy azért adta el a Zét (amit én speciel megsirattam) mert Tuono-t szeretne. Inkább segítsetek találni egy épkézláb gépet mert szörnyülködve tapasztaltuk, hogy mennyire pusztulat leélt állapotban van némelyik 4-5 éves motor. Az árra visszatérve pedig telefonon meg is állapodtak, árban is és a teljesítés időpontjában is. Kívülállóként nem tudhatjuk mire kell az eladónak a pénz, előfordulnak bitang jó vételek ha valakinek a házat vinnék a feje fölül ha nem szerez gyorsan zsetont. Nem volt ráírva se a gépre, se a kerítésre.
Bocs de újra elkerülte a figyelmedet, hogy a motor tulaja nem volt jelen a megtekintéskor csak a szülei, így nem tudta megvásárolni vagy lefoglalózni a motort. Bocs, hogy belevau de én is ott voltam.
Ezzel is egyet értek, nem is akarok igazságot tenni, én csak belekeveredtem, mert a Tarka felhívott, érdeklődött, hogy milyen a motor. Ismertem, elmondtam! Az tény, hogy meg van mostanában kergülve, nem tudja mit csináljon, mert tavaly is 2ezer km környékén rakott a motorba. Egyszer el akarja adni, egyszer nem, egyszer MV Agustát akar venni, egyszer új kocsit! Én annyit mondtam neki, ismerve a motort, hogy annyiért elpocsékolja, és hogy vesz egy millióval drágábban egy MV-t, azzal is csak 2-3ezret fog menni és élményben meg nem fogja azt hozni mint a Tunci! Az üzletben meg sosincs jófejség! Pl. ha másnap megy egy ember 1,3al akkor az övé lesz, ez a te esetedben ugyan azt jelenti, nem a tied a motor. Én míg a kocsimat megvettem, vagy 2OX mentem potya utat, ez benne van a pakliban. én mindig viszek foglalót, ha vásárolni megyek, az a tuti, ha eláll, jön vissza a duplája. De mikor a motort vettem, vittem a vételárat, nem szabad szarozni, jó vétel nem jön mindig szembe!
De mindenfajta kötekedés nélkül, hogyan rendezte le a csaja? ismerem, nem hiszem, hogy illetlenül beszélt volna, a végeredményben meg sztem nem oszt nem szoroz, hogy kitől kaptad a telefont, de majd megkérdezem, miért nem ő telefonált és jelzem!
A mecsekod meg nagyon vagány a képen!
tehát durván egy százas.. köszi :)