láttam őket..itt billegnek vagy egy hete..rövidnaci sportcipő 1-2es 6-7ezer köről vonúltak végig almádin vagy 20x egy nap..valamelyik nap a múlthéten úgy hozta a lépés pont kikanyarodtam a mol kúttól és jöttek mögöttem a főúton kb 100 méterrel lemaradva...kicsit kiléptem,(jöttek(próbáltak)utánan) fűzföi körforgónál már nem láttam őket...
azt nem is meséltem, az a két madár, akit láttunk almádiban a pózőr motorokkal, megtalálták a csajomat is füreden. Mesélte 3X visszamentek fagyit venni, 5OOft borravaló, majd a végén bepróbálkoztak, hogy menjen velül a Soundra!
Minden fesztivál erről szól..
Én kb.6-7 éve voltam előszőr és utoljára szigeten.
A kiskaput nekem az rakta be annó hogy, nézegetünk ki sátórból reggel, fél kómásan, jön egy 10pontos csaj, megáll a sátor előtt totál készen és banba arc al megkérdezi "itt a budi" röhögve mondom "persze, hol másutt!" erre rezzenéstelen arcal felénk fordulva leolja a gatyáját és egy méterrel a sátor előtt elkezd szarni..
Mondjuk az még nagyon a sziget fitalkorában volt alíg voltak budik..azok is a második nap már elvoltak dugulva..
annyi van, hogy betörött a csajom telefonjának a képernyője pókhálósan. Az a sok gombos T-mobile készülék az, egyben érintőképenynyős is. Az érintőképernyé funkció csodával határos mődon továbbra is működik! Lehet ezt javítani? Gondolom látnod kéne mi? Tölem mehet a C-fa és, ő fizeti. Karácsonyra kapta a készüléket tölem, ennyire vigyázott rá, örüljön, hogy nem kapott ki!
Ha lennék annyi...
Az volt szerintem a baj mindegyik próbálkozónál, hogy ingerülten ment oda hozzájuk, ellenreakció is hasonló volt, de az ingerültséget ők váltották ki a szomszédokból. Megpróbáltam beszélgetni velük, mégiscsak egy hétig itt lesznek a szomszédban, akkor éljünk békésen, jobb az, ha szimpátia miatt nem őrjöngenek, mint hogy a rendőr intelmére, vagy mert valaki megmossa a fejüket a betonban, ahogy az egyik kedves szomszéd mondta nekik.
Ezért rühellem ilyenkor csopakot. Meleg van, meg sok a köcsög húzzanak ki a kisértetvárosba, ott nem zavarnak senkit
Nálunk tegnap a szomszédban volt buli. Fiatalok jöttek nyaralni, már napközben részegek voltak, üvöltöztek, káromkodtak stb. Anyum szólt nekik, hogy majd este amikor már az átlag ember - aki másnap dolgozni megy - hadd aludjon, üvöltsenek csendesebben. Kissé ingerültebben mondhatta, mert a válasz nem volt pozitiv. 11 körül átszólt nekik az egyik hátsó szomszéd, hogy most már tessenek csendesebben lenni, azt is kiosztották a ge@ibe, az ő szavajárásukkal élve. Aztán jött egy másik hátsó szomszéd, és egy oldalsó, nem épp békésen, mert aludni akartak volna, no meg a gyerekek is. Aztán beszélgettem én is a fiatalokkal, mivel láthatóan a kiosztós taktika nem vált be, csupán megkértem őket, hogy csendesebben, átérzem a helyzetüket stb, de mi is itt vagyunk. Fura mód ez bejött
Így nem hangoskodtak tovább indokolatlanul, és elmaradt a reggeli fűkaszálás is
Almádiba a sétány közepére támasztották a szarjaikat, hogy mindenkinek kerülgetnie keljen!
na itt meg egy mosolyt nem láttam egyik luvnya arcán sem!
Én kb.6-7 éve voltam előszőr és utoljára szigeten.
A kiskaput nekem az rakta be annó hogy, nézegetünk ki sátórból reggel, fél kómásan, jön egy 10pontos csaj, megáll a sátor előtt totál készen és banba arc al megkérdezi "itt a budi" röhögve mondom "persze, hol másutt!" erre rezzenéstelen arcal felénk fordulva leolja a gatyáját és egy méterrel a sátor előtt elkezd szarni..
Mondjuk az még nagyon a sziget fitalkorában volt alíg voltak budik..azok is a második nap már elvoltak dugulva..
persze a haverom végigröhögte amint kiosztom, az még egy 1Oessel nehezebb nálam!
6-7 percet várni....
Az volt szerintem a baj mindegyik próbálkozónál, hogy ingerülten ment oda hozzájuk, ellenreakció is hasonló volt, de az ingerültséget ők váltották ki a szomszédokból. Megpróbáltam beszélgetni velük, mégiscsak egy hétig itt lesznek a szomszédban, akkor éljünk békésen, jobb az, ha szimpátia miatt nem őrjöngenek, mint hogy a rendőr intelmére, vagy mert valaki megmossa a fejüket a betonban, ahogy az egyik kedves szomszéd mondta nekik.
Ezért rühellem ilyenkor csopakot. Meleg van, meg sok a köcsög húzzanak ki a kisértetvárosba, ott nem zavarnak senkit
Így nem hangoskodtak tovább indokolatlanul, és elmaradt a reggeli fűkaszálás is