Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kábitószeres zene
szóljál,.ha gondod van,ott vagy perpill,aztán rontom bontom
mondtam volna nekik: inkább adjátok ide az árát a belépőnek, oszt' megvárlak titeket a parkolóban...
amikor ott ültünk almádiba, sikerük volt, találtak két világtalan bringát, sört ittak, majd bukó nélkül felültek mögéjük miniszoknyában.
azok hát mind a két bohóc rövidgatyába sportcipőbe...asszem osztrák rendszámosak voltak, de nem bíztos..
a fehér gixer, meg a repsolos szar ugye?....madarak!
Almádiba a sétány közepére támasztották a szarjaikat, hogy mindenkinek kerülgetnie keljen!
láttam őket..itt billegnek vagy egy hete..rövidnaci sportcipő 1-2es 6-7ezer köről vonúltak végig almádin vagy 20x egy nap..valamelyik nap a múlthéten úgy hozta a lépés pont kikanyarodtam a mol kúttól és jöttek mögöttem a főúton kb 100 méterrel lemaradva...kicsit kiléptem,(jöttek(próbáltak)utánan) fűzföi körforgónál már nem láttam őket...
nem szereti az ilyen lankadtfaszú hülyegyerekeket! Látni kellett volna őket, akkor értenéd. Az igazi pózőr gyerekek!
vagy csak szimplán bejött nekik a fagyi..
és? elment,?
merttdotál be voltak szakadva,azért nem mosolyogtak...csak magukba..
azt nem is meséltem, az a két madár, akit láttunk almádiban a pózőr motorokkal, megtalálták a csajomat is füreden. Mesélte 3X visszamentek fagyit venni, 5OOft borravaló, majd a végén bepróbálkoztak, hogy menjen velül a Soundra!
ááááááá.... kitörölted neki legalább?

na itt meg egy mosolyt nem láttam egyik luvnya arcán sem!
Minden fesztivál erről szól..
Én kb.6-7 éve voltam előszőr és utoljára szigeten.
A kiskaput nekem az rakta be annó hogy, nézegetünk ki sátórból reggel, fél kómásan, jön egy 10pontos csaj, megáll a sátor előtt totál készen és banba arc al megkérdezi "itt a budi" röhögve mondom "persze, hol másutt!" erre rezzenéstelen arcal felénk fordulva leolja a gatyáját és egy méterrel a sátor előtt elkezd szarni..
Mondjuk az még nagyon a sziget fitalkorában volt alíg voltak budik..azok is a második nap már elvoltak dugulva..
annyi van, hogy betörött a csajom telefonjának a képernyője pókhálósan. Az a sok gombos T-mobile készülék az, egyben érintőképenynyős is. Az érintőképernyé funkció csodával határos mődon továbbra is működik! Lehet ezt javítani? Gondolom látnod kéne mi? Tölem mehet a C-fa és, ő fizeti. Karácsonyra kapta a készüléket tölem, ennyire vigyázott rá, örüljön, hogy nem kapott ki!
Papát élőben látni akartam mindenképpen. Kicsit videoztam.
próbálok nem alapot adni a kopasz nagydarab sztereotipiának!
persze a haverom végigröhögte amint kiosztom, az még egy 1Oessel nehezebb nálam!
én ithon hallgattam 4 napig ingyen,,,,,itt nem volt szemét meg sok por,,,,és 200huf volt a dobozos hejnekem
vagyok,figyelek áfásan számolok
Nagysága bölcsességgel párosúlt!
hátte' naon' hülevagy', má' megse' haraguggyá'
6-7 percet várni....
Ha lennék annyi...
Az volt szerintem a baj mindegyik próbálkozónál, hogy ingerülten ment oda hozzájuk, ellenreakció is hasonló volt, de az ingerültséget ők váltották ki a szomszédokból. Megpróbáltam beszélgetni velük, mégiscsak egy hétig itt lesznek a szomszédban, akkor éljünk békésen, jobb az, ha szimpátia miatt nem őrjöngenek, mint hogy a rendőr intelmére, vagy mert valaki megmossa a fejüket a betonban, ahogy az egyik kedves szomszéd mondta nekik.
Ezért rühellem ilyenkor csopakot. Meleg van, meg sok a köcsög húzzanak ki a kisértetvárosba, ott nem zavarnak senkit
70 kilós predátortól én is félnék
Nálunk tegnap a szomszédban volt buli. Fiatalok jöttek nyaralni, már napközben részegek voltak, üvöltöztek, káromkodtak stb. Anyum szólt nekik, hogy majd este amikor már az átlag ember - aki másnap dolgozni megy - hadd aludjon, üvöltsenek csendesebben. Kissé ingerültebben mondhatta, mert a válasz nem volt pozitiv. 11 körül átszólt nekik az egyik hátsó szomszéd, hogy most már tessenek csendesebben lenni, azt is kiosztották a ge@ibe, az ő szavajárásukkal élve. Aztán jött egy másik hátsó szomszéd, és egy oldalsó, nem épp békésen, mert aludni akartak volna, no meg a gyerekek is. Aztán beszélgettem én is a fiatalokkal, mivel láthatóan a kiosztós taktika nem vált be, csupán megkértem őket, hogy csendesebben, átérzem a helyzetüket stb, de mi is itt vagyunk. Fura mód ez bejött
Így nem hangoskodtak tovább indokolatlanul, és elmaradt a reggeli fűkaszálás is
...keresd. Ott többet van jelen.