Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.
Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.
szeretem én is de ha kergetem(és szoktam ) akkor tényleg iszonyat hangos...
hosszú távon(városon kívül ) mindíg használom...megnyugtat..
egyedül vagyok a gondolataiban és csak a "messzi" dübörgésre koncentrálok
Vettem defektjavító készletet! "Kukacos". Jöhetsz velünk túrázni, és nem kell legközelebb visszafordulnod ilyen apróságért!
(Remélem soha nem kell használnom! )
semmit nem szűr ki csak mindent picit tompít..ráadásúl ha nagyon betolom(hogy valamit érjen)akkor fáj és nyom..ha túl kint van fúrcsa rezgést eredményez...nehéz kibányászni és kibaszottul nem ér ennyit... és a szivacsosnál lényegesen kevesebbet tompít...nem is használom már..vissza tértem a szivacsoshoz..strilizálva 1000ért eladó..annyit ér kb..mondom én akinek extrém hangos a dobja..lehet valami gyári pinahangú hurkatöltő mellé hatásos lehet..nekem nemjött be..
Megkaptad a zalai Shoei-s csávó tel.számát? :)
Fekete FZ6-al voltam nálad...
George
(És különben is Te vezetsz bennünket! )
És igenis szép! A lényeg, hogy nekem tetszik, a többit meg...
Gyere velünk raftingolni!
láttalak...
1. Djtoci+barátnő
2. Aggregal
3. Bon Jovi
4.
5.
6.
7.
Ne fogjátok vissza magatokat!
1. Djtoci+barátnő
2. Aggregal
3.
4.
5.
6.
7.
Ne fogjátok vissza magatokat!
Gabro is már csak addig hangoskodik, míg nyakon nem pattintja valaki!
igaz szityyyu?
hosszú távon(városon kívül ) mindíg használom...megnyugtat..
egyedül vagyok a gondolataiban és csak a "messzi" dübörgésre koncentrálok
(Remélem soha nem kell használnom! )