Bocs, hogy bele vau, de én voltam az, aki elment megnézni a motort. Amennyiben nem gondolta komolyan az eladást akkor nem értem minek hirdette meg? A szülei szerint ezt nem először játszotta el. Igaz, vihettem volna foglalót, de mivel éppen dolgozott (legalábbis nekem ezt mondta) így a szülei mutatták meg a motort, velük pedig érdemben nem tudtam volna mit kezdeni. Miután átnéztük, felhívtam a srácot, hogy érdekelne a vas, mondjon egy időpontot és rendezzük az anyagiakat. Másnap jött az ominózus telefon a barátnőjétől, hogy meggondolta magát. Nem is az tette be nálam a kiskaput, hogy visszalépett, hanem ahogyan lerendezte, ez nem volt korrekt dolog a haverodtól. Bocs, de ez az én szememben igazán nagy gyökérség. Benzinpénzről nem tudok, nekem nem említett semmit, nem is követeltem semmit, nem vagyok az a sz@rrágó típus. Keresgélek tovább, biztosan találok majd egy hasonlóan jó, vagy jobb motort. Neki pedig üzenem, hogy legközelebb csak akkor hirdesse meg a motorját ha tényleg el akarja adni, ne csináljon másokból bohócot…
annyira elmennék,csak egésznyáron melózok csopakon a rohadt vizibicikli köclsönzőbe ha valaki esetleg arra jár a motorom megtalálható arra felé a hátsó bejáratnál és elfér mellette m a parkolóba,mert már reggel óta foglalom a helyet
Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.
Jó napot!
Az lehet, hogy ma reggel 3/4-ed 8 körül Te mentél motorral a külső kőrgyűrűn a Fiat szalon felé motorral? Mert ha igen minden tiszteletem a Tiéd! Ha nem akkor állat volt!
...de elöttem már ATI régen lebeszélte! nem tudom mennyire haverod a csaj, de én már régóta ismerem a srácot, nagy marhaság lett volna annyiért eladni, meg is mondtam neki, gondolja át. Nem akartam elhinni először, hogy mennyit akar kérni! Az ilyen vételen nem szabad gondolkodni, a csajnak le kellett volna foglalóznia, akkor most nem lenne gond!
Az, hogy a megüzenésnél mi volt a háttérben, nem tudom, mert először még a benzin költséget is vissza akarta utalni a csajnak, hogy lejött, nem a szarrágó fajta...mint ahogy a vételárból is látszik. Valami oka biztos volt, hogy a csaja hívta fel, de azt gondolom a végeredmény szempontjából mindegy, hogy ki telefonált.
..de végszóra, a csaj is sünegér, mikor 1,2Mért SVket, meg szét küldött Tuonókat árulnak aztán ott ez a remek alkalom és nem csap le rá...főleg, hogy látja, hogy az eladó vacilál, bármelyik pillanatban meggondolhatja magát!
mindegy... a pizzádat meg valamikor már meg kell, hogy együk!
Sziasztok kedves Szomszédok!
Csütörtökön, vagy Pénteken Fehérvárról tervezünk egy kis kanyargást a Kakucs ringen. Ha lenne kedvetek csatlakozhatnátok hozzánk.
(Remélem nem csak egyedül fogom róni a köröket...)
nem, mert mikor megjövünk, akkor meg egy hétre el kell hoznom a keresztfiamat, mert már nagyon várja...mondta, hogy le kell mennünk a csopaki balatonra, mert mindíg úgy szoktuk.
Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.
1. Djtoci+barátnő
2. Aggregal
3. Bon Jovi
4. Gabro?
5.
6.
7.
Ne fogjátok vissza magatokat!
Az lehet, hogy ma reggel 3/4-ed 8 körül Te mentél motorral a külső kőrgyűrűn a Fiat szalon felé motorral? Mert ha igen minden tiszteletem a Tiéd! Ha nem akkor állat volt!
...de elöttem már ATI régen lebeszélte! nem tudom mennyire haverod a csaj, de én már régóta ismerem a srácot, nagy marhaság lett volna annyiért eladni, meg is mondtam neki, gondolja át. Nem akartam elhinni először, hogy mennyit akar kérni! Az ilyen vételen nem szabad gondolkodni, a csajnak le kellett volna foglalóznia, akkor most nem lenne gond!
Az, hogy a megüzenésnél mi volt a háttérben, nem tudom, mert először még a benzin költséget is vissza akarta utalni a csajnak, hogy lejött, nem a szarrágó fajta...mint ahogy a vételárból is látszik. Valami oka biztos volt, hogy a csaja hívta fel, de azt gondolom a végeredmény szempontjából mindegy, hogy ki telefonált.
..de végszóra, a csaj is sünegér, mikor 1,2Mért SVket, meg szét küldött Tuonókat árulnak aztán ott ez a remek alkalom és nem csap le rá...főleg, hogy látja, hogy az eladó vacilál, bármelyik pillanatban meggondolhatja magát!
mindegy... a pizzádat meg valamikor már meg kell, hogy együk!
és elég korrektül a csajával üzentette meg....
Ezt bebuktad , itthon vagyunk
már tuti nem v.tok itt mi?
Csütörtökön, vagy Pénteken Fehérvárról tervezünk egy kis kanyargást a Kakucs ringen. Ha lenne kedvetek csatlakozhatnátok hozzánk.
(Remélem nem csak egyedül fogom róni a köröket...)