Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, hogy bele vau, de én voltam az, aki elment megnézni a motort. Amennyiben nem gondolta komolyan az eladást akkor nem értem minek hirdette meg? A szülei szerint ezt nem először játszotta el. Igaz, vihettem volna foglalót, de mivel éppen dolgozott (legalábbis nekem ezt mondta) így a szülei mutatták meg a motort, velük pedig érdemben nem tudtam volna mit kezdeni. Miután átnéztük, felhívtam a srácot, hogy érdekelne a vas, mondjon egy időpontot és rendezzük az anyagiakat. Másnap jött az ominózus telefon a barátnőjétől, hogy meggondolta magát. Nem is az tette be nálam a kiskaput, hogy visszalépett, hanem ahogyan lerendezte, ez nem volt korrekt dolog a haverodtól. Bocs, de ez az én szememben igazán nagy gyökérség. Benzinpénzről nem tudok, nekem nem említett semmit, nem is követeltem semmit, nem vagyok az a sz@rrágó típus. Keresgélek tovább, biztosan találok majd egy hasonlóan jó, vagy jobb motort. Neki pedig üzenem, hogy legközelebb csak akkor hirdesse meg a motorját ha tényleg el akarja adni, ne csináljon másokból bohócot…
Ha annyira jönnél hát gyere! Itthon úgyis szar idő éesz akkor! Ott meg 7ágra fog sütni a nap!
annyira elmennék,csak egésznyáron melózok csopakon a rohadt vizibicikli köclsönzőbe ha valaki esetleg arra jár a motorom megtalálható arra felé a hátsó bejáratnál és elfér mellette m a parkolóba,mert már reggel óta foglalom a helyet
Tisztelt Hölgyek és Urak!

Augusztus 18-21-ig Szlovéniába megyünk rafting és kanyoning túrára. Nem mellékesen megnézzük motorral a főbb látványosságokat is (Bled, Stara Fuzina, Postojna,...) Akit érdekel a túra, az dobjon egy levelet az e-mail címemre, és elküldöm a túra tervét.

1. Djtoci+barátnő
2. Aggregal
3. Bon Jovi
4. Gabro?
5.
6.
7.

Ne fogjátok vissza magatokat!
Jó napot!
Az lehet, hogy ma reggel 3/4-ed 8 körül Te mentél motorral a külső kőrgyűrűn a Fiat szalon felé motorral? Mert ha igen minden tiszteletem a Tiéd! Ha nem akkor állat volt!
Gabro a versenyző, őt hívd!
mondtam, hogy lebeszélem róla!

...de elöttem már ATI régen lebeszélte! nem tudom mennyire haverod a csaj, de én már régóta ismerem a srácot, nagy marhaság lett volna annyiért eladni, meg is mondtam neki, gondolja át. Nem akartam elhinni először, hogy mennyit akar kérni! Az ilyen vételen nem szabad gondolkodni, a csajnak le kellett volna foglalóznia, akkor most nem lenne gond!
Az, hogy a megüzenésnél mi volt a háttérben, nem tudom, mert először még a benzin költséget is vissza akarta utalni a csajnak, hogy lejött, nem a szarrágó fajta...mint ahogy a vételárból is látszik. Valami oka biztos volt, hogy a csaja hívta fel, de azt gondolom a végeredmény szempontjából mindegy, hogy ki telefonált.
..de végszóra, a csaj is sünegér, mikor 1,2Mért SVket, meg szét küldött Tuonókat árulnak aztán ott ez a remek alkalom és nem csap le rá...főleg, hogy látja, hogy az eladó vacilál, bármelyik pillanatban meggondolhatja magát!

mindegy... a pizzádat meg valamikor már meg kell, hogy együk!
sünegér haverod meggondolta magát. (bakonygyepes,tuono)
és elég korrektül a csajával üzentette meg....
Hali

Ezt bebuktad , itthon vagyunk
úúúúú az emailom néztem.....:(
már tuti nem v.tok itt mi?
nincs mit.. szórólapokat majd viszek ám
Akit velünk tartana, csörögjön rám egy percre az egyeztetés miatt!
Sziasztok kedves Szomszédok!
Csütörtökön, vagy Pénteken Fehérvárról tervezünk egy kis kanyargást a Kakucs ringen. Ha lenne kedvetek csatlakozhatnátok hozzánk.
(Remélem nem csak egyedül fogom róni a köröket...)
nem, mert mikor megjövünk, akkor meg egy hétre el kell hoznom a keresztfiamat, mert már nagyon várja...mondta, hogy le kell mennünk a csopaki balatonra, mert mindíg úgy szoktuk.
És Nektek? Pénz nem számít, az a legkevesebb!
nincs annyi szabija!
Elküldtem Fittipaldi!
Jöhetnek az Attiék is!
Megyünk SM-Atiékkal nyaralni augusztusban, oda fog elmenni a rőzse!
Alázz Teee, alázz! Gyertek el a Fanny-val! Biztos f@sza lesz! Legalább nem lesz a Marianka egyedűl csajszi!
már két éve én nyerem az evezős versenyt odabent...nem akarlak alázni benneteket!
Irj az e-mail címemre, és küldöm a választ! Vagy a nagyfehér elküldi Neked!
djtoci alvezér az illetékes
Anyával most beszltem. ..Elengedett. ..MIKOR?MENNYIÉRT?KINEK?
ezek szerint mint leggyorsabb motoros velünk tartasz