Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megittam pár erőspaprikás házipálinkát a szállóvendégekel, kiélesedtek az érzékeim Kár, hogy 4:30kor kelek, és irány a munka
Nem, mer nem. :D
Hamar levetted Te is a lényeget!
Beleesik a kipufogóba a eső, jó az neked?
Aprilia

űber titkos fűnyíró kiképzőtiszt...
duplanullás (likvidállási engedély ) felhatalmazással...
Jaaa, jártunk feléd, mondom segítek a tankolásban... Ilyen drága sört nem ittam mostanában, és még csak nem is staropramen volt
Tudtam, csak nem sejtettem! Köszönöm! Ismét tanultam valamit!
Áprilisi motor?
egyébként már egy éve bp-en vagyok. :)
hátraszaltó
Inkább a frankót, ha már nem szűri ki a menetszelet, csak tompítja. Neked hogy tűnik, kevésbé fáj a fejed annak ellenére, hogy hallod a szél zúgását?
Ő azt csak egy kiképzésnek éli meg!
De remélem Neked nem áprilisi motorod van! Mert úgy nézem az olyan ajkai dolog!
kicsit...
Vezérkari fő Szitttyúsága naon el van tűnve...
Lehet még füvet nyír...
fejlámpával...
Csak egy ajkai kölök :) ( mondjuk 1 éve bp-i )
Az szuper! És Te ki vagy? Kicsit hiányos az adatlapod!
Én is itt vagyok reggelig :)
Ingyen ne nyaljál be! Keress a bulin Te is!
De mi az a backflip? Én nem vagyok ám főiskolás, meg egyetemista, hogy értsek valamit is külföldiűl! Beszélj magyarul, ha kérhetném! Köszi!
meírhatnád helyetem a tesztet(füldugó)
két verzió van:
1.benyalok a gyártónak(egyébként már nem is használom) és oda-vissza dícsérem ezt a szuper kis terméket.
2.megírom a frankót...
Tényleg..Dereng valami...
Nem is értem?!
Van ide vágó passzusa a KRESZnek?Hogy "járdáról(ott parkolt egész este a paripa) nem lehet egy keréken le ugratni"?
Persze, mert én voltam, megfenyegettem, hogy kiiszom a készletéből, ha nem adja át a kulcsokat, igy enyém az elkövetés... Asszem még backflipet is nyomtam a tesconál a fekvőrendőrön
Az biztosan nem Te voltál! Te törvénytisztelő vagy! Lehet, hogy van még egy nagyon hasonló kinézetü gép a városban!
Voltam én is Attival nem sikerült összefutni, ellenben Szittyutval többször is, nem nehéz kiszúrni.