Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pénztelenség van...
Gabro megtörte!
optimizmus hol van?
Akkor az 4 motor 5 fővel! Szuper! Dicséret ezért Tőled nem lesz, de az nem is nagyon érdekes!
Az is a Tiéd?
haverok közül eddig 1 igen a válasz, ...........
Most komolyan kérdem: Te sem jössz? Nem baj, csak akkor úgy kalkulálok.
gyertyát vigyek?
Mi van Te sem jössz?
nem szomorkodj lehet, hogy ketten mentek a menyasszonykáddal, fogd fel egy nászútnak
Nem hiszem el! Senki nem akar eljönni! Tán büdösek vagyunk? Pedig már 1 hete is fürödtünk...
szia Toci... Az engedélyt megkaptam de sajnos ki kell hagynom...meló...pénzgyűjtés..
Na végre megvagy Te is! Jössz raftingolni? Azt tudom, hogy anyai engedélyt már kaptál, csak azt nem, hogy rá is vetted-e magad?
és a leggyönyürűbb ez egészben hogy abban a gumiban még van pár fok tartalék...igy is...
Itt nem szakad, csak szemerkél.
Nagyon megijedtem a fijukáktól, és egy kicsit be is foscsiztam az utolsó megnyilvánulásom után. Meg nem szeretném, ha végleg megutálnának!
Dögrováson vagyok, mert a hétvégén dolgoznom kellett egy kicsit! Tudod hogy van ez: nem bírja a cigány a szántást!
itt szakad!
mi van fostos,már nem bevauvau?
Tényleg esik a hó felétek?
állat
Ki motorozza a gumit rendesen,
Na...aki így megy, annak elhiszem, hogy ez a gumi ilyen, az meg olyan..a többi humbuk!
Hogy látszik, hogy milyen finoman csúszik a segge a kanyarban...na ott észrevehetöen van különbség tapadás meg tapadás közt!
Ha van crossos/endúrós Várpalota környékén, az írjon egy levelet, mert akkor crossozhatnánk egy jót együtt Várom a leveleket, addig is széles utat !
Nem hinném, bár nagyon jó kis túrának tűnik ,de ez sajnos most nem fér bele a költségvetésbe. A motorra is kell most költenem. :)
30as szerviz
hátsógumi csere
jogsit is csinálom, az is 40
motorosruházat...stb. :)
Szerinted el jössz?