Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felemás. Ésszerűen gondolkozván jó hír. Viszont amikor elvitték, nem tudtam magammal mit kezdeni, elkezdtem láncfűrésszel aprítani itthon a fát. Aztán megyek a garázsba, először úgy meg lepődtem, hogy csak na. Nincs ott! Ja, elvitték...
Ez most jó, vagy rossz hír?
Motortalan lettem
Köszi. Valószínűleg akkor oda viszem én is a tömitést.
Nekem aggregál ajánlotta ezt a helyet, igaz én gumit cseréltettem, meg porvédő szimeringeket a hátsókeréknél, de legközelebb is odaviszem! Jófejek, hozzáértők és ami nekem fontos, nem zavarnak el a motor mellől, ott lábatlankodhattam körülötte! :)))))

Hengerfejekre vannak specializálódva, minden szerszám eszköz rendelkezésre áll! (nyomáspróba stb...)
Sziasztok!
Nem tudtok valami hengerfej tömítés készítőt Veszprémben?

Esetleg róluk tudtok valamit?
http://www.hengerfejek.hu/inde...
Én napozni járok! Beszéljük át ott! ...de lefújom neked ha akarod!
Huhh, ez nem az én világom, biztos hogy kihagyom!
Ez még egy kicsit odébb van, csak gondolom időben szólok, aki járt már a vámosi bulikban tudja miről beszélek.

http://motorozz.hu/img/forum/1163014_1.jpg
Én mennék csak a jogsi még csak félig van meg, a motoron meg még mindig rossz a gyújtás.
Csütörtökön a Pannónia ringen lesz valami szezon záró motorozás, naked kupa stb. vagányság. Valkinek van kedve jönni?
Először elgépeltem, aztán rájöttem, ez nem lehetett véletlen
Ugye nem koravént akartál írni? Na jó. Inkább felülök a tevémre és megyek is tovább.
A fórum elsivatagosodott. No nem hőmérsékletre, sokkalta inkább úgy jellemezném, hogy néha erre téved valami (át)utazó, vagy karaván - karavén
Az semmi! De olyan is marad egy darabig még! De a jövő évi rafting-túrán személyesen is átbeszélhetjük a dolgot!
Jó reggelt!
Szombaton valaki valamerre?! Én még nem tudom, hogy Ópusztaszer, vagy a pösti vidámpark. És ami a legfontosabb! Kocsival, és gyerekekkel megyek! További ötleteket várok a: hovamenjkszombatonkukaclevelesládaponthu e-mail címre. Vagy lehet ide is írni. hetente egyszer benézek ide is.
Szevasztok, kiadó garázst keresek Veszprémben, a Haszkovón vagy valahol a Haszkovó ABC kötelében. Csak egy FJ 1200-nek venném ki, bármilyen megoldás érdekel, akár közös garázs is. Köszi !
Voltunk a hétvégén a Gorican-i Speedway GP-n. Épp világbajnokot avattak
Sziasztok!
Én teljesen kezdő vagyok még, egy Gilera SP 02-essel, kb 2 hét múlva lesz meg a jogsim, mert még csak a kresz vizsga van meg.Pont így a szezon végére .
Csak az lenne a kérdésem hogy mehetnék e majd a nagyobbakkal motorozni ha olyan idő lesz?
Az a matrica növeli az értékét a motornak!
Minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak ?!
Mert akkor még nem volt rajta...de nem én vagyok a bűnös!
Hát ez az.. pedig volt nálam tegnap, de észre se vettem :) Te ezt nem csak photoshoppoltad?
Jó reggelt!
Gyanúúúúús vagy!

Mi ez a skizofrénia?