Felemás. Ésszerűen gondolkozván jó hír. Viszont amikor elvitték, nem tudtam magammal mit kezdeni, elkezdtem láncfűrésszel aprítani itthon a fát. Aztán megyek a garázsba, először úgy meg lepődtem, hogy csak na. Nincs ott! Ja, elvitték...
Nekem aggregál ajánlotta ezt a helyet, igaz én gumit cseréltettem, meg porvédő szimeringeket a hátsókeréknél, de legközelebb is odaviszem! Jófejek, hozzáértők és ami nekem fontos, nem zavarnak el a motor mellől, ott lábatlankodhattam körülötte! :)))))
Hengerfejekre vannak specializálódva, minden szerszám eszköz rendelkezésre áll! (nyomáspróba stb...)
Jó reggelt!
Szombaton valaki valamerre?! Én még nem tudom, hogy Ópusztaszer, vagy a pösti vidámpark. És ami a legfontosabb! Kocsival, és gyerekekkel megyek! További ötleteket várok a: hovamenjkszombatonkukaclevelesládaponthu e-mail címre. Vagy lehet ide is írni. hetente egyszer benézek ide is.
Szevasztok, kiadó garázst keresek Veszprémben, a Haszkovón vagy valahol a Haszkovó ABC kötelében. Csak egy FJ 1200-nek venném ki, bármilyen megoldás érdekel, akár közös garázs is. Köszi !
Sziasztok!
Én teljesen kezdő vagyok még, egy Gilera SP 02-essel, kb 2 hét múlva lesz meg a jogsim, mert még csak a kresz vizsga van meg.Pont így a szezon végére .
Csak az lenne a kérdésem hogy mehetnék e majd a nagyobbakkal motorozni ha olyan idő lesz?
Hengerfejekre vannak specializálódva, minden szerszám eszköz rendelkezésre áll! (nyomáspróba stb...)
Nem tudtok valami hengerfej tömítés készítőt Veszprémben?
Esetleg róluk tudtok valamit?
http://www.hengerfejek.hu/inde...
http://motorozz.hu/img/forum/1163014_1.jpg
Szombaton valaki valamerre?! Én még nem tudom, hogy Ópusztaszer, vagy a pösti vidámpark. És ami a legfontosabb! Kocsival, és gyerekekkel megyek! További ötleteket várok a: hovamenjkszombatonkukaclevelesládaponthu e-mail címre. Vagy lehet ide is írni. hetente egyszer benézek ide is.
Én teljesen kezdő vagyok még, egy Gilera SP 02-essel, kb 2 hét múlva lesz meg a jogsim, mert még csak a kresz vizsga van meg.Pont így a szezon végére .
Csak az lenne a kérdésem hogy mehetnék e majd a nagyobbakkal motorozni ha olyan idő lesz?
Mi ez a skizofrénia?