Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőőőt :"defektes hátsóval IS a leggyorsabb motoros"
haggyad már. .hogyan jönne. .egyedül is túlsúlyban van egy csónakban.. ki merne beülni mellé(mögé)
Ja, kb 23-al mentél.
"leggyorsabb motoros" rád gondoltam
protein bomba...
Ne röhögj, inkább gyere velünk raftingolni!
Nagyon köszönöm..beszéltem vele..
Szüttyögve gyorsítani(próbáltál) kifelé a Tecskó körforgóból lefelé az alsó ÖMW felé..én komoly féktávon a bal perifériás látásom csücskében láttam egy fekete mocit kék dobozokkal..
Ahhoz már hurkalé! Csak a csajával mer keménykedni! Vagy az is lehet, hogy befenyítette: baja lesz, ha elmeri mondani, mennyire puha.
gyere velünk evezni, ott kemény lehetsz
Csak annyira, hogy haza tudj utána menni! Ja, most tokára gyúrok! És ez tök komoly!
ne vicceld el, ez komoly...főleg ne ilyen gyenge poénnal!

Mennyire verjenek meg? ...látom kiizmosodtál a retro discóba!
Ezen még nem, kösz! És van is itthon egy, amit kaptam, tehát inyenbe meg lenne! Mindjárt leszaladok és megnézem az egyiken, hogyan nézne ki. De nem is jó, mert nincs itthon Teddy hengerem! Azzal kell csinálni, nem?
OK, lerendezzük! Addig várj ott, amíg oda nem érek! Vagy esetleg veresd magad el valakivel, és majd megadom Neki! Köszi! És nekem akkor is tetszik! Akarom mondani: most már akkor is ilyen marad!
tényleg 1000.- os festéken nem gondolkoztál :)
Ha tényleg olyan gáz mint itt mondják akkor az gyors megoldás
mert vannak színek amik összeillenek (tudod, harmónia) és vannak amik nem! Na most az a kék szín alapból sem mutat sehogy sem, nem hogy a szép fekete motoroddal! A karbont meg felejtsd el, nem a te bringádhoz illik!

Amúgy meg ha nem teszszik valami, most megyek gyúrni, ott megtalálsz!
Elküldve.
Persze, mindjárt küldöm is!
Raftingról mailbe kaphatok infót?
Tervezzük hogy megyünk mindenképp, kérdés hova, mivel , mikor :)
Igen, köszönöm mondtad! Nincs semmi gond! Már megszerettem a mostani színét. Csak itt pár hurkagyurkának nem tetszik.
jaaaa.. bakk :) lehet.. viszont biztos mondtam hogy van rá ember a közelbe :) Ha kell mailbe elküldöm a számát!
Azért megyek én ott!
Ne itt pörgessük a bizniszt, mert kitiltanak

Dobj egy mailt és küldünk mintát is, mert lehet nem csak az a fontos hogy mennyibe kerül, hanem az is hogy néz ki nem?