Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mi?
LFP topicban is!
Jelentkezz, kellesz! A csajom széttörte a mobilját!
Nekem csak a diesel autómben fekete az olaj, a motorból őzbarna jön ki!
Ha valaki azt mondja, hogy jó a Balatonsound, ne hidjetek neki! Ekkora egy retek szar helyen már régen jártam. A kultúra kiverte a biztosítékot mindenkinél! A legkomolyabb az volt, mikor a kikent cicababa hozza a gyros tálat, kiül vele a partra, meg sem bírja enni, majd szó szerint ott hagyja a tálat, a maradékot stb a parton. Sörös poharak detto. Gyakorlatilag bokáig jártunk a szemétben! Szük a part, a tv-ben jó béállításokat mutogatnak, ott minden olyan jól néz ki, de a valóságban egymás szájában vagytok, tré! Egy hely ahol átlehetne öltözni, nincs, zuhanyzást felejtsd el, úgy ahogy vagy retkesen told végég az estét. 3Oezer ember rügja a port, gyakorlatilag már 1Okor vályogot köptem, annyi port nyeltem! 15ezret elkérnek egy napijegyért, de itt még nincs vége, bent megy a lerántás, komoly árak vannak. Csak a csapolt heineken volt elfogadható árban. Ülőhely alig, állva zabálsz, mint a lovak! Az egyik gyereket el is küldtem az anyjába csünyán, már fáradt voltam, kicsit leültem volna. Láttam egy szabad széket, de a gyerek azt mondta, hogy jön a haverja annak foglalja. Mondom jól van, jólnevet vagyok. Eltelik vagy 6-7 perc, senki nem jött, közben még 2 csajt is elküldött, hogy foglalt! Na akkor elszakadt a gurtni, lezuhant a roló ... nagyon csúnyán elküldtem a gyereket a faszba, de jól is esett, mert szétáradt bennem egy kis adrenalin, felébredtem megint!
Na de az Armin papa nagyon penge koncertet nyomott, az tetszett....végülis azért mentem! De maga a Sound mint fesztivál egy nagy szar, megnéztem, kipipálva, többet nem megyek!

köszi...de annélkül is megoldottam...
de Agg.nak kettőt adok a nagy útra..
Nem bántásként, csak egy jó tanács: defektspray legyen nálad!
MOTUL 5100 10W-40 a gépbe...első nekifutásra(pub-fűzfőikörforgó-vissza) a váltó vajpuha lett(új olaj filinget is leszmítva és már üzem melegen)
Délután lehet kijutok kőröshegyre ott picit nagyobb igénybe vételnek vetem alá és irok...
A kifolyatott repsol meglepően jó állapotban volt..sötétbarna,feketének semmiképp nem nevezném,az elötte lévő castrolokkal ellentétben..
Csak a csupasz nagybanditra jutottam fel 1,5 óra várakozás után, mert annyian voltak. Meg összetörték a 750-es gixert is, ami plusz csúszást eredményezett. Lehet, hogy jobb is így. Nem estem hasra tőle. Ettünk egy jó kis lángost, és mentünk egy királyat. Már amennyit a V2-es szörnyektől kitelt.
Hali
Sikerült kipróbálnotok (Burgi)? Vagy akkora csalódás, hogy le se mered írni?
hajrá
Akkor már van 2e ft kedvezmény a raftingon!
6 motoros után
Akkor megkapom az elismerésedet is talán?
szervezd a csapatot, sok ember, nagy buli
a szállást még nem láttam
A többi megfelel?
a raftingon, legyen féláron last minute-ben
Melyiken faragjak le? Az rossz válasz, hogy mindegyiken!
szia

Csütörtökön megyünk, de a szállásunk Olaszországban lesz, így max Villachban tudunk egy kávéra találkozni
Hogy neked semmi sem jó! Vért izzadva szerveztem 10 perc alatt!
olcsóbb nincs?
Most küldtem el a levelet! 2011.08.18-21-ig lenne.
Na mikor jöttök?az utolsó hétben nagyon finom idő volt!ma szabad v.ok persze esik Raftingot én is tudok szervezni ha kell innét indul Tamswegből....Murauig.