Ha valaki azt mondja, hogy jó a Balatonsound, ne hidjetek neki! Ekkora egy retek szar helyen már régen jártam. A kultúra kiverte a biztosítékot mindenkinél! A legkomolyabb az volt, mikor a kikent cicababa hozza a gyros tálat, kiül vele a partra, meg sem bírja enni, majd szó szerint ott hagyja a tálat, a maradékot stb a parton. Sörös poharak detto. Gyakorlatilag bokáig jártunk a szemétben! Szük a part, a tv-ben jó béállításokat mutogatnak, ott minden olyan jól néz ki, de a valóságban egymás szájában vagytok, tré! Egy hely ahol átlehetne öltözni, nincs, zuhanyzást felejtsd el, úgy ahogy vagy retkesen told végég az estét. 3Oezer ember rügja a port, gyakorlatilag már 1Okor vályogot köptem, annyi port nyeltem! 15ezret elkérnek egy napijegyért, de itt még nincs vége, bent megy a lerántás, komoly árak vannak. Csak a csapolt heineken volt elfogadható árban. Ülőhely alig, állva zabálsz, mint a lovak! Az egyik gyereket el is küldtem az anyjába csünyán, már fáradt voltam, kicsit leültem volna. Láttam egy szabad széket, de a gyerek azt mondta, hogy jön a haverja annak foglalja. Mondom jól van, jólnevet vagyok. Eltelik vagy 6-7 perc, senki nem jött, közben még 2 csajt is elküldött, hogy foglalt! Na akkor elszakadt a gurtni, lezuhant a roló ... nagyon csúnyán elküldtem a gyereket a faszba, de jól is esett, mert szétáradt bennem egy kis adrenalin, felébredtem megint!
Na de az Armin papa nagyon penge koncertet nyomott, az tetszett....végülis azért mentem! De maga a Sound mint fesztivál egy nagy szar, megnéztem, kipipálva, többet nem megyek!
MOTUL 5100 10W-40 a gépbe...első nekifutásra(pub-fűzfőikörforgó-vissza) a váltó vajpuha lett(új olaj filinget is leszmítva és már üzem melegen)
Délután lehet kijutok kőröshegyre ott picit nagyobb igénybe vételnek vetem alá és irok...
A kifolyatott repsol meglepően jó állapotban volt..sötétbarna,feketének semmiképp nem nevezném,az elötte lévő castrolokkal ellentétben..
Csak a csupasz nagybanditra jutottam fel 1,5 óra várakozás után, mert annyian voltak. Meg összetörték a 750-es gixert is, ami plusz csúszást eredményezett. Lehet, hogy jobb is így. Nem estem hasra tőle. Ettünk egy jó kis lángost, és mentünk egy királyat. Már amennyit a V2-es szörnyektől kitelt.
Na mikor jöttök?az utolsó hétben nagyon finom idő volt!ma szabad v.ok persze esik Raftingot én is tudok szervezni ha kell innét indul Tamswegből....Murauig.
Na de az Armin papa nagyon penge koncertet nyomott, az tetszett....végülis azért mentem! De maga a Sound mint fesztivál egy nagy szar, megnéztem, kipipálva, többet nem megyek!
köszi...de annélkül is megoldottam...
de Agg.nak kettőt adok a nagy útra..
Délután lehet kijutok kőröshegyre ott picit nagyobb igénybe vételnek vetem alá és irok...
A kifolyatott repsol meglepően jó állapotban volt..sötétbarna,feketének semmiképp nem nevezném,az elötte lévő castrolokkal ellentétben..
Sikerült kipróbálnotok (Burgi)? Vagy akkora csalódás, hogy le se mered írni?
Csütörtökön megyünk, de a szállásunk Olaszországban lesz, így max Villachban tudunk egy kávéra találkozni