Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg tudom kérdezni hogy kik ők,,,,,,,
ezzel a fejjel? kizárt
Berik GP Type-1 versenykesztyű. tőlem Polgárdi. Kici.(S) occó(18eft)

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Össze-vissza beszélnek! Most azt mondták, hogy a 72-es és 82-es út találkozásánál volt. Olyan út pedig még nincs is! Olyan van, hogy a litéri elágazónál egyszer majd megépül a Veszprémet kikerülő út, és annak elő van készítve a körforgalom, ami most még a szántóföldbe torkollik.
Remélem nincs nagy bajuk!
"Súlyos motorosbaleset
Veszprém - Péntek este hat óra körül motorosbaleset történt a Veszprém-Várpalota közötti útvonalon. A motoros és utasa súlyos sérüléseket szenvedtek, a veszprémi kórházban ápolják őket."
Veszprémben a körgyűrű (Tesco) hídjánál, valószínű egy 20-on éves srác kifordult vagy megfordult a motoros előtt... TUDTOK VMIT, HOGY KI A SRÁC? MI VAN VELE? :S
Sziasztok!
Veszprém környékén keresek vkit aki egyrészes bőrruhában cipzárt tud cserélni. Ha valaki tud segíteni, esetleg cseréltetett már vhol kérem írjon. Előre is köszönöm!
gyártsunk statisztikát: a rendőrség szerint nem történt 2011-ben EGYETLEN motorosbaleset sem a 82-es úton, hiszen ők jelen voltak, és ellenőrizték a motorosokat...
Pénteken reggel 9 körül megyek be Veszprémbe. Szerinted addig meg tudod szerezni a a Palitól a felvételeket? Vinnék egy pendrivot, és elhoznám a képeket, meg a videókat.
Köszi! Majd körülnézek.
ebay.com, vagy ebay.co.uk , keresőbe írd be "under armour". több 1000 db lesz a kínálatban, válaszd ki melyik tetszik...
Rövid ujjú kelkene, meg nőibe is, meg honnan és mennyiért. Most több kérdésem nincs.
ez gyári izompoló, ilyet vegyél
Végig mosolyogtam! Nem is! inkább röhögtem!
Nézegettem aláöltözőket, de olyan izmosat sehol nem találtam. A tiedet hol szerezted? Lehet, hogy beinvesztálok 2-3 db pólóra.
Áááá, csak itt a szomszédban...
Qrva jó volt! Tavasszal megyünk vissza! Többen, csajokkal...
voltatok valahol?
itt még mosolyogtál
Üdv mifelénk!
Jól sikerűlt a túra?
Jó reggelt!
Ezek szerint a két öreg csopperes lett az első? Megkapjátok majd a Pedál-medált!
Ízelítőnek rakok fel én is pár képet. Hátha benéz ide valaki.
köszöntelek, mint a pararafting válogatott 2 helyezettjét , fotók hamarosan a publikumank
13.10-re már itthon is voltam. Ha nem tartottatok volna fel, akkor talán előbb is hazaértem volna. Én 1229,9 km-t mentem. Gondolom Ti egy kicsit többet a sok eltévedés miatt...

Mindenesetre nagyon jól éreztem magam!
Wurstenpass, szlovén rész, szállás gyönyörű. Kár, hogy csak 4-en motoroztunk együtt.
a kastélyt inkább a barlanggal és Trieszt látogatással kötném össze
ehhez mit szólnál?
itt a térkép hozzá!