Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is nagyon tettszik képen, de frankón látszik rajta a spórolás! Ha 75Oes kéne akkor a Shivert venném!
ne,ez most komoly?
GSR 600asom tök állat volt,,,,ebben semmi GSRre utaló vonalvezetés sincs,főleg a beépített irányjelző és az ülés alatt lévő kipu,,ettől még tetszik,,,de lehet,hogy csak így a képen,,majd megnézem a Nívóban,ha van
Az mondjuk tényleg fos... 125ös új géopeken alap a fordított villa és az állítható futómű..
komolyan mondom... az esső futóművet egy dekát nem lehetett állítani semerre sem! Na.... 75Oes motor 2O11-ben!
Tyiiiiiiiiii..
Ott ahol a rutint is nyomják? Jó sokan el fognak férni ott!
ezen ültem a kiállításon! Viheted...csupa 1982-es alkatrészekből összerakott valami biciklikormánnyal! Nagy csalódás volt közelről.
nekem is...kifutottam Szentkirályra meg vissza!
Akkor egy pár nullát elírtál, Brada..
csak euróról beszéltünk...
Ajka? az egy komoly káromkodási rövidítés
2 milkáért? Rúbelbe?
Már Ajkán is van motoros képzés : Motoros Tanoda Ajka csak egy lehetőség tanulni vágyóknak
rohadt valóvilág lesők,,, ..én is nézem
Ez az új háttérképem a monitoromon,,,,,ami kint volt az valóra vált eddig
erre azért felcsapnám magam
Na,megvolt a mai fogyókúrám is,,,,megettem 2.0 L lebbencs levest fél4kor,most még egy litert 4 zsömlével és egy kis császármorzsát,,,,engedélyt kérek szétdurrani,,,köszönöm
az én seggem csak output,,,nem hálok férfiakkal nincs az a pénz,,,meg mint férfi nekem sem jön be a Tarka,,,de mint bari 100%osan
nagy dilemma,,,akkor meg a Bimmer hiánya miatt lennék teljesen Laci......2 milláért nem adtam oda tavaly,,,most sem tennék máshogy,,,szejetem naon ezt a "kis" Bimmert
basszus, ezt ismerem..
má nem "ne haragudjatok"
teljesen igazad volt,,,,most hogy nincs ,még jobban hiányzik
pl ő:
Ki tettszik?
mert sosem kérdezel!