Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondtam, hogy nem túl tartós...nekem nem ment el hatot,mondjuk jóval nyomatékosabb az rsv.
nekem semmi bajom nem volt vele, a tl-t 65000 km-el adtam el ,olajfogyaszása kb 0,2 liter volt intervallumonként. és végig az actevo ment bele....
nekem is ingyen, azért mondom...
te biztos ellenszenves voltál...
eszem normálisan, csak kevesebbet..este nem eszek..
Ha nem eszel, elgyengűlsz, aztán majd azt hallgatjuk, hogy egy ETZ-vel is bírkóznod kell!
őőőőőőőőő izééééé , gyúrok, már...vagyis gyúrtam..
anya cickóit.. az is valami..
nyugi..most fogyózok,+ vasárnap feltekertem a kősis hegyre is.. már három napja nincs esti sör és 6 után kaja se,..még két hét és formában leszek..ennyi előnyt kapsz, többet nem
Magadat helyezd nyomás alá, mert a karjaid az Almádi Veszprém távot bírják, tessék keményíteni a pudingot! Azt mondtad, hogy a héttől elkezdesz sportolni!
jupi
befosni? soha..kambodzsában ez sosem volt szokás..
holnap elkezdem nyomás alá helyezni a szakit...
Nem mondod, hogy már elsőre befostál? Nem húzom neki nagyon na!
előbb motor, aztán jogsi..ez ismerős valahonnan..

ha csak nem tudom életveszélyesen megfenyegetni a szertelőt, nem végez vele csak szombat délután..
Hát a kolegám szombaton akarja, de mivel nincs jogsija én hozom el. Reggel fel motorral velencére, ott beülök a kocsijába, levisz Makóra, megveszi, majd hazajövök. De szombaton lesz a Soltvadkerti akció is, az is arra van, sztem SM-Atiék elmennek rá!
mikor? mikor? jaj, de jó hogy hívsz..
Akkor gyere le velem Makóra....megyünk motort venni!
meg volt lepve a kiscsaj,,..köpni nyelni nem tudott...
sikerült kaját adományoznod? ? ? ?
majd a menetszél levisziiiiii
akkor szarosfosos lesz a motorod
lefosomszarom..akkor felbaszom a hóláncot..
még visszajön a tél egy hétre,,,mínusz 35 fok és hózivatar,várható....
Naja,de előtte oda adod nekem egy körre ,két hónapra
szombaton kész az ördögszekér
ha esik,ha fúj, ha sötét éjszaka lesz, akkor is megyek..vasárnap estig,egyfolytában..
hhjaa..ezek a nehéz napok..
a viccet félretéve, majdnem mindegy milyen olajat töltesz ezekbe a motorokba (természetesen azért megfeleljen) a TOP gyártók termékei között árnyaltnyi külömbségek sincsenek, az meg hogy valaki fullsznt. rak bele, ha van rá pénze dobja ki,,lelke rajta..