őőőőőőőőő izééééé , gyúrok, már...vagyis gyúrtam..
anya cickóit.. az is valami..
nyugi..most fogyózok,+ vasárnap feltekertem a kősis hegyre is.. már három napja nincs esti sör és 6 után kaja se,..még két hét és formában leszek..ennyi előnyt kapsz, többet nem
Magadat helyezd nyomás alá, mert a karjaid az Almádi Veszprém távot bírják, tessék keményíteni a pudingot! Azt mondtad, hogy a héttől elkezdesz sportolni!
Hát a kolegám szombaton akarja, de mivel nincs jogsija én hozom el. Reggel fel motorral velencére, ott beülök a kocsijába, levisz Makóra, megveszi, majd hazajövök. De szombaton lesz a Soltvadkerti akció is, az is arra van, sztem SM-Atiék elmennek rá!
hhjaa..ezek a nehéz napok..
a viccet félretéve, majdnem mindegy milyen olajat töltesz ezekbe a motorokba (természetesen azért megfeleljen) a TOP gyártók termékei között árnyaltnyi külömbségek sincsenek, az meg hogy valaki fullsznt. rak bele, ha van rá pénze dobja ki,,lelke rajta..
te biztos ellenszenves voltál...
anya cickóit.. az is valami..
nyugi..most fogyózok,+ vasárnap feltekertem a kősis hegyre is.. már három napja nincs esti sör és 6 után kaja se,..még két hét és formában leszek..ennyi előnyt kapsz, többet nem
holnap elkezdem nyomás alá helyezni a szakit...
ha csak nem tudom életveszélyesen megfenyegetni a szertelőt, nem végez vele csak szombat délután..
ha esik,ha fúj, ha sötét éjszaka lesz, akkor is megyek..vasárnap estig,egyfolytában..
a viccet félretéve, majdnem mindegy milyen olajat töltesz ezekbe a motorokba (természetesen azért megfeleljen) a TOP gyártók termékei között árnyaltnyi külömbségek sincsenek, az meg hogy valaki fullsznt. rak bele, ha van rá pénze dobja ki,,lelke rajta..