őőőőőőőőő izééééé , gyúrok, már...vagyis gyúrtam..
anya cickóit.. az is valami..
nyugi..most fogyózok,+ vasárnap feltekertem a kősis hegyre is.. már három napja nincs esti sör és 6 után kaja se,..még két hét és formában leszek..ennyi előnyt kapsz, többet nem
Magadat helyezd nyomás alá, mert a karjaid az Almádi Veszprém távot bírják, tessék keményíteni a pudingot! Azt mondtad, hogy a héttől elkezdesz sportolni!
Hát a kolegám szombaton akarja, de mivel nincs jogsija én hozom el. Reggel fel motorral velencére, ott beülök a kocsijába, levisz Makóra, megveszi, majd hazajövök. De szombaton lesz a Soltvadkerti akció is, az is arra van, sztem SM-Atiék elmennek rá!
hhjaa..ezek a nehéz napok..
a viccet félretéve, majdnem mindegy milyen olajat töltesz ezekbe a motorokba (természetesen azért megfeleljen) a TOP gyártók termékei között árnyaltnyi külömbségek sincsenek, az meg hogy valaki fullsznt. rak bele, ha van rá pénze dobja ki,,lelke rajta..
te biztos ellenszenves voltál...
anya cickóit..
nyugi..most fogyózok,+ vasárnap feltekertem a kősis hegyre is.. már három napja nincs esti sör és 6 után kaja se,..még két hét és formában leszek..ennyi előnyt kapsz, többet nem
holnap elkezdem nyomás alá helyezni a szakit...
ha csak nem tudom életveszélyesen megfenyegetni a szertelőt, nem végez vele csak szombat délután..
ha esik,ha fúj, ha sötét éjszaka lesz, akkor is megyek..vasárnap estig,egyfolytában..
a viccet félretéve, majdnem mindegy milyen olajat töltesz ezekbe a motorokba (természetesen azért megfeleljen) a TOP gyártók termékei között árnyaltnyi külömbségek sincsenek, az meg hogy valaki fullsznt. rak bele, ha van rá pénze dobja ki,,lelke rajta..